Om ni undrar hur ett blogginlägg skulle se ut om författaren svinsnabbt gick från glad till arg så är detta svaret

4:36 12 Jul 2015

Hej meine kleine gummiplommon! What’s up. Jag ligger i sängen och svettas lite.

Bra sak: igår följde jag med Anton till Norrköping. En av hans bästa vänner fyllde år och skulle firas. Det var sjukt kul. Har träningsvärk i båda vaderna och kan verkligen inte hitta någon annan anledning än att det beror på att vi dansade så himla mycket.

image

Vi var på en herrgård utanför stan och det var SÅ MYSIGT OCH IDYLLISKT att jag inte ens kan!!! I can not even. I can not. Fick dessutom kvällens (och sommarens) (tack gud för att det typ inte finns myggor i storstäder) första myggbett efter tio sekunder. Ändå värt.

image

Dålig sak: Vaknade imorse med lätt huvudvärk efter att ha somnat sent och druckit för lite vatten. Smakade fortfarande lätt av öl i munnen och luktade lite rök i håret. Här vill jag att första känslan i kroppen skulle varit ungefär såhär:

”Borde nog druckit ett glas vatten innan jag gick och lade mig. Totally worth it doe. Gud vad kul det var igår.”

Men så kände jag inte. Det där var känslan som jag med rätt stor ansträngning fick dra fram ur hjärnan, för att få bort den första känslan av… obehag. Ångest och ett stort, överväldigande obehag. Fet bakisångest, utan bakfyllan.

Återigen ett fett stort jävla tack till den som drogade mig efter Guldtuben i maj. Tack för att jag alltid kommer förknippa smaken av alkohol och lukten av utekväll med ångest och rädsla. Trodde att dessa känslor skulle sluta uppstå  efter några utekvällar. Inte än, uppenbarligen.

Fuck you.

image

11 kommentarer | “Om ni undrar hur ett blogginlägg skulle se ut om författaren svinsnabbt gick från glad till arg så är detta svaret”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Fuck den som gjorde det, att ha en sådan rädsla måste vara fruktansvärt. Förstår inte varför visa människor vill förstöra andras liv, ”för att det är kul”. Så lider en själv sedan med det.

    Men jag vill bara säga att du är en sån himla bra människa Clara :)

    1. Clara Henry skriver:

      Jag blir så arg. Är väl tillräckligt stark i mig själv (tack vare yt <333) för att fatta att jag inte ska beskylla mig själv, men när reaktionen uppstår automatiskt och en inte kan göra något åt dem… blir så less. Tack och kram, Emma!!

  2. Fredrik Hansson skriver:

    De är en känsla du kommer få dras med länge tyvärr, skulle vara roligt att doppa de aset som drogat dig i något trevligt bad med elektriska ålar eller något.
    Men känslan avtar med tiden.
    Men låt inte de förstöra ditt liv visa att du är stark och inte viker dig för ett sånt as.
    Må så gott och var rädd om dig

  3. Anonym skriver:

    Ja,fuck den som gjorde så mot dig Clara.

    Asså,vill den då att nån ska göra så mot han/hon
    Eh,nä skulle inte tro det

    Du är så stark som kan gå ut på utekvällar nu efter :)

  4. ISA skriver:

    aa fy fan! Att sånt där ska ens behöva existera :( deppig värld

  5. Linnea skriver:

    fuck you till personen som finner nöje i att förstöra för någon sådär och jag hoppas att hens frukost för alltid kommer vara äcklig. Du är bäst Clara å så himla stark. You go Glen Coco .

  6. Doriz skriver:

    I röva idag: folk som lägger grejer(icke hälsosamma) i andras dricka.

  7. Charlotte skriver:

    Hej Clara! Jag lyssnar just nu på ditt sommarprat. Du beskriver hur ont du har och att vetekudde inte hjälper. Har du funderat över om du har Endometrios? Kolla in på vår sida och se om dina symtom kan stämma in på det vi beskriver.

    Kontakta mig gärna om du har några frågor på detta till synes helt random inlägg som inte alls hör hemma under det här blogginlägget. Vi i ENdometriosforum arbetar för att sprida kunskap om endometrios, som är en vanlig, tyvärr kronisk, sjukdom som framkallar hemska smärtor vid menstruation. Trots att sjukdomen är mycket vanlig vet många inte om vad det är. Svåra smärtor vid mens ska kollas upp.l Det är inte normalt med smärta som man spyr av och som inte går att häva med receptfria läkemedel!

    Mvh Charlotte, EFS.

  8. Andrea skriver:

    Så himla trist när folk uppenbarligen är så rädda och osäkra i sig själva att de måste trycka ner andra för att ha möjlighet att trycka upp sig själva. Det är verkligen synd om de människorna – men tyvärr går det ut över människor som du, som vågar sätta ner foten och säga ifrån mot (bland annat) den normativa bilden av kvinnor. Det kanske inte är mycket till tröst att höra, men du är en mycket bättre människa än dessa idioter som finns ute i världen. Att du dessutom vågar gå ut med detta till allmänheten är extremt modigt, och förhoppningsvis kanske det uppmärksammar problemet. Att den som blir neddrogad aldrig ska ”skylla sig själv”. Ingen väljer att få en drink med droger i.

    Det blev lite långt men jag hoppas du förstår mitt budskap, vi är många som stöttar dig och tycker du är en fantastisk människa Clara. Folk vill trycka ner dig för att de ser dig som ett hot, tråkigt men en får vända på det och se det som en styrka hos sig själv. Du behöver inte trycka ner andra för att kunna trycka upp dig själv. Du är redan där uppe. Stay strong! //Andrea

  9. Sara skriver:

    Shit vad rädd jag blev när jag såg att du taggarna drog, fest och drogad. Trodde att du blivit drogad igen men det var som tur bara jag som lät fantasin ta över. Kram!

  10. Ebba skriver:

    Du är en sann inspiration. Du äger Clara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp