Bakis i en säng i Åre

11:13 2016-05-01

IMG_0378

HEJ ÄLSKADE

Är lite bakis här uppe i Åre nu. Förlåt. Vet att ni är några få högmodiga jävlar som ska klaga på mig när jag skriver om alkohol och ”romantiserar” eller ”coolar” det. Men ja, vad ska man säga?

Mer än …GUILTY!!!!

 

Jahapp. Annars då? Jo, vi ska snart åka hem. Åtta timmars bilresa bah! Och jag ska ligga i baksätet och äta zoo och googla grejer.

Och jobba.

På tisdag ska jag nämligen hålla 10 minuters snack på husmötet i tv-huset för hundra pers typ. Känns som om man kanske borde förbereda sig lite? Jag har ju en förmåga att förlita mig på nån slags ”charm” i sånna där tillfällen men märker mer och mer att den charmen inte går att använda sig av ju äldre man blir.

Folk vill liksom ha kvalitet och ställer högre krav på en.

Vilket iofs är vettigt. Men jobbigt. Men hela livet kan ju inte vara ett bajsskämt som går hem.

ELLER???

Oj konstigt blogginlägg det här blev

Kram

 

3 kommentarer | “Bakis i en säng i Åre”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. yosse skriver:

    tjena, en fråga: skulle du kunna ge några tips vart man kan hitta fina baddräkter? du har massa fina på Hanna badar men har själv inte hittat några som inte är allt för dyra. skulle vara jätte snällt!

  2. Sofia skriver:

    Tycker inte alls du romantiserar alkohol? Visst att du är pepp på det innan/medan du dricker men sen skriver du ju typ alltid om att du är bakis och att du blir sjuk för att du går ut för mkt (obs din förklaring inte min?). Mycket verklighetstroget! Så fortsätt skriv om bakisheten bara :)

  3. LN skriver:

    hallååå hanna har du sett my mad fat diary?? det är typ den bästa serien jag sett och tror du skulle tycka om den också!! huvudrollen är en av de bästa kvinnliga porträtteringarna jag sett i ungdomsserier/filmer + den är rätt kort och alla avsnitt finns på dailymotion!! om du har seriebrist någon gång :-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG