Annons
Annons
7:59 28 Sep 2016


Foto: TV3

Ja det där var en rubrik jag aldrig trodde att jag skulle skriva, men nu har det hänt ändå! Carolina har blivit intervjuad om de andliga krafterna som hon besitter, och i intervjun så kommer det fram att hon spelade en nyckelroll i Estonia-katastrofen! Aftonbladet rapporterar:

”Före stora olyckor har hon ofta känt av att något kommer att hända.

– Innan Estoniakatastrofen var jag sjuk i en vecka och förstod inte vad det var. Sedan hände det fruktansvärda.”

Alltså, jag känner att vi måste gå till botten med det här. Estonia sjönk 1994. Då var Carolina Gynning 15 år, bodde i Skåne och kände sig lite hängig. En person som inte är medial kanske hade hävdat att det bara var en vanlig höstförkylning, men inte Carolina. Carolina förstod att hennes förkylning var en tydlig varning från högre makter om en annalkande färjekatastrof på Östersjön. Ibland bara vet man!

Att hon var sjuk hela veckan innan båten sjönk kan inte betyda något annat än att hennes mediala kropp redan visste vad som var på väg att hända. Ett VÄSEN inne i Carolina Gynnings kropp varnade för Estonia! Carolina fortsätter:

”Nu mår jag dåligt i stort sett hela tiden. Det händer saker hela tiden, världen är världen uppochner.”

Det här kanske bara är ett lösryckt citat, men det är ju helt SJUKT om Carolina Gynning tror att allt ont som händer i världen är relaterat till att hon mår dåligt? Jag kan inte ens tänka mig hur det måste kännas att ha hela världens problem och katastrofer på sina axlar och samtidigt spela in program som heter ”Hjälp jag har inget att ha på mig” i samarbete med Ellos på TV3.

Carolina Gynning, allt som händer i världen handlar faktiskt inte om dig. Jag säger det inte för att vara elak, jag bara konstaterar att det mesta av alla hemskheter som händer i världen INTE är relaterat till ditt eget personliga välbefinnande. Och det var faktiskt inte så jävla trevligt förr i tiden heller, det är ju inte så att det är en NYHET att världen är hemsk. Det har den alltid varit! Tänker t.ex. på digerdöden och sånt. Det var inte så kul det heller faktiskt. Det var jättesvårt för TV4 att hitta deltagare till Bonde söker fru på 1300-talet eftersom alla var döda.

10:05 27 Sep 2016

Igår var det en stor dag för teve i världen. Jag pratar inte om den första tv-debatten mellan Hillary Clinton och Donald Trump, utan om pressträffen för Bonde söker fru som har premiär imorgon! Om amerikanska valet går på steroider tack vare Trump så vet jag inte vad jag ska säga om Bonde söker fru och Linda Lindorff. DÄR kan vi prata om att elda upp folkmassor med överdrivna påståenden! Expressen rapporterar:

Men enligt TV4-profilen var det nära att det inte blev någon elfte säsong av det populära programmet.

– Jag trodde ett tag att vi inte hade en säsong. Jag tänkte ”Det här går käpprätt åt fanders, det här får inte hända”, säger Linda Lindorff.

Vad är det som har hänt? Kan det möjligtvis gå ÄNNU SÄMRE än förra året då en bonde tröttnade på ALLA tjejer och skickade hem dem samtidigt så att TV4 fick panikcasta ett nytt gäng tjejer som inte hade något emot att åka ut på landet med några timmars varsel och bo med en främling? Kan det bli mer kaos än det?

Det ställde till det, det blev väldigt rörigt. Under mina tio år som programledare har jag aldrig varit med om det tidigare. Jag blev så chockad att jag höll på att svimma. Men saker gick till slut att reda ut. Det blir lite kris och kaos. Det har varit många krismöten angående detta.

Linda Lindorff SVIMMADE nästan för att det var så dramatiskt! Organen i Linda Lindorffs kropp höll på att lägga av helt och hållet för att det var så spännande. Samtliga ambulanshelikoptrar i hela Sverige stod redo att lyfta.

Ingen hade någonsin kunnat förutsäga det som skedde.

Men TV4-profilen vill inte gå in närmre på exakt vad som hände.

Alltså, man undrar ju vad det var som skedde om det nu var så himla oförutsägbart. Jag vet inte vad som kan tänkas vara så oförutsägbart att INGEN kunde förutsäga det! Typ att någon av bönderna avslöjar att de skjöt Palme under en gruppdejt eller nåt. Jag vet inte.

Enligt Linda Lindorff är det den mest dramatiska ”Bonde söker fru”-säsongen någonsin.

– Ett tag tänkte jag att ”jag orkar inte mer, nu får de ge sig”. Jag har aldrig kämpat så mycket som i år. Det har aldrig varit mer dramatiskt. Det är så många vändningar fram och tillbaka. Jag sliter mitt hår, ligger vaken på nätterna. Jag har på riktigt legat sömnlös. Tänkt att det är för mycket känslor och dramatik.

Jag förstår inte hur Linda Lindorff orkar sköta ett jobb över huvud taget. Man blir ju emotionellt dränerad bara av att LÄSA hur hon upplever saker. Kan inte ens tänka mig hur det är att vara Linda Lindorff på riktigt, med allt vad det innebär av fysiska reaktioner på andra personers känslomässiga problem. Hur mår egentligen BÖNDERNA om inte ens programledaren klarar av att sova på nätterna för att det är ”för mycket känslor” i omlopp!

 

Annons
9:06 26 Sep 2016

Idag så nåddes jag av det fruktansvärda beskedet att Britt Eklands hund ”Tequila”, känd från Svenska Hollywoodfruar, har dött. Aftonbladet har översatt Britts statusuppdatering på Facebook:

Min samarbetspartner och den enda som kunde hålla mig på banan lämnade mig klockan 12 idag på grund av leptospira, en förödande och smygande sjukdom orsakad av urin från vilda djur

Åh alltså Tequila:( Inte nog med att han är död, att det dessutom var på grund av ett främmande vilddjurs KISS gör ju inte saken lättare att hantera. Hunden har stått öga mot öga mot Gunilla Persson, men ett främmande djurs piss blev för mycket. Livet är verkligen inte rättvist.

Det krävs bara rått- ekorr- och tvättbjörnsurin och njurarna stänger ner och trots fyra dagars dialys för 145 000 kronor dog han snabbt. Det var ingen lång sjukdomsperiod, bara fyra dagar. Snälla vaccinera era hundar mot den här sjukdomen och till er vänner som hade privilegiet och nöjet att jobba med honom: snälla, skåla i ett glas champagne för honom i dag

Inte ens en 145.000-kronorsdialys kunde rädda Tequila. Allt som krävs är lite kiss från en tvättbjörn. Jag ska ta ett glas champagne för Tequila ikväll här i Madrid. Eller en shot tequila. Eventuellt både och. Vi får se.

Vila i frid Tequila. Du var den vettigaste i Svenska Hollywoodfruar.

6:34 25 Sep 2016

Ja jag är ju i Spanien nu och jag kanske inte borde sitta och kolla på tv, men det är svårt när spansk tv bjuder på så mycket GULDKORN!!! Det är så mycket livesänt kändisbråk hela tiden på samtliga kanaler att jag blir alldeles till mig. Glamourösa tjurfäktarfruar sitter med solfjädrar och intrigerar med varandra hela dagarna framför kameran!

Om det är något jag verkligen sörjer med svensk tv så är det att vi aldrig har haft någon vidare marknad för livesänd dagteve. I alla andra större europeiska länder så skvallras det i direktsänd teve varje eftermiddag! Folk gör roliga saker och allt är lite halvt improviserat eftersom programmen håller på iallafall 3-4 timmar åt gången.

Det dricks alltid vin i sändning och folk har trevligt och publiken vrålar i extas trots att klockan knappt har slagit brunch. Det är BRA STÄMNING helt enkelt!

Samtidigt så får vi i Sverige nöja oss med att se på repriser av Hem till Gården ända fram tills 18.15 då Go’Kväll börjar med Pekka Heino.

Här bjuder jag på ett av mina bästa spanska klipp! Man behöver inte kunna spanska för att uppskatta det. En C-kändis gästar studion, och någon som utger sig för att vara hennes granne (?) RINGER in och kallar henne för FALSK, varpå helvetet brakar loss. I slutet så avslöjas det att att ”grannen” bara var ett skämt! Så mycket drama för ingenting!

Det här vill jag se mer av i Sverige. Tänk er själva, Anna Books granne ringer in och kallar henne för falsk! Jag hade sagt upp mig från mitt jobb bara för att kunna kolla.

8:12 24 Sep 2016

Nu har jag flytt landet igen. Är i Madrid! Helt ensam dessutom. Jag vet jag inte är privat så ofta och att jag knappt nämnt att jag haft kille, men det är över nu så jag gjorde det enda rimliga, dvs köpte en skitdyr Louis Vuitton-väska och drog till Spanien själv för att leva över mina tillgångar.

Bjuder här på mitt starter pack för en lyckad spansk weekend. Nedan har ni hela checklistan:

-Billig cava (obs hel flaska) för 15 kr

-Spanskt skvaller, helst HOLA eller vad som helst med drottning Letizia på omslaget.

-Konstiga chips

-Stora mängder redbull

-Säng med lakan av egyptisk bomull

Nu kan semestern börja! Det är tredje gången jag är i Madrid och jag blir sämre och sämre på spanska för varje gång jag kommer hit! Det är helt sjukt! Nu ska jag gå ner till bögkvarteret och dricka sangria och mingla med håriga spanska transor. Vi hörs!

Jag lovar att sy ihop en bra Madrid-guide sen. Såg att någon kommenterat och ville ha en Barcelona-guide, och det är också på gång!

Annons
Annons