Mina fula & töntiga vänner

2:57 1 Apr 2020

I går twittrade liberalen Max Sjöberg att Nöjesguiden inte har några andra humorformat än ironiska listor (en spaning som gav honom hela nio likes). Svante Allmungs invände att ”Det är ju för fan flera år sen Nöjesguiden listade något annat än Frasses snygga och coola vänner”. För att bevisa att Svante har fel och att Nöjesguiden är så mycket mer publicerar jag härmed en lista över mina fula och töntiga vänner.

 1. Felix Gran
  Om du skulle ha oturen att hamna på samma fest som den här killen så råder jag dig att hålla dig på avstånd. Det enda han vill prata om är att kebaben är godare i Vetlanda.
 2. Andreas Granfors
  Andreas, du är en sån jävla sopa att du inte ens kan komma etta när det handlar om att vara ful och töntig.
 3. Andreas Häggström
  Jag kan verkligen rekommendera att man följer Andreas i sociala medier. Om man vill se tio statusuppdateringar om dagen om hur ogreppbart det är att han numera har flickvän. Han har ju inte fel i sak, men det blir lite tjatigt.
 4. Clara Kristiansen
  ”Vän” är väl att ta i. Tror vi har hamnat vid samma bord på en bar någon gång. Men töntig och ful är hon!
 5. Alexandra Andersson
  Föreställ dig den ensammaste tönten på skolgården. Det barnet var Alexandras mobbare under hela grundskolan.
 6. Pernilla Salkert
  Min frisör. Första gången vi träffades var på en nattklubb. Hon berättade att hon hade råkat klippa sin lillebror i örat. Jag bokade genast en tid. Sedan dess har jag fått dras med henne. Vem har hjärta att byta frisör? Inte jag i alla fall.
 7. Svante Allmungs
  Ett ansikte bara en mor kan älska. En blind mor.
 8. Marcus Svensson
  När Marcus bodde hemma glömde han sin färdiggjutna Clone-a-willy framme på nattduksbordet. Hans morsa hittade den och trodde att det var en penna.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp