Ni kan inte ana vad som hände …på min lediga dag (innehåller naket)

13:32 2017-02-24

b8921264-e655-438e-8bfc-fd21da8c0da5.jpg

o9.00 vaknar upp, utsövd och glad. Solen skiner starkt utanför och jag är ledig hela dagen. Sov med sovmask också just för att inte vakna för tidigt (tips!!! man blir som i sin egna värld och störs ej av LJUSHELVETEN).

 

a389c741-6760-467d-99d9-16aa3346c7de.jpg

10.00 Äter frukost. Blev en äggmacka med PERFEKT krämiga ägg och så en kaffe med skummat mjölk. Har ju börjat ätit d-vitamin och omega3 sen den där tiden då jag var sjuk hela tiden. Vet inte om det ens hjälper, folk (typ läkare) säger ju att den här typen av vitaminer är totalt onödiga om man redan har en normal kost. Vilket jag tror jag har? Förutom att jag äter popcorn till frukost 2/7 dagar i veckan.

 

 

d7ca3711-7f44-4ad4-b70a-d6538817e8ee.jpg

11.00 Fixade mina fötter/tår poch hade jättestora problem med att sitta i massagestolen utan att typ ”flyga omkring” pga så aggressiv massage? Blev irriterad och kom på mig själv med att jag förmodligen där och då upplevde jordens absolut största i-landsproblem.

 

 

efa7386f-fac0-4270-9232-d48692f3df55.jpg

12.15 färdig med både pedikyr och manikyr! Kände mig så GRACIÖS när jag ”tog” i saker. Bytte alltså mina vita naglar mot röda. De ser lite skadade ut på bilden såg jag nu??! Är jättefina irl…………… tror det är typ damm på dem där? Aja.

 

 

2c154f3d-8483-4a65-a6a6-52fe9f560825.jpg

13.00 Handlade och gick hem och gjorde morotssoppa och åt rostat bröd. Var så jävla hungrig att jag glömde bort att fota innan jag åt av mackan…….. FINNS DET NÅGOT GODARE ÄN PERFEKT ROSTAD MACKA MED MYCKET SMÖR??? Motbevisa mig TACK!!!!!!!!!!!

 

 

81a20fed-8aa0-4d7f-9e9b-3b4ce86c257b.jpg

15.30 Gjorde yoga. Gör ju Adrienes ”yoga revolution 31 days” på Youtube och är nu på dag 21, men obs, har ju inte gjort det i 21 dagar i sträck? Fattar inte hur folk hinner göra yoga V A R J E dag och jag blir lite arg på Adriene varje gång hon säger ”see you tomorrow!”, man bah ”NEJ JAG KOMMER INTE HINNA DET!”

Efter yogan låg jag bara i soffan och glodde tills att…….

 

 

a69e718f-c36a-4e1e-85e1-76fcfec30ef2.jpg

18.00 Johanna kom förbi och åt upp resten av morotssoppan och drack vin med mig mmmmmm. Pratade om jobb, killar och livet……….. Så som man GÖR.

 

Johanna drog vid kl 21 och sen kom Anton hem från jobbet och då gick jag och la mig. Denna lediga torsdag får 8/10 i betyg av mig.

 

20 kommentarer | “Ni kan inte ana vad som hände …på min lediga dag (innehåller naket)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ulrika skriver:

    Låter så jääävla gött!!!! Fyfan att bara känna att man kan vara ledig! Jag pluggar ju och har i princip tre dagar ledigt i veckan, men då måste jag ju plugga.. Så går typ hemma och ugglar och känner att jag borde vara utvilad och hinna träna och grejer, men kan ju aldrig ta mig tiden till det?? Plus att min kille har ledigt hela lördagen och söndagen, men då sitter jag ju ändå och pluggar minst fyra timmar om dagen????

    Och sen vill jag göra en phd / doktorera…. Dvs jobb 24/7 i typ 3-4 år :o Varför vill jag ens det??

    Du ger mig typ livskris nu. Har också födelsedag idag!! Kanske därför..

    1. Anna skriver:

      Men bestäm dig bara för att vara ledig på helgerna! Återhämtning gör att du pluggar bättre på vardagarna. Jag pluggade aldrig helger (undantaget någon tentaperiod) och körde en femårig utbildning, funka jättebra och man blir mer effektiv på vardagarna när man ”inte kan” ta ikapp på helgen.

    2. Sara skriver:

      Hej! Jag doktorerar nu och mitt tips är att helt enkelt se det som ett vanligt heltidsjobb. Dvs du ska lägga ner 40 h/veckan. Sen ser jag det även som att det har flextid, dvs om jag jobbar 50 timmar en vecka så har jag 10 +-timmar att ta ut sen. Tycker det fungerar bra! Det ger oftast ledigt på helgerna, och gör det inte det så får man ta igen sen nån annan gång :)

  2. Johanna skriver:

    Drömmig dag!!!

    Och till Ulrika ovan: Känner igen mig! Den där känslan av att aldrig riktigt känna sig ledig och samtidigt känna att man pluggar för lite. Har det EXAKT som du. Förutom att jag inte har en kille ://// :-)

  3. Malin skriver:

    Älskar att vinglaset på bilden längst ner som ut som ETT glas. :’)

  4. Anna skriver:

    Men recept på soppan då? Tack på förhand osv, mvh bor själv och vill utöka mina kulinariska kunskaper :)

  5. Alice skriver:

    Kan tipsa om att äta mycket nötter och frön istället för att knapra omega 3. Inte fisk (de innehåller för mycket kvicksilver och annat skit, för att inte tala om att de är levande varelser). Valnötter eller linfrön är toppen! En matsked om dagen räcker för dagliga behovet av omega 3, det är inte bra att få i sig för mycket. Anser själv att det bara är en massa humbusgumbus av doktorerna att rekommendera piller mot sånt som redan finns i maten. Solen dock(vitamin d) kan man inte göra så mycket åt när man bor i ett land med så mycket sol-brist.

    1. Felicia skriver:

      Fisk är inte levande varelser när de äts upp

  6. Karin skriver:

    MYS-RYS! Såna här inlägg får 10/10 av mig :-)

    1. Julia skriver:

      Håller med, fler såna här inlägg om dina dagar. Så mysigt!

  7. Cecilia skriver:

    ”innehåller naket”??? vardå??? jaha här blev man snuvad på konfekten minsann.

    1. Linnéa skriver:

      Undrade EXAKT samma

  8. Mia skriver:

    Är det något du ska äta för att hålla dig frisk så är det super zink! http://www.apotea.se/great-earth-super-zinc-25-mg-60-kapslar?gclid=CNGah9jBq9ICFQfgGQodFoYH0g

  9. Anna skriver:

    BLYG TORSDAG (lyssnar på livepodden nu hehe)!!!!! Nä serr är också på typ dag ”nånting runt 20” på Adrienes 31-days, började typ 2:a januari men inte hinner man mer än typ var tredje dag?! Bra yogapose där dock!

  10. Therese skriver:

    Men hallå, sjukt dåligt med uppenbar clickbait i rubriken! Hade ju inte ens en humoristisk vändning, bara ren och skär lögn. :(

    1. Hanapee skriver:

      HADE NAKENBILD MEN TOG BORT

  11. Frida skriver:

    Vart fixar du naglarna? :) Behöver tips på bra ställe på Söder!

    1. Hanapee skriver:

      Nail center

  12. linda skriver:

    måste berätta att i värmland hade vi också en period i högstadiet/gymnasiet (ca 2003-2008) när alla gick runt och sa BLYYYYYG BIL ASSÅÅÅÅÅ!!!! BLYGT SNYGG RÅ…. med exakt samma uttal på ”L” som du hade ! haahha gav mig mycket skratt när jag lyssnade på livepodden.:’)

  13. Emma skriver:

    Jag har liksom du IBS och har precis fått reda på att jag har brist på d-vitamin och folsyra (b-vitamin), så har man en tarmsjukdom kan man mycket väl få brister. Tänk på att börja med folsyra flera månader innan om du någon gång blir sugen på att avla fram några ungar, jag fick ett par missfall som antagligen berodde på folsyrabrist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla