4:10 27 Feb 2018

Det är dags igen, känns verkligen inte som att det har gått ett år sedan sist. Men på fredag tar jag mitt pick och pack och far till Oslo för årets första (?) festival By:Larm.

Har förutom konserter och konferenser givetvis redan bokat in besök på ett par restauranger och cocktailbarer, men det finns fortfarande ett par luckor så tips på nyöppnade krogar emottages tacksamt.

Oslo är för övrigt en förbannat trevlig stad. Förbannat trevlig.

11:04 16 Feb 2018

Väldigt många har hört av sig till mig på alla sätt och vis med olika typer av krogfrågor genom åren. 

De handlar om alltifrån var man kan hitta stans bästa ramen, vilka krogar som har köket öppet efter midnatt eller var man tar ut en laktosintolerant kund. Jag tänkte därför göra slag i saken och börja besvara denna typ av frågor lite mer offentligt – i den tryckta versionen av Nöjesguiden.

Så tveka inte att skicka in dina frågor till mig, högt som lågt och vanligt som konstigt. Du får givetvis vara anonym.

Maila din fråga till pelle@ng.se eller skriv här direkt i kommentarsfältet. Och kom ihåg, ingen fråga är för dum – det är bara dumt att inte fråga.

Vi hörs!

11:30 9 Feb 2018

Har alltid så svårt för detta med vilket årtal det ska stå, körde konstant hashtaggen #grammis17. Men igår gick alltså Grammis18 av stapeln, och belönade 2017 års bästa musik, musiker och musikrelaterade personer med priser. Här är mina topp tre under galakvällen.

  1. Yung Leans mormor
    När andra frånvarande artister skickade upp sina mammor som ombud, trumfade Yung Lean med Old Lean. Snyggt!
  2. Basisten i coverbandet som framförde alla årets låt-nomineringar
    Har aldrig sett en människa personifiera no fucks given på ett tydligare sätt någonsin. Oklart om han ens visste om var eller när han befann sig.
  3. Grant
    På samma sätt som Jireel avslutade förra årets gala, gjorde två nykomlingar det även i år. Allra sist ut var formidabla Grant.

Sen gillade jag Stor et als nummer också. Här hittar du samtliga vinnare från igår.

1:02 31 Jan 2018

Börjar först nu komma tillbaka efter lördagens ölfestival, för en festival var det faktiskt. 21 bryggare, två liveartister, två dj:s, två livepoddar, lite Old Fashioned med ölsockerlag, viltkorv etc etc.

Ja ni hör ju, kul! Stort tack till exakt alla inblandade som krigade på och gjorde dagen till vad den blev. Lite bilder från kalaset hittar du här.

 

 

Börjar först nu komma tillbaka efter lördagens ölfestival, för en festival var det faktiskt. 21 bryggare, två liveartister, två dj:s, två livepoddar, lite Old Fashioned med ölsockerlag, viltkorv etc etc.

Ja ni hör ju, kul!

 

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer