Jenny Wilsons enormt starka video

3:31 26 Jan 2018

Första singeln från Jenny Wilsons kommande album Exorcism kom ut idag fredag. Låten heter RAPIN* och är sjukt starkt, både musikaliskt och textmässigt. Och så videon. Ni måste se. Otrolig.

Om en vecka ska jag intervjua min namne pga hon har en given plats på omslaget av Nöjesguidens marsnummer.

Såhär skriver Jenny Wilson om nya musiken:

Det här är det svåraste jag gjort. På så många plan. Först visste jag faktiskt inte om jag ville fortsätta med musiken överhuvudtaget. Sedan råkade jag ut för något fruktansvärt. Jag hamnade vid ett vägskäl: Antingen tystna – eller tala. Det var inget lätt val. Jag ville inte berätta. Jag orkade inte berätta. Jag var tvungen att berätta. Inte för att skipa rättvisa eller hämnas. Inget är någonsin så enkelt som det verkar. Jag ville ta tillbaka det jag förlorat. Jag ville rensa bort det som gjort mig ont. 

 

5 kommentarer | “Jenny Wilsons enormt starka video”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maria skriver:

  Kan bara instämma. Otroligt starkt av Jenny Wilson. Tack! <3

  1. THERESA WILLIAMS skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Kalle skriver:

  Grym video! Det vore rimligt att nämna vem/vilka som gjort den, borde hyllas!

  1. Gustaf skriver:

   <3 www. Gustafholtenas.com

 3. Andy skriver:

  Riktigt jävla obehagligt, men satan så snyggt! Wow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla