Blöggar på jöbbe

10:34 2014-09-18

outfit.jpg

HEJ ÄLSKADE AMÖBFÖDOR

Idag har jag på mig en ny hoodie från & other stories. Ifall någon ville veta. Köper så mkt kläder och grejer hela tiden nu? Måste sluta. Men bara ett par skor till, vill ha ett par FINA skor dvs. loafers/gubbskor/platåklackskor, allt utom sneakers. Har ni några tips? Jag fyller ju år på lördag…..

Alltså. Hur BRA var inte Matilda Gratte i Idol igår? För er som missade, kolla här. Skrek rakt ut när jag såg det????????????? 

 

Nåväl. Ikväll är det Blog Awards på fotografiska. Jag tror att jag har gått på ALLA Blog Awards utom en. Åh. Får moderskänslor för mig själv när jag tänker på vem och hur jag var som 18-åring på min första ”gala”. Lill-tjejen hihi. Nu för tiden är man ju så jävla världsvan och bah ”ops glömde osa aja skitsamma kommer väl in ändå… om jag ens orkar gå…. är så mkt nu… gäsp… gäsp….” *emoji med solglasögon*

Närå!! Är så GLAD över att va nominerad! LÄNGE LEVE BLOGGANDET!!!!! <3 <3 <3

Det bästa med kvällens gala kommer vara att se Martins reaktioner. Vill ha en go pro -kamera på huvudet hela kvällen så jag kan gå efter honom och filma. Vill ni rösta på oss? NU ÄR SISTA CHANSEN! Kram.

 

9 kommentarer | “Blöggar på jöbbe”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. anna skriver:

  Köp dessa på & Other stories! Ser trista ut på bild men SÅ SNYGGA på. Provade dom igår men har ej råd buhu…

  http://www.stories.com/gb/Shoes/All_shoes/Leather_Loafers/590763-4924773.1

 2. Mikaela skriver:

  Har Martin fått sin inbjudan nu? haha

 3. Sofie skriver:

  JAG VET, hon var så GRYM! Började till och med grina för hon var så bra och det har aldrig hänt!!!

 4. Rebecca skriver:

  Master, jag jobbar på Vagabond och tror verkligen att flera modeller skulle vara perfekt för dig! Platåklackar Dioon, gubbaskor Amina alternativt Code, finare klackar som fortfarande är coola Marja (sök på hemsidan vagabond.com på namnen jag skrev så får du se bilder) <3

 5. Jeanna skriver:

  Nej, vilka snygga kläder! Drömmer om ett par perfekta svarta jeans och huvtröjjan var ju super duper, försöker hitta den på hemsidan nu men lyckas inte..

 6. NInni WEstin skriver:

  dessa! asså omg så fina http://www.vagabond.com/se/KENOVA-3841-560-20/

 7. Carro skriver:

  Åååh!!! Hade ju kunnat döda för hoodien! Försöker oxå hitta den på hemsidan men misslyckas totalt :(

 8. V skriver:

  HEJ!!!
  hade inte ens i tankarna att jag skulle kommentera här(men bestämde mig för det nu för tänkte skriva att tröjan var ASFIN och jag har hittat den på hemsidan och vill köpa den, men tänkte fråga vilken storlek du har på din??(om du ens svarar på kommentarer, idk du verkar ju vara lite känd eller något)). hade inte ens i tankarna att besöka din blogg, det var helt en slump att hamna här, visste inte ens att en människa som du existerade. satt och googlade på ”varför följer inte min pojkvän mig på instagram” HEHEH, så kom du& din gamla blogg upp om den hårda sanningen ska fram. så ville bara tacka dig också för att jag fastnade vid dina väldigt underhållande, roliga och inspirerande inlägg så mina filosofiska-natt-tankar hamnade på andra banor…!!! Du verkar vara en rolig person. Hejdå hoppas du får en vacker dag/ett vackert liv :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp