Världens värsta frukost

10:58 22 Apr 2014

Mina vänner. Härmed presenterar jag för er ett äkta ilandsproblem. Nu ska ni få höra.

image

Weetabix. Det finns inte något annat livsmedel i världen som gör mig något så djävulsk stressad som detta fanskap.

Först måste en äta müesli till dem. Annars går det inte. Sen måste en placera dem längst upp i mitten av müeslin, och ringla mjölk runtom – ARME DIG om mjölken träffar Weetabixen!!!!

Sen är livets största stressmoment att äta upp flingorna lagom nedblötta med mjölk så att de fortfarande är krispiga. Det är allvarligt talat det värsta jag gett mig in på. Weetabix suger upp vätska bättre än en maxitampong. Om Weetabixen nuddar mjölken tar det ganska exakt en och tre fjärdedelars sekund innan den skrumpnar ihop i en grötliknande gegga, och hälften av all mjölk i skålen är borta. Å andra sidan är de alldeles för torra för att äta utan mjölk

Vad göra? ÄT SNABBT!!!!
Och häll på så mycket mjölk det bara går, utan att blöta ner Weetabixen, så att du ändå har mjölk kvar ifall de skulle råka suga upp någon deciliter.

Det allra värsta är när mamma kommer och ba Ta nu inte för mycket mjölk, vi har bara det lilla kvar och jag vill ha i kaffet MEN JAG SKA ÄTA WEETABIX KVINNA HUR I HELSINGLAND TROR DU DET SKA GÅ TILL

Nu har jag ätit dagens frukostskål Weetabix och har ont i magen pga hetsätning och alldeles för torr müesli. Helvetesflingor, I tell you.

image

7 kommentarer | “Världens värsta frukost”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Trodde poängen med Weetabix var att det blir som typ kall gröt..? :O

  2. Josefine skriver:

    Jag brukar äta dom ibland, men då doppar jag dom i mjölken ist. :)

  3. Mens fråga skriver:

    Hej Clara!
    Jag är en tjej på 12 år som precis fått min första mens. Jag tycker inte det är nån big deal så utan jag undrar lite hur jag ska berätta för mamma. jag vet att hon också är kvinna men jag är lite rädd att hon ska behandla mig annorlunda bara för att jag har det och för att jag blivit ”kvinna” (haha)
    Ta gärna upp det här i en vlogg eller svara gärna. Ta gärna upp det här ämnet i en vlogg. Lite rädd och ängslig för att det ska blöda i skolan. Killarna i min klass är ganska dömande men jag är populär o så. Kommer inte jag kunna bada i sjöar? Hur länge har man det? När vet man när man ska få det? Vad ska jag säga till mamma?? Snälla hjälp…

  4. Sonja skriver:

    Hahaha, men Weetabix är så gott med mjölk! :D

  5. Am skriver:

    Yoghurt? :P
    Såg att du ska springa Göteborgsvarvet! Vilken startgrupp hamnade du i? :)

  6. Alva skriver:

    Åh, jag älskar Weetabix!!!
    Helst med mjölk omkring och sylt på, som om man brer en macka – med sylt. Mumma! <3

  7. Xibateew skriver:

    Weetabix – Fuck your day… (?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp