Skanstorget is the place to be

3:59 2 Mar 2020

När jag flyttade till Göteborg så var Skanstorget ett område jag bara passerade men aldrig stannade till vid. Men under dom senaste månaderna har det verkligen förändrats. Skanstorget är numera en destination för mig och därför tänkte jag dela med mig av en lista på dom bästa platserna att besöka i det området.

 

BENNE Pastabar

Om du inte varit här så har du missat något. Hemlagad pasta för sjukt bra pris, en personal som är varma, snabba hjälpsamma och grymma på sitt jobb. Och dom snålar inte på maten. Vinet är bra och väldigt billigt och den billigaste pastan kostar 50 kronor. Personalen är så sjukt trevliga att dom är trevligare än Daniel Folkemark på Dubbel Dubbel Kolibri och han är den trevligaste personen jag träffat i hela mitt liv.

BENNE är dock litet, så se till att gå dit en bra tid för att få plats.

Foo Kafe’

Det bästa stället som Avenyfamiljen äger. Öl för 32 kronor, bra kaffe och perfekt om du ska plugga eller ha ett avslappnat möte. Ungefär som Magasinet fast skönare sittplatser. Varje Söndag så har dom Super Smash Sundays så du kan spela med vänner och varje vecka så har dom Smash, konceptet som också finns på Yakida. (pingisturneringar med fina priser.)

TheKitchen – Cereal bar

Sist men aaaabsolut inte minst. En bar som fokuserar på flingor. Här beställer du en skål med två olika sorters flingor, två toppings och valfri mjölk. Det finns sjukt många sorters flingor och roliga sorter som inte går att hitta i Sverige! Och dom har massor av sällskapspel samt personalen är världens gulligaste och hjälper dig massvis. Perfekt ställe för en dejt eller brunch som sticker ut. Gå hit!

 

 

 

 

 

 

 

En kommentar | “Skanstorget is the place to be”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Christy Walton skriver:

    Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låg ränta och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp