158. Älskog

20:10 2017-01-08

MEH! En pod på en söndag! Drömmer jag!

Den här veckan snackar vi bl.a. om:

Att ”släppa kontrollen” i ett tåg eller i skidbacken, Bo’s missförstånd om hjul, Martin som tomte, Hannas mystiska upptäckt i badrumsskåp och om ett spädbarn verkligen blir glad för ”myrra”.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Odlar du i januari, vägrar klippa dig och tämjer mårddjur? Tryck då play nedan:

6 kommentarer | “158. Älskog”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Så glad för podden!! Ligger och är deppig för att det är vardag och elände imorgon igen men blev så glad nu för att jag kan börja dagen med podden. :)) Tack!

  2. M skriver:

    NÄMEN va glad jag blev!!!! satt precis o tänkte på hur det inte skulle finnas ngn ny podd idag pga söndag o ba neeej måste vänta tills imorgon…så ba :””))))<3<3<3 nu ska jag unna mig en finsnus till detta gosh sicket gött sänggående! PUSS TACK LOVE U

  3. Bodil skriver:

    jaaaaaaaaa<3333333
    längtat mig till dödddds efter podden!! bästa

  4. Ebba skriver:

    skrattade högt på gymmet åt älskog-historien hahahaha… uppträder alltid som ngt freak när jag lyssnar på er podd i offentliga sammanhang. har slutat bry mig nu pga ni e bästa träningssälliset.

  5. Alma skriver:

    Alltså jag är 25 och vet fortfarande inte vem som är vår tomte. Mamma och pappa har liksom nån helt random snubbe (han är uppskattningsvis ca 35 år nu) som kommer varje julaftonsförmiddag och delar ut paket. Han har fejkglasögon och enormt fejkskägg så det är svårt att urskilja några ansiktsdrag… Vi hade inte nån tomte när jag var liten men sen för drygt 10 år sen dök det upp en? Och det är samma kille varje år men jag har INGEN aning om vem det är?? Det är så konstigt haha, fast också min bästa grej på julafton pga han är sjukt rolig. Det är mitt livs största mysterium!!!

    1. Hanapee skriver:

      Hahahahaha skrattar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp