For your entertainment

2:54 12 Dec 2011

Tredje avsnittet av Klubben kom igår! Jag är inte med alls hehehheh, PHEW. Är alltid lika nervös? Svettas som en iiiiiidiiiiiiiooooot när jag ser mig själv på skärmen och spänner hela kroppen av rädsla. Varför vet jag inte riktigt, jag vet ju att jag inte gör eller säger nåt knäppt (utöver det vanliga liksom). Men det är bara såå surrealistiskt på nåt vis……………….. Aja ENJOY!

PS minns inte sist jag inte bloggat på över 24h? Är alltså så stressad nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. I skolan läser jag nu två kurser parallellt (not by choice obv), sen nästa vecka jobbar jag sju dagar i sträck på heltid vilket egentligen är det sista jag hinner + spelningar och sköta mitt eget företag utöver min 300% sysselsättning………………. Hoppas ni förstår om blöggen inte direkt kommer va prio fram till jul typ. Sawry!!!

En kommentar | “For your entertainment”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paula skriver:

    Jag har ungefär samma typ av liv. Det är förjävligt att man sätter sig själv i samma sits HELA TIDEN fast man vet att det inte är så jävla grymt. Blir så less på mig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp