Jag hänger med The Fooo

6:15 27 Apr 2014

Amigas! Amigos! Här är inlägget ni alla väntat på! Eller, åtminstone ni Foooers som hetsat mig på alla mina sociala medier om när Häng med Clara Henry-avsnittet med The Fooo kommer ut. Svar: IMORGON!

Så för att tagga tycker jag att vi tar och beskådar lite fina bilder från inspelningen som formidable Gustav Udd tagit (och äger rättigheterna till). Wehå let’s gå

Först hängde vi på deras hotellrum. Vi pratade om deras liv (och lite om mitt), bandade intervju i tjugo minuter och tog bilder. De är helt fantastiskt spontana poseare på bild. Antar att det ingår i jobbet.

Här pratar vi om något. Minns inte vad, men det var i alla fall inte när jag nämnde orden ”smutsiga trosor” för då såg alla fyra väldigt obekväma ut.

Sedan åkte vi till arenan och fick BACKSTAGEPASS. Definitionen av coolness. Mitt ligger fortfarande hemma i Stockholm, säljer för en miljon svenska kronor eller högstbjudande. Kan inte garantera att någon av The Fooo-killarna vidrört den. Still worth it though.

Vi visste inte när vi skulle få tjöta med killarna igen, så vi filmade inslag medan vi väntade. Här är jag en känd mega-artist som tjänar lika mycket som Obama (om inte mer). Och så är jag Gandalf the White. På samma gång. Skills.

Dä va stort därinne.

Lemme take a selfie DUURUTURUTURUUURU #självis

Vi väntade så himla mycket den dagen. Här väntar vi på att få prata med killarna precis innan de går på scen. Jag utmanade producent-Carin i 90 grader. Förlorade.

Sen fick vi komma in till deras loge. De var så himla nervösa, stackarna, även om de var rätt bra på att dölja det. Fick dock flashbacks från Mello när Omar nämnde att de inte kunnat äta på hela dagen, så där brast deras yttre lugn. Något annat som inte var lugnt var Oscars hår. Se bilden. Wild and crazy som få saker jag sett i livet.

Brukar sällan bry mig om ifall jag råkar bli (i mina egna ögon) ”ful” på bild men JEEZ denna bilden är helt fruktansvärd, min min är så jobbig att jag bara vill dra tag i mina kinder och skrika SKÄRP DIG tills jag typ ser glad ut eller bara ful på ett fult och inte jobbigt sätt. Vetskapen att detta ögonblick även fångats på film är inte direkt lättande.

Detta är ett bra exempel på en fult ful bild. Den duger jättebra. Har inte heller här en aning om vad vi snackar om, men det kan antingen vara när jag skulle imitera alla underbara tjejer i publiken ELLER när jag garvar så jag gråter åt Felix försök att beskriva något som vi alla andra antog var en orgasm, eftersom han inte ville uttala ordet.

Ni får verkligen inte missa detta. Det kommer bli asfett. Imorgon på Kanal 5 Play, amigas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp