Vi väntar på dig

16:58 2020-08-06

Vi väntar på dig.

Varje timme, minut, sekund är vigd åt tanken på dig

Vem är du, hur ser du ut och hur låter du?

Allt är klart för dig här nu. Sängen bäddad, skötbordet packat och dina kläder tvättade med ett tvättmedel som ska va snällt mot din hud

När allt det gör mig sådär väldigt lycklig skyndar jag mig snabbt med att göra mig olycklig. För tänk om du inte kommer?

Den känslan är ständigt närvarande ihop med allt det andra självklara: att du ska komma

För vi väntar ju på dig.

Och i den här väntan får jag parera i instagramflöden och nyhetsartiklar. Allt om barn och död får inte nå mig. Jag blundar och scrollar snabbt förbi med rusande hjärta

Och jag som inte varit så orolig innan. Varför ska det här komma nu? När det är så nära?

Kanske för att det ÄR så nära.

Jag grinade idag för jag kände dig inte på ett tag. Sen sparkade du och då grät jag istället av det

Din pappa säger att du är lik mig och vill ligga kvar och chilla ett tag. Jag säger att du är lik din pappa och vet därför när det på uret är perfekt tidpunkt för dig att göra entré

Åh vad vi väntar på dig.

Dina far- och morföräldrar också. Och alla våra vänner och deras barn som kanske blir dina vänner

Ibland känns det som en del av internet också väntar på dig. Då får jag nästan lite panikkänslor. Tänk om du aldrig kommer?

Eller har jag gett dig lite scenskräck? Då är du mer din pappas unge

Jag läser böcker om hur jag bäst ska få ut dig till världen. Läser också böcker om hur jag bäst ska ta hand om dig i den här världen. Vill vara bäst för dig

Känner mig lika mycket redo som inte redo för allt som är du

Vem du är, hur du ser ut och hur du låter

Men du får komma nu ändå

För vi väntar på dig.

110 kommentarer | “Vi väntar på dig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emelie skriver:

  Åh<3<3<3

 2. Helena skriver:

  Min yngsta kom 14 dagar efter bf, någon timmar innan jag hade tid för igångsättning, flera veckor efter att jag gett upp att hon skulle komma ut nån gång. Hon var helt torr (inte så mkt fostervatten kvar) och ganska stor. Lite provocerande för rätt uppenbart att hon gott och väl varit färdig att komma ut tidigare. Att hon bara låg kvar och gonade sig så länge hon bara kunde och det är också i efterhand så himla mycket hon. Det absolut kramigaste och gosigaste barnet jag har, som alltid vill sova länge länge på morgonen, nära nära sin mamma

  1. Hanapee skriver:

   Grinar

 3. Anna skriver:

  Nä men nu öppnades dammluckorna. Så fint skrivet, och en så fin mamma du kommer vara!

  1. Julia skriver:

   Dammluckorna <3 Men ja verkligen, stor grinarn här just nu. Så fint skrivet av dig Hanna och vilken morsa du kommer bli. Tror nog detta är det finaste som hänt 2020?! Haha. Seriöst. Har varit så kul och mysigt att få följa dig i det här. Är ju nästan så att en kanske kommer våga detta själv någon gång. Så tackar dig och Nisse för både bebis och livs-pepp!

 4. Totto skriver:

  <3 tårar!!!!

 5. Linnea skriver:

  Väntar min lilla kille om några veckor och grinar så mycket åt din text. Wow va fint

 6. Nina skriver:

  Väntar mitt första barn i september och vill bara säga TACK för dig, för att du är så generös med allt och för att du har världens bästa följare. Med all the feels som är inblandade när en försöker, väntar och längtar efter den här ungen så har din blogg och Insta varit lite av mitt safe space att gå till. Lycka till och grattis till Nisse som får landa hos ett så fint gäng när han äntligen kommer <3

 7. Johanna skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 8. Sofia skriver:

  Är påväg med min sambo på vad vi tror är sista ”daten” innan våran 3dje bebis kommer och FULLKOMLIGT STORGRÅTER. Känner exakt samma sak. ❤❤❤

 9. Jennifer skriver:

  Ååh vad fint! Känner exakt lika, hade bf dagen innan dig. Väntar en liten Rolf som verkar trivas nå jävulskt bra där inne…… Kom ut nån gång dåååå snälla gulle

 10. Elin skriver:

  Oj vad det tårades <3

 11. M skriver:

  Tyckte också gå över tiden var fruktansvärt, och blev så orolig och ångestfull på ett helt nytt sätt för att något skulle gå snett och att vi skulle falla precis innan målsnöret.

  Men vet du, jag tror det är kroppens sätt att få en att verkligen värdesätta sin levande lilla rosiga unge när den väl kommer ut. Oron ger perspektiv, och gör att oro om kroppsförändringar, hur ens nya liv ska bli etc. bleknar och man är efter förlossningen bara så evinnerligt TACKSAM över att ha en frisk och levande unge i famnen. Den känslan slår allt, och snart är ni där! <3

 12. Anna skriver:

  Jahapp storgråt.
  Ska själv föda om ca 2 mån och detta fick mig att längta ännu mer även fast jag inte trodde det gick.
  Lycka till ❤️❤️❤️

 13. sarah skriver:

  <3 grin

 14. Sofia skriver:

  Min bebis kom 7 dagar efter bf, och sista dagarna hade jag verkligen gett upp. Tänkte att nu spelar det knappt någon roll. Hade nästan slutat längta för var så trött och sur på att hon inte ”höll tiden”. Tänkte liksom att ”jag kommer inte ens bli glad när det är dags för det är försent för det” ”Min kärlek räcker inte till de här dagarna”. Så ledsen när jag kommer på såhär i efterhand att jag kände så. Men så plötsligt gick vattnet & jag började skratta. Då blossade längtan upp i full fart igen, & när hon väl kom ut var de där känslorna helt bortglömda. Vafan, är det DU som tagit sån tid på dig? Då äre lugnt för du är den bästa människa jag sett.

 15. Josefine skriver:

  Blir helt tåris! Du kommer bli en så fin morsa <3

 16. Nina skriver:

  En grinar här hemma också. Du kommer vara toppen!

 17. Sanna skriver:

  Det knöt sig lite i halsen ja.

 18. K skriver:

  😭😭😭♥️

 19. Klara skriver:

  Rys och fuktiga ögon, absolut.

  Heja dig Hanna, slutspurten nu innan han kommer! Tack för att du delat så ärligt och härligt kring att va preggers! Har varit fint att följa.

 20. hanna, förbanna skriver:

  Men åh så himla fint skrivet <3

 21. Karin skriver:

  Men!!❤️

 22. Anonym skriver:

  Slungas tillbaka till december 2019 när jag väntade och ögonen tåras! 4 dagar över tiden kom min dotter! De fyra dagarna kändes som 4 år 😭 kämpa Hanna, snart är han här!

 23. Liz skriver:

  😭 Lycka till & njut. Helt plötsligt är han där. ❤️

 24. E skriver:

  Öjöjöj så fint ❤️

 25. KW skriver:

  Så oerhört fint! Kände precis som du innan min lilla kom. Jag stod knappt ut med att vänta för att jag var så orolig att hon inte skulle komma eller att något skulle gå fel.
  Men sen kom hon världens gladaste, godaste och tryggaste unge! All lycka till er!

 26. Evelina skriver:

  Jag har gått över med båda mina barn. Den första gjorde med den äran entré 13 dagar över tiden. Den gången var jag övertygad om att det inte skulle bli någon bebis. Att kroppen liksom skulle vända och magen krympa igen och att nio månader senare skulle allt vara som innan igen utan bebis. Sen gjorde hon storstilad entré på ett badrumsgolv på patienthotellet på sjukhuset. Världens finaste Flora som fortfarande har den goda smaken att ta tid på sig med allt!

  Lillasyster däremot ville jag så gärna gå över tiden med. Hon var beräknad på juldagen och jag önskade så att hon kunde vänta till efter årsskiftet. Klockan 22:22 på nyårsafton kom hon i raketfart. Himla unge!

  Men det är ju också någonstans det fina, att bebisen själv bestämmer när det är dags. Och att det är så med livet, att det inte går att veta när vi ska födas eller dö. Att vi som så gärna vill ha kontroll faktiskt inte kan ha det när det kommer till livets början.

  Jag hejar på dig Hanna! Förlossningarna har för mig varit de absolut största och häftigaste upplevelserna i livet. Och jag önskar att du kan få se tillbaks på förlossningen med samma positiva känslor som jag gör med mina! 🧡

 27. Elin skriver:

  Så fint! Min trea kom 13 dagar efter bf, vilket kändes som 4 v sent eftersom mina stora kommit 2 v resp 2 dagar FÖRE bf. Jag trodde jag väntade en badboll, jag trodde att bebisen sakta skulle tillbakabildas. Men när HON ville då kom hon i flygande fart, och så är det nu med. Allt på Märtas villkor<3 ungen med livets personliga integritet.

 28. Ingrid skriver:

  Mitt första barn kom prick en vecka efter bf. Han tar alltid gott om tid på sig även såhär 3 år efter sin ankomst. Han är en otroligt tålmodig människa. (För att vara en 3 åring!)

  Var värsta veckan att gå och vagga och hata i princip allt, gick upp 30+ kilo och fick höra mycket i stil med ”nu är det väl dags?!” Vidrigt!

  Tänker som Helena att det säkert bara handlar om att Nils är en gosfis.

  Mitt andra barn kom två dagar sent och hon härjar. Älskar det också. Men så himla skönt det var med en lugn första bebis så vi liksom hann med. Tvåan har hittills noll tålamod och rejäla röstresurser. Bra att ha som kvinna tänker jag!

 29. Andrea skriver:

  Är så jävla glad för er alla tre. ❤️ Fantastiskt fint inlägg!

 30. Bettan skriver:

  Åh va fint skrivet❤️ Du sätter verkligen ord på det jag kände min första graviditet och nu min andra, denna väntan!

 31. Malin skriver:

  Lycka till nu bästa Hanna❤

 32. Lina skriver:

  Det fälldes absolut en TÅR eller två!!! ❤️❤️

 33. Emelie skriver:

  ojojoj så fint skrivet! så härligt att följa dig genom graviditeten! heja dig, sista nu! stora kramar och pepp till dig!

 34. Emma skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 35. Malin skriver:

  Så fina ord, vem skulle inte vilja komma ut och få höra dem på riktigt =) Konstigt att man kan vara så spänd på en bebis för någon man aldrig mött!

 36. Sabina skriver:

  Du. Skriver. Så. Otroligt.

  Ps får RYSNINGAR när du omnämner Anton som pappa. Kanske för att jag tänker på min egen kille som förhoppningsvis blir pappa om några år. GAAAH GRATTIS allt kommer bli SÅ BRA du är fantastisk!!!!

 37. E skriver:

  Jag hade precis som du bf 3 augusti och helt ärligt har det gjort mig så oerhört gott att få följa dig genom min egen första graviditet. Varje dag kollar jag om du äntligen får hålla i ditt barn i väntan på att jag får träffa mitt. Jag hoppas att vi slipper vänta länge till.

 38. Maria skriver:

  Väntar mitt första barn om sju veckor och gråter nu!!!!!! Tack för allt du delat med dig om din graviditet!

 39. Isabel skriver:

  ♥️♥️♥️

 40. Tina skriver:

  Fint <3

 41. Sara skriver:

  Så vackert skrivet av dig Hanna. Tack för att vi får ta del av ditt liv och dina tankar! Önskar dig och din familj all lycka <3

 42. Frida skriver:

  Sitter med mina sovande tjejer på 4 månader i knät och ögonen tåras. Även om de kom nästan 1 månad tidigt så känner jag så igen SKRÄCKEN att det inte skulle bli några bebisar alls. Kändes nästan förmätet att tro att det skulle gå bra. Men allt gick bra till slut och de är här och mår hur bra som helst <3

 43. Ida skriver:

  😭😭😭 så vackert skrivet Hanna!!

  Mitt första barn var 4 dagar tidigt vilket är så himla typiskt henne. Hon ska göra allt snabbt och skynda skynda att leva livet! Klart hon skulle komma tidigare.

  Lillebror däremot kom 3 dagar sent (är ju inte särskilt sent men för nån som är jättegravid så är varje dag ett år långt). Han är typ den mest chilla personen nånsin. Lat som fan och ska bara bli buren överallt.

  Nu får ni snart träffa honom ❤️ Han kommer komma precis när han ska och varje sekund du burit honom i magen kommer kännas lätt som en fjäder. Ni har verkligen det bästa nånsin framför er. Är avis!! 😌 Kämpa sista nu, unna götte och allt vad du vill.

 44. Josefine skriver:

  Stort lycka till till dig och Nils närmsta tiden. Hoppas att förlossningen går bra och att Nisse får en frisk och härlig start i livet <3

 45. J skriver:

  Så fint skrivet! Jag lider med dig i väntan. Mina två första barn kom tre veckor tidigt så jag var GIVETVIS inställd på att nr som föddes i våras också skulle komma tidigt. Men icke, gick en vecka över tiden (dvs fyra veckor enligt mig) och jag höll på att bli tokig. Som så många vittnar om så känns det ju till slut som att det inte kommer komma någon bebis. Men! Fördelen med att vänta så evinnerligt är att förlossningen blir desto mer välkommen. Eller jag kände så! När de två första kom som en smärre chock och jag inte alls var mentalt förberedd var jag såå redo för tredje bebisen. Jag blev så himla glad när första värken kom och kände en mycket större glädje direkt när hon fötts än med de två först där det tog lite längre tid att känna så. Så ja, hoppas att du i all vidrig väntan kan tänka att du blir ÄNNU mer redo och laddad för förlossningen. <3

 46. Anna skriver:

  Fint <3 inte långt kvar nu men förstår om det ändå känns så. Har själv BF som två veckor. Heja dig!!

 47. Sofia skriver:

  Med balkongdörren öppen och sommarvärmen utanför fick jag livets rysning. Gud så fint skrivet! En blandning av glädje och rädsla. Efter att ha följt dig i vad jag banne mig tror är 15 år, efter att du varit min förebild gällande feminism, likavärde osv lika länge, så finns det få människor jag tror förtjänar att uppfostra ett barn mer än vad du gör. All kärlek!

 48. Molly skriver:

  Åh så fint skrivet! Snart är er lilla Nisse här! Och vi är många internetvänner som väntar vi med! Du kommer bli en fantastisk mamma till en säkerligen lika fantastisk bäbis!!! Min målbild innan förlossningen va att få se mitt barns första blick, bebisar kisar liksom först innan de öppnar ögonen, den blicken är som en liten korpunges. Så klok, mörk, oförstörd & nyfiken på livet. Önskar er all lycka nu<3

 49. Emelia skriver:

  Men åh <3 blir helt tårögd av din text ju. Snaaaaart är han här och allt kommer vara värt det även om väntan känns förfärlig just nu. Heja!

 50. Isa skriver:

  Grinade! Så fint!

 51. Ann skriver:

  Ok fick en tjock klump i halsen och grinar lite under kepsen medan jag är på kvällsrundan med hunden. Så. Jävla. Fint. Skrivet. Om det är någon tröst i din väntan – så gick jag över tiden (11 dagar 😑) med båda mina killar så jag förstår precis hur det känns. Men snart är han här och han blir med hundra procent säkerhet ett augustibarn ❤️ (Värt att hålla fast i när det känns som att han inte kommer komma förrän typ januari)! Puss och styrkekramar

 52. T skriver:

  ❤️

 53. J skriver:

  Nej men vet inte vart jag ska ta vägen så fint 😭❤️
  Har en liten kille på 1,5 och nu väntar vi på att jag ska bli gravid igen så han ska få ett litet syskon. Så på något sätt känner även jag igen mig i dina ord ❤️

 54. Maria skriver:

  Åh vad fint, snart är lillmaster här<3 nattade precis min 7 månaders o är avis på vad du har framför dig!

 55. Sofia skriver:

  Håll ut! Min kom för ungefär en månad sen, 13 dagar efter BF. Vet hur jobbigt det är de där dagarna efter BF (även om BF är ett jävla dumt koncept) men när han/hon väl kommer är de där sista dagarna som bortglömda <3

 56. Edit skriver:

  Väldigt fint skrivet, känner igen detta.

  Ligger med en sovande femåring och treåring bredvid mig just nu och känner mig som världens rikaste.

  Snart kommer han till dig och du kommer känna dig som värdens rikaste.

 57. Sara skriver:

  Tack för att du satte ord på det!! 200 % igenkänning från en annan blivande morsa… har bf om 21 dagar och går halvt som halvt sönder inombords av både oro och längtan.

 58. Olivia skriver:

  Började gråta!! Önskar dig all all lycka!! Kram

 59. A skriver:

  Fick ganska nyligen reda på att jag är gravid och följt dig och blir så trygg av din graviditet på något sätt! Trots hormoner och illamående så gör tanken på din graviditet mig lugn!

  Hoppas den kommer snart ❤️ Kan inte föreställa mig längtan ❤️

 60. Vero skriver:

  Snart är han här och det kommer vara ljuvligt! Snart ligger han på ditt bröst och du får snusa in hans bebisdoft ♥️ Så mysigt!

 61. Lina skriver:

  Fint ❤️❤️ snart är han här! Så efterlängtad.

 62. R skriver:

  Master 😭❤️ Du fixar det, du är så duktig. Snart är han här. Massa kramar och pepp.

 63. Linda skriver:

  Åh så fint! Är så roligt och härligt att få följa din graviditet och kan inte hjälpa att vara lite avundsjuk på din längtan. Jag väntade så länge på att längta, att våga längta. När jag gick hem från jobbet, 6 veckor innan BF, då började jag våga. Vad jag inte var beredd på var att han skulle komma 5 veckor tidigt! En oro byttes mot en annan men allt gick bra och nu är han 6 månader och är killen med noll tålamod. Bråttom in i livet, bråttom genom livet haha.

  Lycka till Hanna! Du har en fantastisk tid framför dig ❤️

 64. Elin skriver:

  Vill gråta nu <3 så fint! Tack för allt du delar med dig av.

 65. Linn skriver:

  RYSER faan vad fint 😭

 66. Moa skriver:

  Heja er! ❤❤❤

 67. Caroline skriver:

  Det behövs bara en musikslinga ala Daniel Adams Ray. Texten är klar! ❤️

 68. Frida B skriver:

  Gåshudsinlägg! <33

 69. Alina skriver:

  ❤️❤️❤️

 70. Fia skriver:

  Men åh så fint! 😭

 71. Elisabet skriver:

  ❤️ Så fint skrivet!

 72. Fia skriver:

  Men åh så fint 😍😍

 73. Tove skriver:

  Dödsfint! Ta hand om er <33333

 74. Allis skriver:

  Wow asså, kan inte riktigt föreställa mig hur det känns att vara SÅ nära det kanske största i livet!

  Kommer ihåg hur fantastiskt glad jag blev när du berättade om gravven. Det var när corona-skiten precis brakat lös och alltalltallt var inställt och nerstängt och instängt. Alla bara väntade och stannade upp och höll andan. Men så kom du o Nisse och påminde om att det faktiskt fanns någon framåtrörelse ändå! Att se magen växa på instagram blev liksom en påminnelse om att jorden fortsätter snurra, och ska göra det i många, många år till <3

 75. M.E skriver:

  Blir gråtig. Hatade att vara gravid. Blev igångsatt och allt var skräck. Älskar vår unge mer än jag någonsin kunde ana att jag hade i mig.

  Lider med dig och fattar precis. Önskar dig, er allt väl och en underbar unge såsom vi fått.

  // utanför Sönsvall

 76. Zara skriver:

  ❤️❤️❤️

 77. Anna skriver:

  Heja heja! Det kommer bli så bra det här♥️

 78. Linda skriver:

  Åh så fin text! Känner så igen känslan, längtan, hopplösheten och oron. När man vaknar på morgonen och ba ”jahopp inte i natt heller.” Men så kommer de till slut! Mina två 13 resp 11 dagar över tiden, och jag tänker att väntan ger en extra kraft, energi och pepp till förlossningen. Lycka till! Och han kommer komma, alldeles snart.

 79. Emma skriver:

  ”Jag vill vara bäst för dig” ❤️ Så fint och sant. Hela livet kommer vi att vända ut och in på oss själva för att försöka vara den bästa versionen av oss själva för deras skull. Och ja, jag grinar nu jag med.

 80. juni skriver:

  vi väntar men helt utan press. Med dig i vad som än händer och när det än gör det! Önskar dig styrka att orka vila och vänta (samt styrka att ignorera alla idioter på instagram, herregud folk har inge hyfs). Kram och TACK för att vi får följa med.

 81. Johanna skriver:

  😭 gråter och längtar så efter min bebis som har bf om 5 veckor. Mitt i prick på känslorna!

 82. Natalie skriver:

  Vackraste jag läst!!!

 83. Felicia skriver:

  <333

 84. amanda skriver:

  buhu grät massa va fint<333

 85. J skriver:

  Så fint skrivet <3 Kämpa på in i de sista, snart kommer han :D

 86. Sofia skriver:

  <3

 87. A skriver:

  💕💕💕

 88. Julia skriver:

  Så fint!!! En del av Internet väntar definitivt på Nisse. Här kommer ett oombett tips: boken Praktika för blivande föräldrar. Inga tips baserade på känsla utan bara sånt som är bevisat. Den hjälpte mig så mycket att sålla när jag va orolig första månaderna med bebis. Kram och lycka till!

 89. Hanna skriver:

  Så fint! Ovissheten är svår men allting kommer att bli bra och snart är han här! ❤️

 90. Ursula skriver:

  Men nu är han väl ändå här? 😍😍😍

  1. Hanapee skriver:

   Ja han kom för en månad sen jag har bara fejkat

   1. Ursula skriver:

    Det var bara ett uttryck för att jag väntar med er. Skrev det tidigare under ditt svar, men vet inte om det inte kom fram eller om du inte släppte förbi den kommentaren, för andra kommentarer skrivna efter det är publicerade? :/

  2. Ronja skriver:

   känn in stämningen URSULA

   1. Karin skriver:

    Hahaha för fan Ursula

 91. A. skriver:

  Snart är han här. Och känslan av oro som slår till i slutet har jag delat med dig under alla tre graviditeter. Det är en del av att knyta an, föreställa sig det värsta. Och när han kommer så ge honom Kristina Lugns ord i ”ett panoramafönster” ❤️ Allt en kan önska ett barn.

 92. amanda skriver:

  master!! vill bara säga tack för de otaliga gånger du lindrat min ångest, hjälp mig hitta rätt i livet och fått mig att skratta när jag som minst trott mig kunna. önskar dig och anton ALL lycka med nils, grät så mycket till denna text. ❤️

 93. Linda skriver:

  Så fint, ärligt och berörande <3

  Och även om det inte känns så just nu så är han snart här <3

 94. Karin skriver:

  *skickar en digital avhysningsanmälan till den besvärlige hyresgästen* Medan den verkställs kanske du kan fördriva tiden med att göra några av de där sakerna som du kommer att sakna sen, eftersom det är svårt/omöjligt att göra med en bebis. Bebistiden kan bli låååång om man är en överbeskyddande kontrollfreak-mamma som vill/behöver vara med sin bebis 24/7. Mina bebisar är numera tonåringar men det har varit svårt att hitta tillbaka till att unna sig saker på egen hand, vilket är otroligt snålt mot mig själv.

  Jag börjar en lista, fyll på i kommentarerna vetja. Allt kommer inte att passa på alla men det kanske ger Hanna lite uppslag på hur hon kan förvalta den sista bebisfria tiden :)

  * Gå på bio
  * Äta en långmiddag på stan
  * Ligga
  * Åka cabbe
  * Lyssna på en föreläsning (finns gratis online, kolla runt på universiteten)
  * Gå till frisören
  * Få en proffssminkning
  *
  *
  *

  1. Ani skriver:

   Ligga som superhöggravid? :O

   1. Amira skriver:

    Låter inte kul för någon av de inblandade. Haha.

    1. Amira skriver:

     Haha alltså menar inte på ett elakt sätt utan bara.. vad gör man av den enorma, hårda kulan liksom? Går det att utföra ett samlag på ett smidigt sätt ur något håll öht? Ingen behöver svara såklart men Ah, har svårt att se det? Obekvämt? Ont?

     /Kvinna som räknar med att inte kunna ligga alls efter 6 månader ungefär haha

 95. Paulina skriver:

  Grinar ❤️❤️❤️❤️

 96. Caroline skriver:

  GRÅTER HANNA!

 97. Lotta skriver:

  Vad fint Hanna! Exakt så kände jag också när jag gick över tiden med båda mina barn. Längsta veckorna i mitt liv. Men den dagen kommer till slut och det är då allt börjar. Övertygad om att du kommer bli en jättefin mamma. Kramar

 98. Josse skriver:

  Tips i väntans tider (kanske, kanske är för känslosamt), love on the spectrum på Netflix, så så så bra!!

 99. E skriver:

  Okej KRAM, detta hade kunnat vara exakt mina ord för en vecka sedan. Hade gått över 40+6 och kände NADA tecken på att han nånsin skulle komma. Trodde på riktigt att det inte skulle bli, att just min kropp inte skulle veta hur den skulle starta en förlossning. Att av alla kvinnor på jorden så blev det just jag som det inte skulle funka för :( Och jag blev så orolig över bäbis fastän jag aldrig var det innan. For in på kontroll om minskade fosterrörelser helgen innan för jag tänkte att de kanske blivit svagare. Hå hå ja ja! Men allt var bra.
  Sen förstås när jag skulle lägga mig förra måndagen så började värkarna och jag fattade äntligen vad som var värkar!! Hade undrat så länge. Kunde ringa förlossningen. Och allt gick superfort, födde honom i en bb-sal för förlossningsrummen var fulla redan. Var öppen 2 cm 04:35 och ringde barnmorskorna i panik vid 06:00 för jag upplevde hur hela kroppen tryckte på. Hon ba okej vi gör väl en undersökning. BAM 10 cm öppen :O På 1,5 timme? Okej.
  Bara att ringa in maken sa hon! Krystar i samtalet till honom att han måste komma in.
  06:15 börjar krystningsarbetet på riktigt, 06:53 kom han ut. Lille guldgossen.
  Tänk, han visste!!!! Och Kroppen min visste hur den skulle göra!!!! Den började till och med krysta och styrde det helt själv utan att jag hade en aning om vad som hände när jag bara kände mig förvirrad och rädd över vad jag kände? Det stoppade inte världens starkaste kraft, även för mig. Skönt. Kommer va likadant för dig :’)

 100. Agnes skriver:

  <3 <3 <3 <3 <3

 101. sofie skriver:

  SÅ FINT!♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg