Vänta vänligen, du har fågel

3:27 3 Aug 2014

Här sitter vi. På några klippor på Långholmen ett par hundra meter från lägenheten. Badar i svinkallt vatten och njuter av den skräckblandade förtjusningen i att inte kunna se botten på det djupa, grumliga vattnet.

image

Njuuuuter av sommaren och vår ledighet.

Och då. Då plötsligt. Händer det som inte får hända.

Simon ska ta en fotbild och MISSAR att där helt out of nowhere står en jävla AND precis bredvid hans fot och är för långsam med att ta bilden så att ANDEN HINNER GÅ…….

Fota, Simon!!!!!! skrek jag, men det var försent. Fotbildsögonblicket hade försvunnit och ankan närmade sig mig på min högra sida.

– Bits de?! frågade Simon förskräckt.

– Ingen aning, men fota mig! Nu! Snabbt!!!

image

Tadaa. Dagens bästa bild. Som ser ut som en selfie men inte ens är det. Nöjd.

image

4 kommentarer | “Vänta vänligen, du har fågel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Louise Steen skriver:

    Hej Clara! Jag har kollat på dina Youtube-klipp i säkert två år nu. Men det är inte om hur sjukt bra Youtube-klipp du gör och hur jävla bäst du är jag tänkte skriva om, för det hoppas jag att du redan vet. Det jag vill säga dig, nej TACKA dig för är att du kan ställa dig upp och prata om dagens problem i samhället: allt hat mot kvinnor och feminismen. Jag såg precis ditt klipp om ditt tal om mens och feminism i inlägget nedan, och du ska veta hur jävla mycket jag ser upp till dig för att du tar upp sånna här ämnen!! Det är helt underbart att du pratar om allt hat och alla ”har du mens eller?” -Kommentarer som antagligen alla kvinnor har hört! Och det är verkligen inte okej! Och även om jag redan visste att det inte är okej att säga så, så vet du inte hur mkt det betyder att du ställer dig upp och säger det! Det är nästan ingen som vågar stå upp för det som är rätt eftersom allt hat som följer med. Och inte undra på att ämnet blir så nedtystas om ingen vågar prata om det pga alla jävla idioter som finns där ute och bara vågar skriva sina sjuka kommentarer under gömd identitet!! Men tack vare DIG (och alla andra som tar upp feminismen och om de sjuka ideal vi kvinnor har) så är detta ämnet inte lika nedtystat längre. Folk (exempelvis jag) vågar nu stå upp för sig själva och säga att dom är feminister även trots allt hat som medföljer tack vara sånna personer som du Clara!! Tack för att du finns och för att du står upp för feminism m.m. Jag hoppas att du läser den här kommentaren och förstår hur mkt det betyder!! För det glr det verkligen. Tack.
    /hjärtliga hälsningar från en 15årig tjej och feminist<3

  2. Nora skriver:

    Imorgon är det två år sen du & Simon träffades för första gången! Ni är så stört fina tillsammans, och är så glad för eran skull, kram!

  3. Maria skriver:

    Hej Clara! Kan du kontakta mig på maria.zaitzewsky@iogt.se? Om KO-anmälan av Carlsberg. Vill gärna ha en kommentar av dig./Maria

  4. Jennifer skriver:

    Mens är bäst!!
    Hej Clara, och alla andra! Hoppas jag fick er uppmärksamhet!
    Jag skulle vilja berätta att jag har skrivit ett inlägg om just MENS!! Skulle vara såå sjukt glad om du skulle vilja läsa inlägget om mens och sen kommentera vad du tyckte!!! Kram
    http://www.nattstad.se/jenniferraandersson/prata-om-mens-14942781

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp