Got 2 Luv All of U

7:31 10 Dec 2011

Äkta brudigt blogginlägg men aja:

Så här ser jag ut ikväll, jättegammal pleatherklänning – H&M (lugnnnnn strumpebyxerna åker på innan jag drar hemifrån) + detta är låten jag showar till framför spegeln! 

Nu ska jag hem till min klassis Josse som fyller år! På bra humör så jag bjussar på bilder där jag ler med tänderna (som f.ö är ett annat komplex of mine, men jag har hört nånstans att man ska learn to love yourself, CARPE DIEM, BoostaEgot, etcccccccc).

L8er non-h8ers!!

3 kommentarer | “Got 2 Luv All of U”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. belle skriver:

    Tycker din leende är väldigt vackert, hur kan ett leende inte vara vackert liksom? Till och med de där gubbarna och gummorna hos farmor min i fattiga kroatien som, om de har tur, har tre hela, brungula tänder, har ett vackert léende. Pallade inte ha é på alla leenden. Kanske skrev jag det tom på fel ställe? Har själv aldrig förstått grejen med komplex för sitt leende/tänderna. Min bff har också värsta komplex och vill till och med ha porslingständer…. DUMMIHUVVET ellor??? Dra ut alla friska, funktionella tänder, bloda ner, slösa en massa pengar för att g¨å runt och känna sig som en överklasstoalett i munnen? Naj tack. Will not let her. De är inte ens fula, liiiiite snea (VISSA) och…runda, tycker hon. Min bror kan ibland mobba mina tänder (vissa är också lite snea, speciellt den längst fram, riktigt ego och knuffar undan den andra framtanden och ställer sig framför) i sann syskonkärleksanda, har t.o.m. fått förslag från tandläkare att jag ska ha tandställning,…. jag bah ”?”. Nevörr. Nu vet jag inte exakt vad det var du hade komplex för men det borde verkligen inte vara leendet, GET OVER IT. Du borde inte ha komplex över nåt, du är ashet föffan.

    Sheit vilken lång kommentar haha, nåja, du är snygg osvosv (boostar ditt ego etcccccc (; )

    Peace!

  2. Johanna skriver:

    hahah fan va skön du e på första bilden, älskar posen. miss universe typ

  3. fanny skriver:

    Allt klär en skönhet! speciellt glädje. och tänder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp