Vuxenpoängen trillar in som de ska det går bra nu

4:34 14 Jul 2015

Gokvälla blöggys. How u doin.

Idag var Johannes Hansen gäst i Hallå P3. Han var så grym! Mental rådgivare som efter en kvarts kaffedrickande på kontoret innan sändning satt och gav tankecoachning till Linnea och mig.

image

Här satt vi! Här sitter vi alltid och myser innan och efter sändning. Jag spontanade en smygselfie och tänkte nice, detta kan jag blogga om.

image

Vi tog selfies på innergården. Linnea fick feeling. Jag med, tydligen.

Vet ni vad jag ska göra nu?

Nej det vet ni inte.

Jag ska på lägenhetsvisning! En vuxenvisning. Bostadsrättsvisning. Säg vaaaaaaad. En liten (bokstavligt talat. Den är så liten att den typ fått plats i en näsborre om någon försökt få in den där) etta här på Kungsholmen i Stockholm. Minns ni att jag filmade med IJustWantToBeCool på en takterass? Det huset!!! Taket väger med andra ord upp för de icke-existerande kvadratmetrarna.

Wish me luck. Hejdå.

image

9 kommentarer | “Vuxenpoängen trillar in som de ska det går bra nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hannah skriver:

    Hola!
    Vore kul om du gjorde ett mbti-test på 16personalities.com
    Om du inte vet vad mbti är så är det ett personlighetstest man ofta tar när man är på arbetsintervjuer och sånt.

  2. Hannah skriver:

    Marzia (Pewdiepies flickvän u know) har filmat det i en video och allt hoho

  3. Douglas skriver:

    Lycka till. Uppdaterade din YouTube-kanal ca 50 gånger i hopp om att det efter nästa uppdatering skulle finnas en ny vlogg. Gick därefter in på Twitter i hopp om att få finna ett svar. När jag då, efter 50 uppdateringar och en inloggning på Twitter, fick veta svaret så kom jag fram till att jag (trots den lilla besvikelsen över att det inte kom ut någon ny vlogg) kände mig nästan lite överdrivet glad över att du skulle ta en, enligt mig, väldigt välförtjänt semester. Återigen, lycka till med lägenheten och hoppas att du får det skönt på din semester.

    1. Clara Henry skriver:

      Åh! Vad glad jag blir. Även om det inte blev semester alls utan jag fick förbereda nästa måndags video så ska det bli SÅ SKÖNT att vara ledig nästa vecka och inte behöva tänka på jobb alls. Tack snälla!

  4. Fredrik Hansson skriver:

    Stort lycka till nu hoppas de ska gå bra :-)

  5. Ivar skriver:

    Haha, försökte du och Linnea bräcka varandra i att vara public service-iga idag eller?
    – …och det finns andra ställen där man kan hitta info också.
    – och det finns jättemånga andra bra serier.
    Tyckte iaf det var lite kul x) Det här med att du gör det i dina videos också, måste du det bara för att du jobbar på p3? Hur långt sträcker det sig egentligen?
    Btw, hoppas lägenheten var najs! Har bott på 18 kvadrat, helt ok så länge man inte har ett kylskåp som surrar lite för högt precis när man håller på att somna. Hehe.

    1. Clara Henry skriver:

      Haha! Så kul att du märkte det. Grejen med public service är att vi inte får nämna varumärken (alls!) utan att säga att det finns fler alternativ. Det är svinhårda regler. När jag gjorde mello förra året fick jag radera två blogginlägg som jag skrivit en månad tidigare, bara för att jag nämnt en hudvårdsbutik och ett klädmärke. Det är på den nivån. Vi har börjat skämta om det och garvar varje gång vi behöver säga det för att det egentligen är omöjligt. Därför finns även en viss ironi i att jag börjat göra det i vloggarna också, hehe. Gör ju bara Hallå i sommar så i höst är jag fri igen!

  6. Pernilla skriver:

    Klara!! Lyssnade på ditt sommarprat idag! Så bra!
    Blir så himla glad över att en så grym person som du finns på internet!! Kände igen mig så mycket i varenda ord du sa.

  7. Per Sonligt skriver:

    Om jag tolkar dej rätt är lägenheten så liten att den i själva verket är en syn-villa. Så när du säger att du ska på lägenhetsvisning ska du i själva verket syna en villa. Men jag kan ha fel, det har hänt förrut…. jag tror det var 1983.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg