Hips don’t lie

5:16 10 Dec 2011

Snodde denna bild från Pelle i brist på egna bilder från i torsdags då vi hade megeablinddate med alla blöggare på NG! Dock att jag redan träffat alla nån gång iaf, och vissa känner jag mycket väl sen tidigare tom (Haso å jag går way back, Örebronx ftw!), förutom Tobias då!

ÄLSKAR denna bild för det ser ut som jag har höfter!! Har hela mitt liv haft komplex för mina höfter pga…………….. har inga? Men här ser det ut som jag har Lårparti for once å det e väl skoj. Eller ni vet ju hur det är, man vill alltid ha det man inte har – vi med rakt hår vill ha lockigt å vice versa, osv x 1000. Well, vi är alla fina tycker jag *diplo(mat)* (hahahhahahaha detta är mitt nya dj-namn: Diplo(mat). Gillar: elektronisk musik, mat och är diplomatisk…….. ok garvar lite för mycket åt mig själv nu……..).

Ja, jag är övertrött, ska lugna ner mig så hörs vi sen, PUSS O KRAM

5 kommentarer | “Hips don’t lie”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Undran skriver:

    Alltså. Jag GILLAR din blogg… så detta är inget illa menat alls. Men stör mig otroligt mycket på en sak. Eller jag undrar mest: Du skriver ofta ”pga” men så skriver du så konstigt efteråt, t ex nu ”Har hela mitt liv haft komplex för mina höfter pga…………….. har inga” så kan man ju inte skriva? pga = på grund av. Så man brukar ju lägga till ord efter, t ex ”Har hela mitt liv haft komplex för mina höfter pga att jag inte har några”

    Hoppas du fatta hur jag mena. Undrar bara om detta är nån grej ni bara skriver, för även Ida gör de.. Vill inte vara nån dryg jävel och klaga så ta de inte fel, haha. Ajaaaaa!

  2. Elin skriver:

    hahahahaha på kommentaren innan! nu skrattar hela mitt sällskap här.

  3. belle skriver:

    Har själv en fet jävla fetisch på breda höfter… blir riktigt sleazy lesbo ute ibland, om en tjej går förbi med breda höfter och en bred rumpjävel vill jag fan följa efter henne, skära av min underkropp, skära av hennes, klistra på hennes på min så jag för alltid kan njuta av min spegelbild. Om det är fullt möjligt i praktiken vet jag inte. Än. Har väl själv typ… normala, tyvärr tar min (fucking) kärlekshandtag (ensamma) (och hatade, jävligt hatade) över, så jag får typ större överkropp än underkropp och…. hatez it. Finns inget vackrare än en bred underkropp. Typ Charlotte i Sex & The City. Aah…blir helt till mig nu, såååååå vacker. Ibland pausar jag när hon är i helbild framifrån så jag kan studera guds bästa verk. Med andra ord, jag önskar mig också höfter (visserligen typ överdrivet breda) MEN kan ju säga att jag tycker din kropp ser väldigt perfekt ut, och du verkar ha alldeles normala höfter. Och bara för att jag personligen har en obsession på breda höfter och för att det står högst upp på min önskelista jag skickat till tomten, så betyder det inte att jag uppskattar de som inte har några (vilket inte är du, för….du har). Tycker det kan vara precis lika vackert med en som är helt rak i figuren som en som är ett äkta timglas. Önskar bara att jag SJÄLV hade päronform deluxe. Så på andra människor är ju allt lika fint osv.

    Hujeda mig, en till romankommentar. Förlåt, detta var inte meningen. Förlåt.

    Peace!

  4. Mikaela skriver:

    Jag hatarrr att det finns småhaters som läser och kommenterar din blogg!! KÄNNS ORÄTTVIST!!! Du förtjänar dom inte!!!

  5. Kristin Zetterlund skriver:

     Undran: Hej! En grej som jag tycker är kul, om du kanske inte märkt det, är att inte skriva superkorrekt utan att lattja till det med språket hela tin! Därför får man använda fantasin lite när jag skriver, antar jag. Ang detta "pga" är det ett slags internt uttryck, ursprungligen från Twitter tror jag, där man började skriva så för att spara på tecken (max 140 där u know). Sen har väl det rullat vidare och jag tycker att det är kul att uttrycka sig så bara, även om det inte är korrekt svenska på någe vis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG