Jag fortsätter göra reklam för Joe and the Juice

13:53 2016-08-17

Skärmavbild 2016-08-17 kl. 16.20.57

Äe.

Kanske inte borde skriva det här, men med tanke på diskussionen kring den förra KOMISKA juiceklippet från juiceföretaget är jag ju nästan illa tvungen att lufta den nya (ändå välproducerade!) videon som släppts. Denna gång är det en rekryteringsvideo för att värva nya ”brothers” som vill göra EN FUCKING JÄVLA JUICE™.

Dock inte lika kul som förra klippet eftersom det känns som om de i princip gör parodi på sig själva och sin snubbighet (HOPPAS JAG????) och fortsätter köra på den redan plogade vägen för alla snubbar med tatueringar, hipsterfrilla från 2010, platta sulor och kuken-fram-attityd.

Skrattade dock riktigt hjärtligt åt citatet: ”This is not just a job, this is a culture of brotherhood. You wanna fight for your team. So choose your attitude.”

Ja hörrni, ändå gulligt att killar så ofta måste komma och ”erövra” klassiska tjejgrejer med sin killighet (hudvård, hårvård, matlagning osv osv).

För tänk om en juice egentligen bara innebär att du står och skalar och mixar små frukter i en liten mixer som du sedan häller i ett glas och serverar till törstiga gäster, ja, vilken stackars kille skulle då vilja göra en juice :-(

23 kommentarer | “Jag fortsätter göra reklam för Joe and the Juice”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ebba skriver:

    Okej. Ett litet plus tycker jag de ska ha för att de faktiskt försöker glamma till ett serviceyrke. Men kom igen. Vem är han? En kille som bara fascineras av yta. Som vill fortsätta leva sitt liv i ignorans och tro att han gör någon skillnad för att han matas av den här skiten. Så jävla äckligt att det här går hem hos folk.

  2. H skriver:

    Jag och några kompisar hade ett vad (som vi påbörjade vid nyår) om att den första som såg en tjej bakom disken på ett Joe & The Juice skulle bli bjuden på middag, typ 4 månader efter att inget hänt mailade jag dem och frågade VAR TJEJERNA FANNS, men fick ett slingrigt svar som typ betydde: nej, det finns inga.. förutom en som är typ kommunikatör i Danmark. Men!! för typ två veckor sedan vann jag vadet! The Joe & the juice brotherhood har numera minst en tjej som jobbar i Stockholm:—))

    1. Hanapee skriver:

      hahahaha hur mkt mer klarar vi AV är ju frågan

  3. Frida skriver:

    Alltså, att SVT har en ny serie till hösten som heter Juicebaren!!!! http://www.svt.se/juicebaren

    1. Hanapee skriver:

      den verkar ju underbar!!!!!!!!!!!

  4. Sanna skriver:

    Ändå fränt att lönen på Douchebaren kan betala för en fräck vindsvåning som verkar vara av modell större!

  5. Kalle skriver:

    Jag antar att detta inte i är en rekryteringsvideo utan reklamfilm/pr stunt vars syfte är att bli viral i sociala medier. Man kan ju nästan tro att detta är ett sponsrat inlägg :)

    1. Hanapee skriver:

      Kan inte du läsa rubriker? :-(

  6. Olof skriver:

    Så Nöjesguiden vill att juicebaren i fråga ska upphöra pga att Nöjesguiden retar sig på manligheten och inte uppskattar att bolaget gör juice! Kör hårt på denna militantfeministiska inriktning så blir nog världen bättre eller i vart fall utan störande alternativ.

    1. Hanapee skriver:

      Va? Jag är inte nöjesguiden? Heter Hanna Persson och tycker juicekillar är roliga? Kram!

  7. Sara skriver:

    hahahahah alltså jag orkar inteeeee, varför smetar han kaffesump i sitt eget ansikte??? :((((

  8. Emelie skriver:

    när juice är livet :’)

  9. Emelie skriver:

    Har för övrigt tänkt på det här med att killar ska ta över typiska kvinnosysslor som exempelvis matlagning. Mitt ex var en sån snubbe, han skulle alltid ”ta över” matlagningen så fort det gällde något mer facy än vardagsmaten (som oftast jag lagade). Han skulle stå där med kökshandsken hängande över axeln (ala blondinbellas snubbe) och göra avancerade maträtter på grabbigt vis. Blev aldrig särskilt gott pga han kunde inte laga mat men ändå ska han stå där och tro sig vara något proffs. Blir fan irri när jag tänker på det.. Är jag helt knäpp eller ligger det något belägg bakom min irritation??

    1. Emelie Svanström skriver:

      Kökshandduken menade jag inte handsken ^

      1. Linn skriver:

        Det finns belägg, massor av belägg.

  10. Anna skriver:

    HAHA lol. bästa kommentaren på förra douche-klippet var Juiceverkets instagraminlägg (https://instagram.com/p/BEa7I4xu9rL/) där de gör så mkt NARR av Joe & gänget. Älskar Juiceverkets sociala medier-person

  11. Corran skriver:

    Nästan att det låter som han uppmanar en att ”Juice your attitude. Juice.”

  12. Sofie skriver:

    Spydde just lite i min mun efter att ha sett videon.

  13. E skriver:

    Hanna du har inte gjort reklam för HM på ett tag, du kanske skulle läsa följande bok.

    http://www.expressen.se/geo/barn-arbetade-upp-till-14-timmar-om-dagen-i-hm-fabriker-vi-forsokte-protester/

    1. Hanapee skriver:

      åh! hej mannen! evelina! eller sara gulbrandsson! kul att höra från ditt härliga ip-nummer igen! ÄLSKAR hm <3

  14. Sara skriver:

    Hah!

    Påminner mig när jag gick förbi Åhlens City, på hela deras meny så står det ”Organiskt, kål, äpple gurka osv” Jag tänkte va fan är organiskt? Insåg sen att de måste syfta på ekologiskt…

    eh joe and the stupid?

    Sen var det även mindre skönt att de hade en ”dricks” skål där tjejer kunde lämna sina telefonnummer för att dejta en av snubbarna på bilden(antagligen ngn bakom disken)…

    Aja..

  15. Åsa skriver:

    Hej! Har inte skrattat så mycket på flera år tror jag, som när jag genom en delning upptäckte och läste din första bloggpost om Joey & the Juice och ”fucking jävla juice”. Tack så mycket för detta.

    Tänkte bara tipsa om att det kommit upp en ny video nu för ett par dagar sedan från Köpenhamn ”show-of” och det är ju bara för mycket. X-antal killar som står i stum häpnad framför någon som häller jucie på bar överkropp. Efter dessa klipp känns det som jag aldrig vill dricka juice igen på ett uteställe. Pubertalt-Svett ! uarrgh

    https://vimeo.com/181250559?from=outro-embed

    (vet ej om man får länka – ta gärna bort i så fall om det ej är tillåtet).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg