Treat Thursday

6:40 27 Jun 2014

När en drunknar i the pre-semester jobb finns det knappast nåt bättre än att möta upp sin besty så fort en kan komma loss och TREATA SIG. Igår möttes vi upp och besökte de _f_a_n_t_a_s_t_i_s_k_a_ tjejerna på Gina Tricot som hade bakat sommartårta med grädde och jordgubbar och bjussade på <3 <3 Tryckte tårta innan middag like a grown woman should……………………… Vi provade sommarklänningar och älskarrrrr den jag provade som var typ……. lite sexig skolavslutning???? I don’t know vi lämnar det där

Sen gick vi och testade Zocalos nya vegetariska meny och d va yumdiddilyumcious!! En bärs på det och stressen var som bortblåst – tills idag då hihihihhii. Nä men detta är verkligen öka takten, sista kvarten innan the vacayyyy. SÅ VÄRT!

2 kommentarer | “Treat Thursday”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alexandra skriver:

    Hej, hörde en låt för nära veckor sen i en av gina tricots butiker så tänkte kolla om du vet vad den heter. Dom sjunger något med ”i can be you queen tonight, casanova casanova let me be your…” Den är lugn i början men kommer igång sen. Det är en tjej som sjunger, i början låter det nästan lite likt Rihanna.
    Tack i förhand!! :)

  2. leyla skriver:

    lånar Zocalo bilden!!! <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp