Kräver tillbaka OS-känslan!

09:40 2016-08-18

Bild 2016-08-18 kl. 08.10 #2


Fan vad jag HATAR att OS är på TV3.
Ja, jag får väl vara Lasse Kronér nu, men det är riktigt störigt med att själva sportevenemangskänslan inte infinner sig lika mycket som när det sänds på SVT……………………… (inser att jag eventuellt är partisk här).

Men det går inte att komma ifrån att det är SJÄLSDÖDANDE att höra hetsig reklam för duschkräm och flingor på morgonen när jag egentligen bara vill se lite härlig och saklig rapportering från nattens OS-händelser.

Aja.

Kanske bara är jag som är 45 år gammal.

Gott med kaffe.

 

9 kommentarer | “Kräver tillbaka OS-känslan!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elsa skriver:

    Jag håller med 100%. SVT 4 the win!!!!!

  2. Sara skriver:

    Alltså förlåt för tjat. Men volymen på reklamen på podden! Det är så jobbigt ? Och vill gärna lyssna för älskar era diskussioner ?

    1. Hanapee skriver:

      men det här avsnittet var det väl bra?!

      1. Sara skriver:

        Jag kanske är känslig men tyckte fortfarande skillnaden på prat och reklam var väldigt hög. Jag måste höja mycket för att höra vad ni säger och då blir jag livrädd när reklamen kommer eller du skrattar ? Haha

        1. MK skriver:

          Håller helt med Sara!

          1. ellen skriver:

            Håller också med om ljudet på reklamen. Och tajmingen för reklamen. Vet att jag frågat flera gånger går det på något sätt att styra när reklamen är eller är den liksom efter en viss tid oavsett? Jag tappar liksom tråden lite när jag lyssnar när reklamen alltid kommer mitt i en mening. Det vill man ju inte på favvopoodden!!

          2. Aida skriver:

            Jag håller också med ifråga om ljudnivån på reklamen i podden. Nu har jag börjat bli så irriterad på det att jag tar av mig lurarna medan den pågår/skriker ut sitt budskap (saknar volymknapp på sladden, suck).

  3. Frida skriver:

    Håller inte med! Älskar SVTs sportsändningar MEN tycker att Viasat gör det riktigt bra. Reportagen är intressanta, bra studio med många och kunniga experter. Det som inte riktigt håller klassen (tyvärr) är deras morgonprogram med Lisa Miskovsky, som jag annars älskar, men inte riktigt får till det som programledare. Hon var grym som reporter under vinter-OS 2014.

    1. Hanapee skriver:

      Absolut, kan också hålla med om att kvaliteten på sändningarna är BRA. Men samtidigt saknar jag några av SVT:s profiler och framförallt; DET REKLAMFRIA!!!!!! <3 Alla ska ha möjlighet att ta del av den här typen av sportengagemang utan att behöva betala extra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG