Hejdå Spex

22:04 2017-07-05

Hallå ni ljudkänsliga amöbor

Träffade Spex ikväll igen! Eftersom jag åker upp till Sundsvall hela juli och en bit in på augusti kommer vi inte ses på hela fem veckor! Så det kändes lite ledsamt, men också helt ok. Alltså, HAN är nog bara lättad, medan jag börjar känna mig rätt trygg med honom nu och vill vara nära hela tiiiiiden.

Älskade lilla (stora) häst.

Ska försöka hitta en ridskolehäst i Sundsvall nu under sommarn som jag kan rida på! Vet du någon? Helst i trakterna runt Njurunda? HÖR AV DIG! Sprid ordet! Finn en lugn, snäll och förstående häst åt mig! Betalar självklart.

I övrigt var min bff tillika häst-proffs Linso med på ridningen idag! Hon var så lyrisk och det är så kul att få dela detta nyfunna intresse med någon. Dock lite less på mig själv för att det inte gick hundra procent bra idag. Jag kände mig så flamsig och inte helt bestämd vilket gjorde att Spex inte lyssnade på mig, såklart.

Hur kan jag som i övriga livet ändå är en rätt bestämd och… arg(???) person vara så mesig med detta stora djur. Eller har förmodligen lite fel självbild där? Är ju i princip bara bestämd i tre saker i livet:

1. Hur jag tillbringar en dag
2. Kreativa beslut i jobb
3. Resturangval

 

Det fjärde måste bli hästar. Annars är jag rädd att hoppfinalen i Friends arena den 3:e december kommer bli jobbig.

En kommentar | “Hejdå Spex”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Freja skriver:

    Ta kontakt med Jannike på Njurunda Ryttareförening (Hon är ridskolechef och ridlärare) har själv ridit för henne förut och hon är riktigt bra! Skön ume-tjej med jävlar anamma hon kan nog råda bot på din ängslighet! Finns flera lugna och snälla ridskolehästar där så du ska nog hitta någon som kan ersätta Spex ett tag i alla fall :) Kan dock vara så att hon är på semester nu, men värt att kolla upp! Lycka till master!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla