Smygtestade Restaurang Jonas meny inför Krogveckan (som börjar idag) igår. Två rätter för 250 pix varav den ena utgjordes av en finfin pumpasoppa smaksatt med bland annat stjärnanis och kardemumma.
Rätt nummer två var en habil (hej DN På Stan) variant på Boeuf Bourguignon (hej svårstavat ord) där Jospergrillen hade fått göra sitt med Fransyskan innan den kördes ner i grytan. Allt som allt en rejält prisvärd upplevelse, då ”vinpaketet” (ett vitt, ett rött) gick på en ynka 150-lapp därtill. Tänk om man alltid kom undan med tvårätters + vin för en femhunka (hej Köpenhamn).
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.