Simon Sköld har inte ätit godis på en månad

3:03 3 Maj 2020

Jag skulle vilja använda det här utrymmet till att gratulera Simon Sköld. Han har nämligen varit riktigt duktig. I en video som han lagt ut på Instagram berättar han att han inte har ätit godis på en hel månad.
– Jag har inte käkat godis, chips eller choklad. Däremot har jag käkat glass och bullar. Så jag har inte varit sockerfri, säger han i klippet.

Men låt oss inte fokusera på det negativa. Jag är säker på att det här har varit tufft nog för Simon ändå. Det kan inte ha varit helt enkelt att kasta avundsjuka blickar på kompisarnas godispåsar fyra lördagar i rad. Till skillnad från när Simon Sköld skulle bojkotta Dramaten i kölvattnet av Josefin Nilsson-dokumentären måste det här ha varit en verklig utmaning.

Nu hoppas jag att Simon Sköld får studsmattan han har önskat sig i födelsedagspresent så att han kan studsa hela sommaren lång.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp