4:26 20 Maj 2020

Hur väntat det än var så skar det till i hjärtat när nyheten nådde mig idag om att Way Out West är inställt. Kan inte minnas att jag har missat det ett enda år sedan begynnelsen, och detta år skulle vi dessutom äntligen få se Bon Iver i Slottsskogen igen.

Detta betyder givetvis att det heller inte blir något Hotell Nöjesguiden för första gången på…sju år?

Ni kanske undrar vad jag ska göra med min sommar? Ja du.

Illustrerar såklart detta med en bild om när jag tipsade om sommarens bästa festival 2015 i Café, notera gärna att mitt huvud inte förtjänade att vara med i huvudbilden.

1:42 30 Apr 2020

Alldeles för många gånger under de senaste åren har jag inlett denna ledare med att ”sällan har vi sett så många nyöppningar som nu” gällande krogboomen som fortgått fram till alldeles nyligen. Aldrig har de raderna känts så fjärran. Faktum är att min ledare från förra numret har åldrats med allt utom värdighet. Jag gnällde på ett otydligt författat presentkort på tio gratis pizzor, vilket jag har fått äta upp nu. Bokstavligen.


Nöjesguiden #4 finns ute nu

Vi lyckades emellertid få ihop ett nummer även denna månad, vilket jag är glad för. Det innehåller dessutom väldigt bra texter om och med bland annat Lorentz, Sweet Serenades och inte minst Anders Lennberg rörande filmatiseringen av Per Hagmans roman Pool. Som om det inte vore nog har Alexandra Lundbladh läst Klara Doktorows nya relationsbibel, passande nog såhär i en period av intensivt umgänge.

För att återkoppla till inledningen fick emellertid krogsidorna av förklarliga skäl bli lite av en specialare denna gång. Shit vad jag saknar tiden då jag inledde alla ledare med något klyschigt om krogboomen. Jag hoppas att vi ses snart på andra sidan.

9:32 21 Apr 2020

Jag kan glädja er med att mitt ansikte är på god väg tillbaka. Meddelas endast på detta sätt.

1:06 9 Apr 2020

Vi är av naturliga skäl rejält decimerade på Nöjesguidenkontoret i nuläget. Eller ja, decimerade är en underdrift. Det är några undantag mest jag och Frasse Levinsson här på plats. 

Men inte låter vi det sätta stopp för de sedan länge inplanerade personalaktiviteterna. I fredags körde vi casual friday, man fick ha på sig precis vad man ville, urkul! Och idag var det dags för den årliga äggjakten.

Jag var inne tidigt och gömde ett påskägg på ett – om jag får säga det själv – RIKTIGT bra ställe. Stackars Frasse har sprungit runt här sedan niorycket och letat förtvivlat. Nu går vi in på sluttampen och om han inte hittar det innan klockan 14 (vi jobbar halvdag idag) så skänker jag det till första bästa förbipasserande. Håll utkik!

2:34 7 Apr 2020

Jag ska börja med de goda nyheterna – jag har inte fått en stroke. Det konstaterades i helgen när jag besökte SÖS pga en partiell ansiktsförlamning. Jag tänkte egentligen inte belasta vården med en så fånig sak med tanke på nuläget, men när en nätläkare gav mig rådet ”ring 112” kände jag inte att jag hade något val.

Vad min ansiktskollaps beror på vet man inte, men det ska gå över mer eller mindre av sig självt inom en månad. Så om jag ler snett mot er kommande veckor när vi facetimear vet ni varför.

Den andra goda nyheten är att den nya akutmottagningen på SÖS som tydligen öppnade i torsdags är helt otrolig. Lika otroligt tacksam är jag att jag fick komma in så fort. Tack för det.

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla