Livet fortsätter tjoho

22:20 2017-02-20


HEJ HEJ


Tack för alla härliga historier igår, låg och mös med dem som kvällsläsning.Idag är en ny dag (uppenbarligen). Varit på jobbet mellan 07:30 och 21. Klippt nya programmet som vi spelade in på för- och eftermiddagen, tror det kommer bli riktigt kul.

Runt lunch där någon gång drabbades jag av mensvärk och menzen, vilket ju på ett sätt är bra pga var ju dags, kroppen funkar, pms:en börjar lämna osv. Men har på riktigt haft ont sen dess, legat i duschen som ett litet foster och grymtat sen jag kom hem och NU är den äntligen över.

Ska se mitt favvoprogram på SVTplay nu; Bonusfamiljen. Låter superlökigt, men är riktigt riktigt bra! Det hatet jag känner mot barnet Eddie och hans farsa är ovanligt starkt, så skådisinsatserna måste vara riktigt bra.

Puss

12 kommentarer | “Livet fortsätter tjoho”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Din kollega med långkalsongerna-gullig! Singel? Hetero?

    1. Hanapee skriver:

      Nope, tyvärr han upptagen

  2. SP skriver:

    Älskar bonusfamiljen! Visste du att Eddie är Henrik Dorsins son!?! :O

    1. Johanna skriver:

      Haha exakt vad jag gissade på igår och sa till sambon som inte höll med. Dom ser exakt likadana ut så svårt tro annat.!

  3. Eva skriver:

    Alltså mensen.. Jag har PMSat i en halv vecka nu å gråtit och tjurat för allt också idag vakna ja och hade fått mensen och lilla livmodern krampar. Det är som att det avlöser varandra först är de hjärnans tur att tjura och sen är det livmoderns tur att tjura.. hah.

    Hoppas du har en bra dag, kram från ett fan! x

  4. Anna skriver:

    Hej Master!
    Jag är i stort behov av en snygg weekendbag! Har en ryggsäck och nästa steg är en stor rullväska. Så något mitt emellan. Har du några schyssta tips?

  5. Anna Lundin skriver:

    gu jag känner SÅ mycket med Eddie! Inget han gör blir rätt och hans mammas nya kille är så sjukt omogen?!?! Det är så tydligt att han är missnöjd för att Eddie inte är som William. Är nog ensam om att inte hata Eddie, men jag förstår honom så väl, hans föräldrar sviker ju honom hela tiden. Ja, Eddie beter sig illa, absolut. Men han är ett barn liksom. tyckte fan det var obehagligt när han blev upptryckt mot väggen, han ville inte ens vara med från början.
    Älskar serien sjukt mycket dock, karaktärena känns genuina, hoppas bara föräldrarna skärper sig!

    1. Hanapee skriver:

      OKEJDÅ! Håller ju med i SAK, men i praktiken skulle jag nog fan vara som mammans nya kille alltså…………. Fast värre? Aja, kanske mitt tålamod som tryter när halvgamla barn i ändå en HALVTRYGG(hahaha vidrig man e) situation beter sig som störiga snorungar…………… hjälp borde kanske inte skaffa barn

      1. Anna skriver:

        Haha! Alltså grejen är nog att det känns otryggt, hans enda trygga punkt gick ju och blev gravid fast hon lovat att inte bli det. Som vuxen förstår jag ju henne liksom, men som barn hade jag ju känt mig sviken.
        Känner mig själv mer som en Eddie än William också, så måste ta honom i försvar hela tiden! inte för att jag var ouppfostrad men alltid för pratig, för mycket åsikter osv.

    2. Sanne skriver:

      Jag håller med såå mycket. Tycker dock hela situationen känns så elak mot alla tre barn i familjen. Först separera för att sedan trycka in alla barn i en helt ny familjekonstellation där alla förväntas gilla läget och sedan bli förvånad när barnen protesterar. Tycker man som vuxen borde ha lite mer empati och förståelse för hela situationen…

  6. t skriver:

    Gud hatar också Eddie. Men älskar Wiliam? Och henrik! Vill TYVÄRR att mamman och den nya killen (tobbe i eva och adam) ska göra slut ENBART för att william ska slippa vara där.

  7. Sofia skriver:

    Håller helt med om hatet! Försökt förklara för min kille men han förstår verkligen inte vad jag menar. Hallå det är ju såå tydligt att man inte ens ska behöva förklara!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG