Imorgon fyller jag 30. Laddar inför detta faktum genom att koka oerhörda mängder ägg och svepa in dem i mjukt tunnbröd. Lite som när man åkte längskidor i skogen som liten, fast utan den fysiska ansträngningen. Och skog.
Vi ses imorgon.
Imorgon fyller jag 30. Laddar inför detta faktum genom att koka oerhörda mängder ägg och svepa in dem i mjukt tunnbröd. Lite som när man åkte längskidor i skogen som liten, fast utan den fysiska ansträngningen. Och skog.
Vi ses imorgon.
"Det är ingen genväg att vara rånare" |
Krogrecension: Bambi |
Karin Nordin: ”Fine dining är inte min grej” |
Krogrecension: Bord |
Krogrecension: Ett Hem |
Krogrecension: Bistro Renard |
Krogrecension: Florentine |
Krogrecension: Olli |
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.