Köpte pullen i säcken.

11:23 25 Sep 2016

Jag var på en skivförsäljning i helgen. Jag har ingen LP-spelare, Spotify gör jobbet utmärkt för mig, men jag blir orimligt provocerad av folk (läs snubbar) som ba ÄÄÄLSKAR LP-skivor så jävla mycket att dom typ kommer bara dom tänker på dom, ”Det blir as mycket bättre sound med LP”, För det är därför du köper dom? För att du själv hör skillnaden? inte för att nån som verkar coolare än du har sagt att det är bättre och du bara repeterar det den sa? Du är pojke med ett lillebrorskomplex och våta 70-tals drömmar, sitt ner i båten och låt dina färska tatueringar läka.  Ni hör ju, Jag lackar bara jag skriver om det. SKIT SAMMA, det va inte det jag skulle skriva om.

Jag gick alltså inte dit för att köpa skivor, utan för att kolla på roliga skivomslag och blev välkomnad av en smyg-pull direkt! Ett bra tecken!

thumb_img_5920_1024

 

Tyvärr visade det sig att jag köpte pullen i säcken. Det var en del grejer som va rätt off på den här Berlinska skivförsäljningen. Bland annat det här med kategorier.

img_5904

”Female rock/Ladies” kanske 10 skivor i den högen. Den här ”ladies” kategorin fanns i typ alla genres. Woopdi-wooo! Men det tog inte slut där…

 

img_5903

Den här märkningen? Är jag för PK eller känns det här helt jävla stört? Det var så många frågor som kom till mig när jag såg den här. Den första frågan var WHAT THE FUCK?!?! Och sen var det typ 1000 frågor till innan jag samlade mig och kom till den sista frågan som var WHAT THE FUCK?!?! Förvirrad och frusen gick jag vidare.

 

img_5902

Det skulle jag inte gjort. Det här är en barnbok som heter Hannibal. Vid  det här laget kan man säga att jag was grasping for straws för att det här stället skulle verka rimligt. Försökte tänka att det kanske är jag som missat nått? Finns det kanske nån snäll farbror i Bibeln som heter Hannibal? Eller är det som den gamla visdomen säger; om det ser ut som skit och luktar skit är det förmodligen skit. Jag vet inte men jag hoppas att det inte är  en barnbok om en psykopatisk kannibal som har kar kläder av människohud.

 

thumb_img_5913_1024

När jag ser sånt här kan jag inte hjälpa att tänka på hur många människor som är involverade i skapandet av en skiva och att inte en enda av dom vid nått tillfälle sa att det här va en dålig idé.

Sist men inte minst vill jag presentera vinnarna av bästa bandnamn: I pooh.

thumb_img_5924_1024

Jag tror att jag måste ta med mig en vuxen som kan hjälpa mig att bearbeta intrycken nästa gång jag kastar mig in i LP-världens mörker. Har ni några favorit skivomslag? please, dela med er!

Taco hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla