Pelle är MAMMALEDI

10:21 5 Okt 2020

Pelle ska vara ledig fram till februari. Han kommer att lämna ett stort tomrum efter sig. Han är nämligen den enda på redaktionen som sätter igång diskmaskinen. Vi andra brukar slarva med det där. Nu lär man väl behöva starta maskinen själv då och då för att säkerställa att det finns rena bestick när det ska ätas lunch. Det blir nog en omställning.

Den positiva nyheten är att jag nu är tillförordnad chefredaktör. ”Chefredaktören är här!” sa jag högt och tydligt när kom till jobbet imorse. Men det var ingen som tog notis om min ankomst. Kollegorna tittade bara ner i sina datorer och arbetade vidare. ”Inget svar?”, sa jag för att betona att jag blivit otrevligt bemött av mina undersåtar. Sedan sparkade jag till en papperskorg för att undanröja eventuella tvivel om att jag menade allvar.

Min nya titel ska jag fira med att äta lunch med Clara Popenoe Thor. Hon har lovat att bjuda mig på NK Korv & Glass. Det kan nog bli en kabanoss, om ni är intresserade.

Ps. Vill du skriva för Nöjesguiden under hösten/vintern? Mejla dina frilansidéer till frasse@ng.se.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg