Skanstorget is the place to be

3:59 2 Mar 2020

När jag flyttade till Göteborg så var Skanstorget ett område jag bara passerade men aldrig stannade till vid. Men under dom senaste månaderna har det verkligen förändrats. Skanstorget är numera en destination för mig och därför tänkte jag dela med mig av en lista på dom bästa platserna att besöka i det området.

 

BENNE Pastabar

Om du inte varit här så har du missat något. Hemlagad pasta för sjukt bra pris, en personal som är varma, snabba hjälpsamma och grymma på sitt jobb. Och dom snålar inte på maten. Vinet är bra och väldigt billigt och den billigaste pastan kostar 50 kronor. Personalen är så sjukt trevliga att dom är trevligare än Daniel Folkemark på Dubbel Dubbel Kolibri och han är den trevligaste personen jag träffat i hela mitt liv.

BENNE är dock litet, så se till att gå dit en bra tid för att få plats.

Foo Kafe’

Det bästa stället som Avenyfamiljen äger. Öl för 32 kronor, bra kaffe och perfekt om du ska plugga eller ha ett avslappnat möte. Ungefär som Magasinet fast skönare sittplatser. Varje Söndag så har dom Super Smash Sundays så du kan spela med vänner och varje vecka så har dom Smash, konceptet som också finns på Yakida. (pingisturneringar med fina priser.)

TheKitchen – Cereal bar

Sist men aaaabsolut inte minst. En bar som fokuserar på flingor. Här beställer du en skål med två olika sorters flingor, två toppings och valfri mjölk. Det finns sjukt många sorters flingor och roliga sorter som inte går att hitta i Sverige! Och dom har massor av sällskapspel samt personalen är världens gulligaste och hjälper dig massvis. Perfekt ställe för en dejt eller brunch som sticker ut. Gå hit!

 

 

 

 

 

 

 

36 kommentarer | “Skanstorget is the place to be”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Christy Walton skriver:

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låg ränta och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 2. Jehonna skriver:

  Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
  Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

 3. Faith skriver:

  Yes i can agree to the fact that some so called Spell Casters are SCAM, because i have fallen a victim few weeks ago because i was so anxious to get my love man Sjostrome back, how do i know that some love-spell caster are scam is this; when you start communicating with them on email or phone WhatsApp number, and there is no evidence that your work is been done either by showing you photos of cross section at their temple during love spelling procedure or you ask the love spell caster to be telling you what to do at your home, love spelling procedure must be practical saying incantation prayers also in your own personal free space at home.
  Dr.Oduduwa love spell caster is real because he will be telling you how to do the love spell on your own at your home free space at night when everyone else is sleeping in your house then Dr.Oduduwa will give you instruction on how to make love spell prayer work on your own without disturbing or asking for more money.
  this is how to differentiate from fake love spell caster and a real good working love spell caster that work good. I discover this myself and it work for me after i say some incantation prayer in my own house, Dr.Oduduwa tell me everything that needed to be done. i carefully followed all his instructions and within the next two days i received a phone call from my ex love man Sjostrome, he returned back to me same week love spell prayer was made. this is very true. i used this opportunity to recommend Dr.Oduduwa love spell channel to everyone seeking for a real love spell caster to bring back ex love partner urgently. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Please note: email communication is best, do not share your personal mobile number with anyone you are not sure of yet.
  thank you all for taking out time to read and i wish you all good-luck and happiness in your love relationship/marriages. god bless you.

 4. Davina Claire skriver:

  LÅNEBJUDANDE FRÅN ”NOVELTY FINANCE INC”

  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? – Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

 5. Wagner skriver:

  Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

 6. Your article is very helpful about the game image

 7. Your article is very helpful about the game image

 8. Albert Josephs skriver:

  Thanks for sharing. Try Whatsapp Plus Rojo which helps you to change skins, fonts, themes and many more extras here: https://coimobile.com/whatsapp-plus-rojo/

 9. Osbert Rains skriver:

  Thanks for letting me know about this place. With download PSP roms are a great way to play PSP games on your computer or mobile device. It’s also a great way to experience some classic PSP games.

 10. Christy Walton skriver:

  Hej alla,
  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:
  Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
  Hälsningar till er alla.

 11. jolly skriver:

  Shadow Fight 2 is a role-playing fighting game published by Cyprus-based Nekki and developed by Banzai.Games. It is the second installment in the Shadow Fight series and was soft-launched on October 22, 2013. The full game was released worldwide on May 1, 2014, for both the Android and iOS operating systems.

  https://shadowapkmod.com/

 12. This writing is great i love to read your article it’s very nice please do it again hokabet เข้าสู่ระบบ

 13. Lauriel Racher skriver:

  Shadow Fight 2 Mod APK är ett fantastiskt spel som låter dig uppleva spänningen med att slåss i skuggorna. Spelet utspelar sig i en värld av kampsport och låter dig välja mellan en mängd olika vapen och rustningar att utrusta din karaktär med. Du kan också använda en mängd olika magi och speciella förmågor för att ge dig själv ett försprång i strid. Spelet har vacker grafik och animationer, och spelet är snabbt och flytande. Med sin unika blandning av RPG och fightingelement är Shadow Fight 2 Mod APK ett måste-spel för alla fans av actionspel. Nedladdningslänk: https://techtodown.com/shadow-fight-2-mod-apk/

 14. Orlando Doyle skriver:

  Hi, I downloaded your apk mod but still can’t install it myself. Please install android emulator on your mac and show me clearly how to install it. For recording, alternatively you can use this screen recorder download from https://getmodnow.com/ and send me this video in private message please. I have been struggling with this problem for more than two days now. I hope I was able to help you.

 15. This blog is a breath of fresh air! I absolutely love the way you present your ideas and insights. Your writing style is engaging and captivating, making it a joy to read through your posts. The depth of your knowledge on the topics you cover is impressive, and you manage to communicate complex concepts in a clear and accessible manner. I appreciate the positivity and optimism that shines through your words, uplifting readers and leaving them feeling inspired. Keep up the fantastic work!
  Nueva Jersey Violencia Doméstica

 16. Sweet Bonanza skriver:

  Sweet Bonanza Çok eğlenceli bir oyun! Renkli grafikler ve hoş müziği ile insanı içine çekiyor. Bu oyun ile şansınızı deneyebilirsiniz.

 17. Android Mod skriver:

  You can download Roblox Mod Apk from the most trusted site.

 18. Igameapk skriver:

  If you are using Mod Apk, igameapk is the best address.

 19. Thank you for sharing this valuable information. Your articles are always very informative. 123vip เข้าสู่ระบบ

 20. Thanks for sharing this information with us. This is a fantastic website, thanks for sharing.

 21. ”I can’t express how much I appreciate the quality of the content on this blog. It’s evident that the writer is not only knowledgeable but also has a knack for presenting information in an accessible and engaging way. Every post I’ve read here has been a valuable source of insights and inspiration. This blog has become my go-to resource for [topic] and has enriched my knowledge in ways I never expected. The dedication and effort put into this blog are truly commendable, and I’m eagerly looking forward to more enlightening posts. Keep up the exceptional work, and thank you for sharing your expertise with us!”
  Inheritance and Divorce in New York

 22. hsid skriver:

  Great Work! you guys also visit my website its very informative.

 23. kleurplaat lol skriver:

  Skanstorget is echt dé plek om te zijn! De betoverende wereld van kleurplaat dieren komt tot leven in deze kunstzinnige verkenning. De empathie die wordt gecreëerd door de magie van kleuren en dieren in een dierenopvangomgeving is werkelijk hartverwarmend. Een prachtige reis van creativiteit en verbinding! 🎨🐾 #Skanstorget #KleurplaatDieren”

 24. kleurplaat lol skriver:

  Skanstorget is echt dé plek om te zijn! De betoverende wereld van kleurplaat dieren komt tot leven in deze kunstzinnige verkenning. De empathie die wordt gecreëerd door de magie van kleuren en dieren in een dierenopvangomgeving is werkelijk hartverwarmend. Een prachtige reis van creativiteit en verbinding! 🎨🐾
  kleurplaat lol

 25. hsid skriver:

  The Internet is full of different Android games with various categories, but one genre we adore a lot is action games. shadowfightapk2mod.com is an interesting martial arts game on the internet with many positive reviews.

 26. Your positivity shines through in your words, uplifting and inspiring those around you. Your optimistic outlook is like a beacon, spreading warmth and encouragement. Your kindness and positive energy make a noticeable and positive impact on others. It’s truly refreshing to encounter someone with such a bright and optimistic perspective. Your positivity is not only contagious but also a source of joy and inspiration for those fortunate enough to interact with you.
  Abogado de Invadiendo del Condado de Monmouth

 27. 123plus skriver:

  This is a great article thanks for sharing this informative information. I will visit your blog regularly for some latest post.

 28. This is really very informative blog, I would love to read more like this.

 29. Pearl skriver:

  A solitary natural pearl, a symphony of simplicity and sophistication. Its luminous glow mirrors the purity of nature’s artistry, offering a glimpse into the profound beauty that lies beneath the ocean’s surface.Pearls

 30. hbo max watch party is a browser extension that lets you watch HBO with friends & family even if you’re far apart. It syncs video playback, group chat, and even video and audio call features. It’s your go-to for long-distance movie with loved ones.

 31. jamesbrownly skriver:

  Great article. we thank you.

 32. Jonah skriver:

  Getting Over It is a challenging yet rewarding game where players navigate obstacles using only a hammer, testing your patience and perseverance as you strive to conquer the mountain of challenges ahead.

 33. John Terry skriver:

  Mi página web proporciona una amplia selección de APKs en espanol, abarcando diversos intereses digitales y necesidades de los usuarios. Desde aplicaciones de entretenimiento hasta herramientas de productividad, ¡encuentra todo lo que buscas en un solo lugar

 34. Your article has left a lasting impression on me, and I am grateful for the opportunity to learn from your work.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG