2:10 19 Okt 2017

Till: Ansvarig reporter på AB
Från: Pelle
Ämne: Fel dörr i puff
Hejsan,
Tänkte bara säga att det är fel dörr som pilen pekar på (från) här. Det är vi på Nöjesguiden som sitter bakom den, det där vita på dörren är våra betygsgubbar.
PRO-gubbarna (och gummorna) hittar du däremot på Slussplan 9, dörren under varningsskylten där.
Mvh, Pelle

Till: Ansvarig reporter på AB
Från: Pelle
Ämne: Re: Fel dörr i puff
Tack.

9:10 11 Okt 2017

Peppen är inte direkt mindre i år än tidigare på mitt favoritprogram Så Mycket Bättre. Nästa lördag har det premiär. I nära samband med detta hittar ni recension av samtliga tolkningar precis här på min blogg.

Vi syns!

12:12 9 Okt 2017

Det är många av er som hört av sig under förmiddagen och undrat hur min mathelg var. 

Lustigt att ni frågar, den var faktiskt något i hästväg. Vi började med middag på Vassa Eggen, en försenad födelsedagssådan. Helgen löpte på vidare med temakibrunch på Tak som var precis som det lät. Alltså man gör egna temakis vid bordet.

Därifrån gick vi vidare till Tyge & Sessil där vi förvisso inte käkade något, men istället spisade jazz. Vidare till Penny & Bill där min vän Jonatan hoppat in i hovet.

Avslutningsvis lagade jag indiskt till söndagmiddag. Vi har ju trots allt ett kök hemma också.

Men, ni hör ju. En bra mathelg helt enkelt.

8:34 27 Sep 2017

Det ska sägas, det förekommer ett visst jäv bakom detta då jag är bekant med såväl författaren som förlaget bakom. Men icke desto mindre är det här en av de bästa synopsis jag läst på senare tid.

Den letargiske Jon Holmberg, anställd vid Verkställande Utskottet, har fullständigt tröttnat på livet som vice assisterande rapportör. I affekt postar han en rapport som skall komma att få mycket ogynsamma konsekvenser. Den till synes oförarglige och livsglade estradören Anders Timell får plötsligt ett pris på sitt huvud. Tillsammans flyr de hals för huvud till skogs för att bygga sig ett nytt samhälle.

Jag kastade mig precis över Krutdurk förlags senaste bok Anders Timell får inte dö av Daniel Woxlin. Och det är alltså en, förvånansvärt verklighetstrogen, skildring av en statligt anställd administratör som av misstag beställer en avrättning på titelpersonen och sedan gör sitt bästa för att rädda livet på densamme.

Släpps den 9 oktober. Läs den, eller åtminstone dess synopsis.

2:09 25 Sep 2017

Om du ännu inte hunnit besöka någon av Daniel Adams-Rays 20 (!) spelningar på Strandvägen 1, börjar det bli dags nu.

I helgen gästades han av Oskar Linnros och ja, de körde en hel del Sn00k. Det var givetvis hur bra som helst.

”Turnén” går in på sin sista vecka nu imorgon så det börjar bli HÖG TID att pallra sig dit. Gör det.

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla