He love the way I ride it

2:24 21 Okt 2012

OMG!!! Stor dag idag!!!

Jag tog körkort redan 2007 pga lantis (ääee men Örebro liksom). Vi har inget bättre för oss än att övningsköra från dagen vi fyller 16 och sen ta körkort DIRR när vi fyllt 18. Iaf inte jag, men jag har alltid varit lil’ miss goody 2 heels och en pluggis så teoriplugg utöver gymnasiet var ren (sick) njutning.

MEN

Jag har liksom inte kört bil SEN DESS! Hade bara körkortet över sommaren när jag tog studenten och bodde hemma, då körde jag som en galning (mycket, inte ”tokigt”). Sen flyttade jag ju direkt till Stockholm! Och har inte satt mig i förarsätet since, dumt nog. Alltid när jag hälsar på hemma förökser mina föräldrar få mig att ta en tur men jag har liksom aldrig vågat! För det känns som en tvärtom cykelgrej – man lär sig en gång, men kan lätt glömma till nästa gång om det går för lång tid. 

MEN IDAG

Så körde jag!!! Ville impa på min killy (bra morot…………………………) och körde hem till hans mamma och stajlade. Jag impade snarare mer på mig själv och adrenalinet var FROO DA ROOF. Så jävulskt kul så nu vill en ju köpa bil!? Men en sak i taget här va.

En kommentar | “He love the way I ride it”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. therese skriver:

    haha seriöst, sättet du skriver på <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp