”Andas uuuut och ner i Caturaṅga Daṇḍāsana”

6:28 13 Jan 2014

Shit jag har varit för upptagen med att joddla på mitt rum åt att Mello äntligen är officiellt, att jag helt glömt bort dagens NÄST viktigaste uppdrag!

JAG VAR JU PÅ YOGA!

Jag:

Eller POWER YOGA som det så fint heter. Vet ärligt talat inte skillnaden. Det var jag och en annan i gruppen som aldrig kört innen (eller – åtminstone inte sedan jag var 13 år) men det vågade jag ju inte säga när instruktören frågade. Man är väl svensk, för bövelen.

Yogan var okej, men det jag älskade mest var utan tvekan instruktören. Lång, superspinkig herre med runda glasögon, som berättade för oss att vi alla är fångar inlåsta i våra egna kroppar och enda sättet vi kan känna friheten vi upplevde innan vi föddes är genom att utöva yoga. Han hade inte heller några större problem med att hoppa (!) från plankan till att stå på huvudet.

Jag ba mhmm jaha :-) *knäcker ländryggen*

4 kommentarer | “”Andas uuuut och ner i Caturaṅga Daṇḍāsana””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lollo skriver:

    Hej! Synonymmästaren, kan du hjälpa mig med tre-fyra synonymer till bok? Tack på förhand! Grattis till mello förresten! Ska bli gööörkul att se daj! :)

    1. Clara Henry skriver:

      ”Synonymmästaren” vill jag bli kallad på daglig basis. Hmmm… Litteratur, roman (om det är en roman, vill säga), skrift, verk, alster..?

  2. Anna - du vet vilken skriver:

    Ha ha vännen det är stor skillnad mellan poweryoga och vanlig yoga :) I power får du upp pulsen. Älskar det !!! Så frågan är varför ja ginte sysslar med det oftare … Hmm har lånat en bok nu iaf!!
    Hunden är knasig, indeed! Och så från huvudstående till masken ner till golvet. Najz träning mot förmodan …

    1. Clara Henry skriver:

      Jag fick då INTE upp pulsen! Bara massa statiska övningar ju? Men utmanande, i vilket fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg