9:35 2 Nov 2018

Ses på egen risk.

4:41 29 Okt 2018

På onsdag ska jag äntligen få se Bon Iver igen.

Hade biljetter till Cirkuskonserten (alltså, konserten på Cirkus – inte att han spelade på en ambulerande cirkus med akrobater, clowner och förbjudna djur) som blev inställd.

Men nu är Justin Vernon tillbaka i Sverige! Någon annan som ska gå?

10:41 24 Okt 2018

Igår flyttade Google Home in hos oss, och idag släpps den officiellt på den svenska marknaden. Vi har precis börjat lära känna varandra, vilket den meddelar lite titt som tätt, men det ska bli kul (för er?) att följa utvecklingen. Återkommer inom kort med utvärdering.

Nöjer mig inte förrän jag lyckats få den att spola i toaletten.

2:49 22 Okt 2018

Det var någon gång precis i den här vevan jag började frilansa för Nöjesguiden (vilket läskigt nog också innebär att jag firar ett decennium med tidningen) och dåvarande chefredaktör Hannes bestämde att vi skulle göra ett framtidsnummer.

Dubbla omslag blev det, med Kenza och Darin. Du får avgöra om det håller idag, jag vågar knappt läsa det.

Jo förresten, jag vågade. Mindes nämligen att jag bidrog med ett knäck om hur Gubbrummet skulle se ut 2033. Vi fyllde det med en massa pensionärer och plåtade loss, resultatet blev ganska kul?

2:31 12 Okt 2018

Nu får ni skynda er att läsa klart skvallernumret, för vi har precis skickat ett nytt till pressarna. Denna gång pryds omslaget av inte bara en, utan väldigt många Simons (Simonar? Simioner? äh) som ett försök att parafrasera omslaget till en gammal dvd-box med första säsongen av Simma lugnt, Larry. Simon Gärdenfors har nämligen gjort en sitcom vars upplägg påminner starkt om just denna.

Men innan ni får se detta så kan du läsa alla skvallerartiklar här, eller i fysisk form genom att plocka upp ett ex (exemplar) på stan. Trevlig helg!

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla