Annons
Annons
1:25 23 Okt 2016

Kändisar älskar att ha tävlingar på Instagram. Vissa är roligare än andra. Laila Bagge särskriver och lottar ut smycken från sitt eget märke, och Peter Jihde har nyligen haft en tävling där det prestigefyllda priset var att ett antal lyckligt lottade personer fått äran att följa hans blodsocker i en hel månad. Ja ni hör ju själva, det vill man inte missa!

Vem behöver andra nöjen i livet när man kan följa Peter Jihdes blodsocker i realtid? Tänk att få en pushnotis varje gång Peter Jihde äter något! Inte nog med att själv ha diabetes och behöva hålla koll på sitt eget blodsocker konstant, tänk att dessutom behöva gå runt och oroa sig för Peter Jihdes!

Den här tävlingen ägde rum för ungefär en månad sedan och nu är testperioden över! Peter Jihde har låtit de lyckligt utvalda vinnarna få summera hur fantastiskt det har varit att få följa hans blodsocker i en hel månad. Vilken fantastisk ynnest det har varit att få se hur Peter Jihdes blodsocker förändras i takt med att han klipper gräset!

Skämt åsido så låter det jättejobbigt att ha diabetes. Jag förstår att Peter Jihde gör ett jättejobb som pratar om det så mycket. Och han tar av sig byxorna jätteofta!

Gomorron! Då börjar vi om. Stel som en pinne pga padel igår. Gammal. 10+7 E till frukost. #jihdesdiabetes

A photo posted by Peter Jihde (@jihdesdiabetes) on

Gomorron! Då börjar vi. Temavecka skolan. Bra! Frukost också bra! 10+7E.#jihdesdiabetes

A photo posted by Peter Jihde (@jihdesdiabetes) on

Ja ni fattar grejen. Följer man Peter Jihde på Instagram så får man intrycket att neddragna byxor är hans normaltillstånd. Jag förstår knappt hur han hinner jobba över huvud taget när byxorna är nere så ofta!

Kämpa på Jihde. Hoppas på fler roliga instagramtävlingar från svenska kändisar snart! Typ att man får följa Edward Bloms promillehalt i realtid. Det hade jag velat bli uppdaterad om.

9:30 21 Okt 2016


Foto: TV4

Häromdagen så presenterade TV4 sin nya drömrekrytering. Anders Öfvergård, känd från Arga Snickaren på Kanal 5. Han slutade ju på Kanal 5 för ett tag sedan och blev ersatt av en annan snickare som inte alls var lika arg i programmet ”Nya arga snickaren”. Ja ni hör ju själva, det var jättekonstigt! Aftonbladet rapporterar:

Anders Öfvergård blir ny programledare för ”Fuskbyggarna” tillsammans med den tidigare programledaren Martin Timell.

Tillsammans ska duon hjälpa familjer som hamnat i klorna på oärliga byggare.

– Fuskbyggarna är något av ett drömprojekt för mig och det gjorde beslutet extra lätt. Nu längtar jag tills inspelningarna startar. Jag och Martin är taggade på att röra runt i branschen, hjälpa lurade familjer ut ur byggångesten och förhoppningsvis även kunna lära publiken något om fallgroparna i renoveringsbranschen, säger Anders.

Äntligen två arga medelålders män med samarbetsproblem i ett och samma tv-program! Precis vad Sverige behöver! Gillar även att de vill ”röra runt i branschen” i äkta Paradise Hotel-manér! Anders och Martin är inte på plats för att hjälpa till, de är där för att spela spelet!

Sveriges snickare borde verkligen vara nervösa. Ingen var väl rädd för Martin Timell och ”Lennart Ekdahl” men nu när Arga Snickaren ska åka runt och gorma i samtliga av Sveriges fuktskadade badrum så finns det anledning att vara nervös. Kakelplattor kommer spricka för att decibelnivån kommer vara så hög!

På ett sätt så är ju programledare för Fuskbyggarna det lättaste jobbet som finns. Det enda man behöver göra är att åka runt halva Sverige, döma ut felrenoverade kök och säga att allt är ”åt helvete”, ge familjen en lång kram och därefter åka runt och leta efter bedragarna i skåpbil och kanske skrika lite. Till och med jag hade kunnat göra det!

Första uppdraget för Fuskbyggarna borde rimligtvis vara att åka hem till Anna Book och undersöka vad Arga Snickaren gjorde för fel senast han var där. Det förtjänar faktiskt Sverige att få veta.

Annons
10:14 20 Okt 2016


Foto: TV4

Igår så hade en ny, svensk dramaserie premiär på TV4! Om inte den informationen ger er kalla kårar och obehagskänslor så vet jag inte VAD som möjligtvis skulle kunna göra det! Svenskt drama har ju en tendens att vara dåligt och/eller ha Eva Röse i MINST en av rollerna, och det är ju aldrig ett bra tecken.

TV-serien ”Syrror” som hade premiär igår handlar om livet på ett sjukhus i Stockholm. Reaktionerna på TV4:s Facebook efter premiären lät inte vänta på sig. Det visade sig att det riktiga livet på sjukhus inte alls är så som TV4 har framställt det i Syrror! Vilken chock! Nedan har jag listat några av reaktionerna.

”Allvarligt? En av huvudrollerna hade nagellack. Skådespelet är fruktansvärt dåligt. Sjukhusmiljön är inte alls naturlig. Serien är extremt lik den engelska ”Holby City”. Är detta en spinoff på den? Jag kommer aldrig mer se denna serie, jag håller mig till verkligheten och mina kollegor.”

En av huvudrollerna hade nagellack! Fruktansvärt! Hur vågar de? Och sjukhusmiljön var ”inte alls naturlig”. Well, kanske för att det är en tv-serie och inte är på riktigt?

”Så dåliga skådespelare!!! Inte skriven av folk som jobbar på golvet iallafall. Riktigt dålig budget variant!”

Nä, troligtvis så är det inte en sjuksköterska som skrivit manuset till Syrror. Troligtvis för att sjuksköterskor inte arbetar med att skriva manus för TV4.

”Är denna skriven utifrån ett gäng avvikelser samt skrönor?? Sedan heter det sjuksköterskor inte syrror”

Oj vad pinsamt av TV4. HUR kan de ha missat att det heter sjuksköterskor och inte syrror? SKÄMMES!

”Fruktansvärt dåligt, den enda som var trovärdig var den fina damen som dom tog död på direkt. Hon borde fått vara läkaren i stället”

Jaha. Det enda som var trovärdigt med serien var en tant ”som dom tog död på direkt”. Äntligen lite verklighetsförankring, sjukhuspersonal mördade en tant!

”Värdelös serie! Jobbar själv som akut ssk. … så ser inte vår verksamhet och verklighet ut!”

Det verkar ha skett ett fruktansvärt missförstånd här. Sveriges samlade sjuksköterskekår verkar ha fått uppfattningen att en dramaserie på TV4 ska skildra deras vardag på ett realistiskt sätt och att serien är gjord för deras skull? Alltså åh!

Känner bara att jag vill klargöra här att målgruppen för Syrror förmodligen är samtliga svenska kvinnor mellan 30 och döden. Majoriteten jobbar inte inom vården. De skiter i att det är orealistiskt att sjuksköterskorna har nagellack. De vill bara ha lite spänning och se nån gullig tant ligga i koma medan en snygg fast lite douchig doktor flirtar med en nyutexaminerad sjuksköterska! Att alla katetrar inte är insatta på rätt sätt spelar liksom ingen roll. Det sista man vill när man kollar på en sjukhusserie är väl att det ska vara VERKLIGHETSTROGET? Då blir det ju skittråkigt! Usch!

12:06 19 Okt 2016

Den som kan sitt kändisinstagram-Sverige väl vet att Anders Timell sedan länge har haft ett ont öga till Camilla Läckberg. Han har å ena sidan ett ont öga till de flesta, men idag ska vi prata om det onda ögat mot just Camilla! Anders Timell sänder ensam på Mix Megapol den här veckan, och vad är då inte en bättre idé än att bjuda in en gammal ärkefiende till studion för att rensa luften! Superbra idé! Expressen rapporterar:

Enligt Camilla Läckberg, som har 156 000 följare på Instagram, har Anders Timell, som har 116 000 följare på Instagram, vid upprepade tillfällen hånat och talat illa om både henne och hennes familj i både radio, sociala medier och privat till gemensamma vänner – något som gjort henne både ledsen och upprörd.

– Du har bjudit hit mig för att lösa det här en gång för alla, men jag är skeptisk till det. För det här har pågått under många år. Jag har kontaktat dig privat flera gånger och frågat vad problemet är och vad jag har gjort dig. För mig har det varit väldigt förvånande med de här ständiga attackerna på mig, säger Camilla Läckberg i radioprogrammet.

Jag missade tyvärr att lyssna på det här live men det låter ungefär som att det var lika bra stämning som under en genomsnittlig frulunch i Svenska Hollywoodfruar. Det kanske är motsägelsefullt, men på på något sätt tycker jag det är fegare att bjuda in någon till liveradio än att faktiskt typ ringa upp personen privat och ta det på tu man hand istället? No offence men Mix Megapol är ju inte direkt känd för att vara radiokanalen med de bästa, djupgående samtalen.

Det känns lite plojigt att ”reda ut” en sak under sju minuter mellan vädret och en reklam för SMS-lån. Vill man verkligen reda ut något på riktigt så gör man det väl inte i Mix Megapol, och speciellt inte klockan åtta på morgonen? Jag själv har inga seriösa samtal innan tidigast klockan 12 på dagarna, om ens då! Expressen fortsätter:

Anders Timell menar att han länge har stört sig på hur Camilla Läckberg har lagt fram sitt liv i just sociala medier och att det är därför han har hackat på henne. Men i ”Gry och Anders med vänner” väljer radioprofilen nu att be om ursäkt för sina hårda ord och säger att han har gått för långt.

– Folk som lägger ut precis allting i sociala medier retar mig och du är ganska öppen med ditt liv. Men jag förstår dig lite bättre nu. Du ska få instagramma precis som du vill. Jag håller med, jag har inte alls varit snäll mot dig, säger Anders Timell i radioprogrammet och fortsätter:

– Jag vet att du har varit ledsen och jag ber verkligen om ursäkt för att jag har gått över gränsen. Jag kommer att sluta med det här. Det kommer inte att inträffa igen, Camilla, det lovar jag dig.

Nu har Camilla Läckberg tagit bort sin blockering av Anders på Instagram. Slutet gott, allting gott!

………ELLER INTE!!!!! Nu när Anders Timell inte längre får hacka på Camilla Läckberg så har han gått vidare till att hacka på andra kändisar istället. Det kanske inte kommer som en överraskning, men naturligtvis så är Anna Book numera inblandad.

Hacka på Anna Books matlagning? Det är ju MIN grej! Hitta din egen grej Anders.

 

Skärpning Anders. Du får hitta något eget att rasa över. Kom med något nytt!

 

10:27 18 Okt 2016

Rykten har börjat florera på internet angående att Björn och Benny håller på att planera en hologramcomeback för Abba! Aftonbladet rapporterar:

Enligt Nöjesbladets uppgiftslämnare håller Björn Ulvaeus och Benny Andersson som bäst på att gå igenom filmmaterial från Abbas två världsturnéer 1977 och 1979 för att undersöka möjligheten att omvandla materialet till en hologramshow på scenen. Samtidigt har man inlett kontakter med personer som skulle kunna arbeta med projektet.

Jag börjar bli så trött på Björn och Benny! Det är som att de vill göra ALLT för att tjäna ännu mer pengar på Abba förutom det mest rimliga, dvs att återförenas. Det skapas musikaler hit och dit, museum öppnas, och senaste påfundet är idén ”Mamma Mia the party” där man får betala 1500 kronor för att äta middag i en lokal med olivträd av plast och en bakfull servitris som sjunger Honey Honey. De är genier, för det finns ingenting jag hellre vill än att gå dit någon gång!!! Min bästa butik i hela Stockholm är Abba-museets shop! Där har jag köpt typ allt som jag äger!

Nu är det alltså även dags för en ”hologramshow” och jag känner att det här håller på att spåra ur. Jag tycker faktiskt att de får välja nu om de vill återförenas på riktigt eller inte alls. Ingen jävla hologramshow, det här är inte Las Vegas! Annars så har jag ytterligare ett par affärsidéer som Björn och Benny kan tjäna ÄNNU mer pengar på!

1. Starta semesteranläggning i Grekland. Alltså, allvarligt talat så är jag förvånad över att det här inte finns redan nu? Halva Grekland är ju till salu, så varför inte köpa upp en ö och smälla upp ett ”genuint” pensionat där tanter och bögar som mig kan få checka in och känna oss som Amanda Seyfried i Mamma Mia. Det hade kunnat vara dubbelt så dyrt som alla andra hotell i Grekland, jag hade fortfarande kommit!

2. Bli skilsmässoadvokater. Två havererade äktenskap kan inte ha fel! De pratar knappt med varandra trots att det gått 30 år! Vill du också ha lika dålig stämning mellan dig och ditt framtida ex så tycker jag du ska ringa Björn och Bennys advokatbyrå Knowing me knowing you, there is nothing we can do redan idag!

3. Designa en klädkollektion. Kan Amanda Schulman och Hannah Widell starta Daisy Grace så kan ni också göra samma sak! Det är ett måste för alla duos nu för tiden! Har ni ingen egen klädkollektion så är det kört. Och nu pratar jag storskaligt, bränn alla t-shirts på Abba-muséet och börja om från början med en klädkollektion för den moderne mannen och sälj till överpris. Alla vill väl se ut som Björn och Benny 1975? De var 70-talets Hannah och Amanda!

Annons
Annons