Jag föreslog att de skulle gå in och stjäla en hatt och byta ut den mot sina egna men det förslaget föll platt

10:29 15 Jul 2015

Gokvälla blöggy. Vad gör ni? Jag ligger nedbäddad i sängen och är svintrött. Att lägga sig klockan 22 är my new thang. Jag var så trött, hela tiden, trodde det var PMS fast oavbruten, och så fick jag ett hot tip: att lägga mig tidigare. Det funkade. Will you look at that.

Sen kanske det beror på att jag jobbat halvdagar med radio de senaste 6 veckorna, tackat nej till alla andra jobb och inte längre behövt jobba på kvällar och helger. Det kan också ha varit en bidragande faktor. Kanske.

Annars då. Idag träffade jag dessa två:

image

Johanna och Melanie! Som, precis innan jag mötte upp dem, blivit eskorterade in på Urban Outfitters av två vakter och anklagade av kassörskan för att ha stulit två hattar.

De två hattar som de hade på huvudet, alltså. Som de vände på och visade kom från H&M och Gina Tricot. Såhär kände de då:

image

Fast det sa de inte. De godtog ursäkerna och gick därifrån (och mötte upp mig och berättade, väldigt upprört, hela historien). Jag fiskade upp mobilen o ba ”få se hur ni såg ut när det hände, se arga ut, jag måste blogga om detta”.

Sen gick vi och åt thaibuffé men det fotade jag inte och det kanske beror på att jag inte vill läska er men kan även bero på att jag är dålig på att samla bloggstoff så detta var allt för idag hejdå.

image

2 kommentarer | “Jag föreslog att de skulle gå in och stjäla en hatt och byta ut den mot sina egna men det förslaget föll platt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Haha! De baa:in your face! Aja, ha det bra Clara! Kram<3

  2. Linnéa skriver:

    Förstår inte hur du alltid lyckas med att återberätta saker så roligt och bra!! Kram<3333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG