Don’t look any further. Måndags peppen.

11:17 6 Feb 2017

Om du gillar den här låten och vill fortsätta göra det ber jag dig att lämna den här sidan omedelbart, Don’t look any further! Men om du känner att det är ok att offra en klassiker för ett rejält måndagsgarv så har du kommit rätt. Det finns få videos som slaktar en hit så brutalt som den här videon lyckas göra.

Mina favorit stunder:

1, Vad fan tuggar han på!? och Vad e upp med spasmerna i nacken?

2, douze pointe till blinkningen <3

3, Ögonbrynen? Vem tyckte det va en bra idé?! En random 12årig sminkar sig bättre dessa dagar.

4, Blicken vid 0:33. Som att han glömt att dom bestämde att det skulle va nån som smyger upp bakom honom och han på riktigt blir lite rädd en stund.

5, Den fräsiga men väldigt konstiga loggan som kommer flygande?

6, ”i will bee looking in your ebony eyes”. jo, tack. hans blick 1:40. Hans inlevelse går från 0-100 på rekord fart.

7, Luftgitarren. Ja, du läste rätt. LUFT GITARREN. Och dansen som kanske övats 1/2 gång innan inspelning. Så awkward!

8, Det är som han han e super osäker över hur han ska bete sig med den här kvinnan hela videon, rädd i början när hon dyker upp, lite problem att kontrollera blicken och slappna av i dansen, MEN sen 3:10 kommer ett härligt whife beater move när han grabbar tag i hennes arm. Hon räddar situationen med den gamla hederliga ”gillar hårda och oberäkneliga män”-blicken och dom båda jazzar ut låten tillsammans.

9, Bakgrunden. Ingen 90-tals älskande hipster skulle kunna komma på den geniala idén att kombinera rymdstation och utsiktsplats. Den här videon är äkta.

Det är omöjligt att skriva ut allt. Kolla minst 5 gånger. Det är värt det.

Tack Dennis Edwards för glädjen. Glad måndag.

 

 

 

 

 

En kommentar | “Don’t look any further. Måndags peppen.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Felix skriver:

  När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
  Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
  hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
  Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
  Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
  Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
  Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
  med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
  Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
  Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
  han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
  och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
  Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
  de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
  Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg