#hållintekäft

11:13 3 Nov 2016

Jag slutar aldrig chockas över hur äckliga saker kvinnor får höra av främmande män. Den första gången jag blev sexuellt trakasserad var jag fjorton år. Då sa en 50+ man till mig att jag hade en rumpa som passade bra i stringtrosor. Hade jag varit omringad av media som uppmuntrat mig att säga ifrån och lärt mig att jag inte ska ta sån skit hade jag varit så tacksam.

 Utgångsdatumet för ett sånt här beteende har passerat för länge sedan, get with the program.

Jag är dels med i den här videon för att förhoppnings en eller två fjortonåringar där ute ska våga stå på sig och inte hålla käft, men fram för allt för att få killar att känna att den här sortens beteende är gammeldags och allmänt vidrigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla