Rövens dag

18:40 2016-09-26

img_4035.jpg

Hej älskade ni

Sov några ynkliga timmar inatt, vaknade med ett VRÅL sent i morse och var så otroligt övertrött och stressad att jag började tokgrina och härjade på här hemma. Cyklade till jobbet snabbt som en vessla och ville DÖDA alla som var i min väg.

En vanlig cyklist med andra ord.

Nu känns det lite bättre. Men kanske behöver det inte kännas bättre, kanske får det bara vara såhär. Fast jag vill ändå, i något slags värnande om mitt humör, ändå lista grejer som gör denna röviga rövdag lite bättre:

Kul med tv-inspleningar denna vecka. I morgon drar vi igång med Hanna badar med en kändis säsong 3 och det är ju båda kittlande OCH totalt uttömmande att ha inspelning.

Gör yoga rätt ofta nu och tycker det är så härligt. Är så glad för att Yoga with Adrienne finns. på youtube. Har ni någon bra yogagrej för er, tipsa er master!!

Ska spela in pod med Martin snart och prataprataprataprata lalala

I helgen kommer mina svärisar hit <3

 

Aja, precis allt annat med att leva detta liv känns skit å röva men men

Det var allt från mig denna dag :-))))))) Podden kommer iofs ikväll

Puss

9 kommentarer | “Rövens dag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Åh fy fan. Men alltså jag skrattar så mycket åt att du vaknade med ett VRÅL, känner igen mig så jävla mycket från när jag har rövdagar.
    Passa på att vara riktigt jävla förbannad, så går det snart över.

  2. Maria skriver:

    åååh så fina bågar, vart är de ifrån?

  3. Ellen skriver:

    Hahha :(( Själv vaknade jag av att min hund stod och hulkade vid sängkanten, sen var det bara att torka två spyor innan jag kunde börja min dag. Kul.

  4. Linnéa skriver:

    ÄLSKAR Adriene! Kolla även in Journey junkie. Hon är en helgo tjej som kör roliga och sköna pass! Just nu går hon i genom en ny position varje dag i 30 dagar, både exakt hur man ska göra dem men också tips om hur man bygger upp sin träning så man klarar att göra dem. Mycket yoganörderi att gotta ner sig i helt enkelt!

  5. Moa skriver:

    Så flott med yoga <3 Kino MacGregor är underbar och så kunnig, finns på Youtube. Rachel Brathen aka Yoga_girl har en yogaplattform som heter One0eight, där får en prova gratis i tio dagar, sen kostar det 14 $ i månaden, bästa sidan på internet. Kram <3

  6. xx skriver:

    Om du kan tänka dig yinyoga som går ut på sittande/liggande ställningar i 3-5 minuter (kan vara en utmaning mentalt, menar jag, att släppa tanken) så kan jag rekommendera appen/boken ”Vila dig i form”. Guidade pass med bilder i appen. Skön stretch-”träning” typ.

  7. Emma skriver:

    <3

  8. Anna skriver:

    1. yogobe.se är faktiskt svinbra. Kostar lite pengar, MEN det är så jävla värt. Finns kanske 400 klasser att välja på, så det är ju gött. Om man t ex inte har svårt att välja.

    2. Yin-yoga är suveränt. Finns också på yogobe. Men som nån sa här innan, det är amazeballs. Jag skulle träna det exakt hela tiden om det vore bra för mig. Mental utmaning som ett helvete, men bra för det mentala med. Bra med yoga. Jag håller även på med Roller Derby, och mitt Derby-namn är Yogans Fall. Snitsigt va?

  9. Syon skriver:

    SNYGG klocka!!! Märke???
    Du är bäst master <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG