161. Även en sjuk kan äta yoghurt

07:56 2017-01-30

MÅNDAG! NY VECKA! NYTT AVSNITT!

Äntligen får Hanna ta plats! Hon har färgat håret, varit med om en hemsk grej, upplevt missförstånd med Miriam Bryant och träffat Martins nyfödda Karin.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna podcaster och Acast. Bär du kläder av stearin, har luktsinne som blodhund och lägger ägg? Tryck då play nedan:

 

5 kommentarer | “161. Även en sjuk kan äta yoghurt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. karolina skriver:

    Jättebra pod i vanlig ordning:):):) Skrattade varje gång Martin fick tillfälle att slänga in ett ”kung Knave”, det var ju alltid passande…….fast egentligen opassande………hehe iallafall, mycket bra pod och kul Bryanthistoria! PS får också panik av fenomenet ”folk på bio”, gahh. värsta är när filmen och slut och alla ba ”jahopp då reser vi oss och går då” och jag sitter kvar och tar mig för pannan.

  2. Linda skriver:

    Hej bästa Hanna! Lyssnade på podden precis (den var kung som alltid). Så himla läskigt och samtidigt betryggande att höra dina reflektioner om föräldrars dödlighet och hur jobbigt det är… fick igår ett riktigt tungt besked om min älskade pappa och tänkte exakt allt som du beskrev. Fyfan vad livet är skört. För övrigt kan det ha varit jag (eller så har fler skrivit samma) som la kommentaren om ett ”andedräktsavsnitt”… en dag ska jag genomföra det!!! Kram <3

  3. Sofie skriver:

    Haha era röster när ni pratar med Bo!!!! Skrattade rakt ut!

  4. Linda skriver:

    Jättefint avsnitt <3
    Älskar rubriken :)

  5. Linnéa skriver:

    Hej Hanna! Mycket trevlig podcast, men en liten ljudönskning:
    Kan ni lägga på mer kompressor? Det blir sånna volymtoppar som är lite obehagligt i örat, och ibland försvinner Martins röst lite, tror att detta skulle lösas enkelt med lite mer kompressor.
    Tack:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla