PapPpppiiiii

14:33 2017-08-21

Hallå!

Är nu hemma från Mallis. Åkte direkt från ön till tv-huset i förmiddags. Ändå smidigt att flyga på morgonen tycker jag? HATAR när man har sen flygtid på hemresan, då går man bara omkring och väntar på sin flygtid utan att riktigt kunna slappna av. Skönt att bara få det gjort.

Saknar dock redan farsan, fick nästan gråtklump i halsen då vi sa hejdå och var tvungen att ringa till honom direkt efteråt och se så han hittade till tåget. Det har varit så KUL och ROGIVANDE att få umgås med honom såhär. Det är inte ofta man gör det med en förälder? Få rå om den ordentligt liksom.

Tips till alla där ute (som orkar, vill och dessutom har vettiga föräldrar förstås).

3 kommentarer | “PapPpppiiiii”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Varifrån kommer skjortan/klänningen? :))

    1. Hanapee skriver:

      Other Stories, för typ 3 år sen! :D

  2. J skriver:

    Åh jag rekomenderar det också! Så himla himla värt <3 Hehe, dock hade jag pappsen här i nästan 3månader och det var på gränsen till lite för mycket haha… men nu är jag så himla glad över egentiden vi fick som bara "far & dotter". Det är så fint på något sätt att umgås nu när en är "äldre", frågor som en aldrig tänkt på innan när en var yngre. Då var det ju mest frågor om vad han gjorde som barn som var intressant men nu åh jag ville veta allt, hela hans liv, kärlekarna, fyllorna, jobben, motgångarna, medgångarna, första daten, turerna på havet, hur var farmor/farfar som föräldrar osv. Jag bombade han med frågor haha och tjuvkollade när han laga mat och skrev ner noteringar. Vill alltid kunna smaka pappas mat <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG