Q & A’s TGIF!

5:25 9 Dec 2011

Hej hej Kristin! Helgen är nästan här… Vad har du planerat? Mikaela
Nämen tja Mikaela! För en gångs skull är mina helgplaner lite oklara, vilket känns jäääävligt skönt. Det blir nog nån hemmafest, jag ska försöka ta det lugnt pga har så jävla mycket annat going on. (Suck, famous last words eller hur? ”Ska ta det lugnt” så kommer jag typ inte blogga mellan lördag-måndag pga tredagarsbakfylla).

ÄLSKAR klubben!!!! så bra. hur många avsnitt blir det? Alice
Tack!! Tror det är typ sex avsnitt! Stay tuned……………..

Fan vad lökigt, men du inspirerar verkligen mig till att våga dra till Sthlm efter studenten, som jag har velat i så många år! Emma
Meh! Tack!! Och: GÖRE. Mitt livs bästa beslut. Följ ditt hjärta, var dig själv, girl power, osv!

Herregud, hoppas verkligen att du inte är en så korkad person att du pratar om dig själv som ”blond” eller tycker att det ens är en grej. Rosa
Lol w00t. Tycker ni jag bruka kalla mig själv blond? Nä. Men jag tycker det här är skitintressant! För jag har stött på detta förut, folk kan bli SKITPROVOCERADE av att man kallar sig själv blond. Och kalla mig korkad (blöndin) men jag förstår på riktigt inte vad som är så farligt med det?? Det är en hårfärg? Det är inte ett nedsättande ord (n-word-ish)? Jag har den hårfärgen bara……? Men jag har fått höra det förut, ”du går väl inte runt å kallar dig själv blond?!”. Nej det gör jag inte (who does?), men det verkar vara något många reagerar på mer än vad jag, the actual blonde, faktiskt gör. Och ang att jag skulle tycka att det ”är en grej”: det är en hårfärg! Lika mycket som brunt, svart, rött, vitt…………… Alla har en, så varför skulle just min ”va en grej”? Hahhaha finner detta sååå skumt.

PUSS O KRAM

3 kommentarer | “Q & A’s TGIF!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Du måste påminna varje vecka när Klubben sänds, för annars kommer jag aldrig komma ihåg. Puss

  2. Kristin Zetterlund skriver:

     Självklart Matilda!!

  3. ellen skriver:

    Äh! Man får väl ha vilken hårfärg man vill. Tycker bara det är så tråkigt att vårt samhälle fortfarande är kvar i ”blondies are dumb”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG