Ända sedan Kåken valde att ta bort sin skrapade råbiff från menyn har jag upplevt ett tomrum i Stockholms råbiffsflora. De allra flesta serverar som bekant malda biffar, ofta färdigblandade på franskt vis. Men nu tror jag att en ljusning börjar närma sig. Escalier har plockat upp en snarlik på sin senaste meny, med stora bitar som ger tuggmotstånd. Har än så länge bara provat den en gång men lovar att återkomma med uppdatering huruvida trenden håller i sig eller ej.
Råbiffen på Escalier
Skriv kommentar
Tillbaka upp
Kommentera
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.
Skriv kommentar
Tillbaka upp
"Det är ingen genväg att vara rånare" |
Läs inlägget
24 timmar kostym |
Läs inlägget
Lykke sätter betyg på Instagram v.47 |
Läs inlägget
Krogrecension: Bambi |
Läs inlägget
Karin Nordin: ”Fine dining är inte min grej” |
Läs inlägget
Krogrecension: Bord |
Läs inlägget
Krogrecension: Ett Hem |
Läs inlägget
Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg
Applåd! Bästa nyheten sen Darin sjöng Astrologen.
På den punkten kunde vi inte vara mer rörande överens.
I am affected because of the very hot facts just about this good topic. You performed that like the writers job service and you deserved the highest grant for it, I guess!