Det har fullkomligt rasat in förvirrade mail efter mitt blogginlägg om kvällens outfit. De flesta hövliga, några desperata och ett fåtal direkt otrevliga. Folk överlag undrar generellt vad i helvete jag menade med oxfilé till kavajen. Och då slog det mig, jag har inte bloggat om kvällens måltid.
På menyn, under ”varmrätt”, står idag inget mindre än en Biff Rydberg med undertecknad bakom spisen. Köttpuckarna lade jag i marinad redan för två dagar sen. Den bärande syran utgörs som sig bör av öl (i detta fall Guinness extra stout) tillsammans med lite färskt Rosmarin, salt och peppar, chili, vitlök och en skvätt soja.
Det här kommer att smälla högre än Winnerbäcks Långholmsfyrverkerier, vill jag lova.
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.