Annons
Annons
11:03 29 Aug 2016

Det är faktiskt stressigt nu. Typ två premiärer varje kväll på TV. Nästa vecka har Paradise Hotel premiär, och det har alltid varit min officiella måttstock för när hösten är här på riktigt. Snart börjar Julgalan så Sonja Aldén vaknar till liv igen efter 10 månaders dvala!

Aftonbladet har intervjuat några av deltagarna till Paradise Hotel, och jag har tagit mig friheten att kommentera!

Donik Hamiti, 21

Vem är du i PH-huset?
– Jag är årets hunk. Varje säsong har de valt en som är lite mer vältränad. Jag är stark spelmässigt men ändå ärlig. Jag gillar inte att spela fult.

Alltså förlåt men ”varje säsong har de valt en som är lite mer vältränad”??? Det är väl exakt tvärtom? Varje säsong så är alla extremt vältränade men de har också valt ut en ful, ”tjock” person så att svenska folket ska kunna relatera och trösta sig med att de också kan få ställa upp i Paradise Hotel i framtiden. Dessutom så kan TV3 kan klappa sig själva på axeln för att de är så inkluderande.

Matilda Lindegren, 22

Hur ser du på att ligga i tv?
– Det ser jag inte som ett problem. Man ligger ju annars och visst att hela svenska folket kan se det men det är inte mitt problem om de vill sitta och kolla på mig när jag knullar.

Vet inte riktigt om jag håller med. Det är helt klart ens eget problem om muttis syns på TV3 samt on demand på Viaplay.

Jiar ”Tarzan” Raza, 21

Du känns väldigt sugen på tjejerna, är det så?
– Det är klart. Man hade ju inte sett en dam på x antal veckor när det var dags att spela in första avsnittet. Det är klart man blir som ett lejon. Tänk dig ett lejon efter ett rådjur. Det är kört. Det är över. Så kändes det.

Om det är NÅGOT som ger mig panik så är det när unga killar kallar tjejer för ”damer”. Ungefär som att de lekte Pandoras ask med drottning Silvia. Tänker för övrigt inte ens kommentera att han vill kallas för ”Tarzan” och pratar om sig själv som ett lejon. Har man ingen annan usp än att man är långhårig och beter sig som ett djur så kanske det inte är så lätt att bygga ett personligt varumärke, inser jag nu.

Isabella Östberg, 20

Du längtar efter män och inga pojkar?
– Jag tycker att det har varit mer yngre folk i ”Paradise Hotel” tidigare och jag blir själv attraherad av män. Det var det jag ville ha.

Helt rätt att söka sig till Paradise Hotel om man är på jakt efter ”män”! Not! Paradise Hotel är ju snarare en form av komvuxutbildning direkt efter gymnasiet där man i bästa fall får lägga grunden till ett stipendium på European Bartender Academy i Magaluf.

Hampus Marcussen, 23

Hur ser du på att ligga i huset?
– Absolut kan man göra det. Min relation till sex är ganska unik. Jag ligger inte med vem som helst. Jag måste ha något mer än ett ligg. Det måste vara någonting djupare för att jag ska vilja ha sex med personen. Jag ligger inte bara för liggandets skull.

En UNIK relation till sex!!! Ja ni hör ju själva. Det här är något alldeles extra. Så himla finkänslig och gullig han är som inte vill ”ligga för liggandets skull”. Han gillar säkert att lyssna på problem också.

Paradise Hotel har säsongspremiär måndag 5 september. Känner mig så redo! En bra nyhet för i år är att det bara kommer vara två avsnitt i veckan, vilket innebär att man kommer kunna följa Paradise Hotel och samtidigt ha ett fungerande liv vid sidan om. Längtar!

12:19 28 Aug 2016

Förlåt, men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag måste få dela med mig av ett middagstips från Anna Book!

Skärmavbild 2016-08-28 kl. 12.04.03

Fiskpinneburgare! Jag har äntligen funnit min överman i vem som kan vara mest påhittig med halvfabrikat! Det roligaste med bilden är dock alla de som kommenterar och undrar över ”receptet” till denna ”maträtt” och att någon godhjärtad person pedagogiskt försökt förklara hur man ”steker fiskpinnar tills de blir gyllene” och informerar om att man inte behöver tillaga hamburgerbröd, utan kan servera dem precis som de är! ”Salladen behöver du bara dra av” dessutom.

Jag vet inte vad som är ironiskt och inte nuförtiden, men det är iallafall väldigt roligt att skriva ut recept och avancerade instruktioner när man egentligen ser allt som krävs på bilden.

I egenskap av halvfabrikatsälskare så blir jag dock väldigt stressad när jag ser fiskpinnarna ligga upplagda på ett fat utan lock sådär. Alla vet ju att fiskpinnarna tappar spänst och blir väldigt slappa om man inte stänger in dem snabbt efter tillagningen. KRISPET försvinner!!!

Avslutar det här inlägget med ett tips från en annan av Anna Books instagramföljare.

”Lägg en fiskpinne i korvbröd för de minsta.. 👍🏼”

Mums! 

11:04 26 Aug 2016

Igår var jag med om något fantastiskt! Edward Blom bjöd mig och 11 personer till på en sydtysk brakmiddag i en lägenhet på Karlaplan. Det serverades självklart spätzle och hargryta, två favoriter som funkar till det mesta. För er som undrar hur hare smakar så kan jag upplysa er om att det påminner om kanin. Om ni inte heller har ätit kanin så kan man säga att det ”typ smakar som kyckling”, dvs precis som allt annat man inte kan beskriva. Till det så drack vi x antal Weihenstephan, alltså tysk veteöl.

Hur gärna jag än vill påstå att Edward bjöd in mig personligen så var det faktiskt en genrepsmiddag arrangerad av en PR-byrå inför hans Poppen-Sie-Up-middag den 1 september, som man kan boka plats på om man använder AirDine. Det är alltså fritt fram för vem som helst att få äta obegränsat med spätzle tillsammans med Edward nästa vecka.

Dricker öl och äter hare med Edward Blom. Imorgon ska jag sjukanmäla mig.

A photo posted by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Här är vi! Edward Blom är verkligen en av de soligaste personerna jag vet. Om jag ska ranka min upplevelse så skulle jag säga att det var på samma nivå som att dricka sangria hemma hos Anna Book. Något av det roligaste jag gjort! Skulle kunna sitta och lyssna på Edward i flera timmar när han berättar om olika druvor och hur tokigt det var i Bayern på 80-talet.

Idag mår jag dock som jag förtjänar. Blev nog lite för mycket hare och Weihenstephan igår kväll, och sen gick vi dessutom vidare. Man kan ju inte säga nej när Edward Blom insisterar!? Försök att neka till att ta en till öl då. Omöjligt!

10:38 25 Aug 2016

Carola har verkligen slagit på stora trumman på sistone. På Instagram har hon haft en stor, maffig nedräkning med en bild om dagen där hon räknat ner till en ENORM nyhet som ska släppas, och många har spekulerat om vad det ska handla om. Många upphetsade 50+kvinnor med glödande iPads har suttit och försökt gissa vad det är för något som ska avslöjas, och gissningarna har handlat om allt från en eventuell graviditet (!) till samarbete med RedOne. Det var tyvärr ingetdera.

Nedräkningen har börjat.. 5, 4, 3, 2, 1, 👊🏼 dagar kvar!

A photo posted by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Fem dagar innan konstaterade Carola att nedräkningen börjat! Ett flertal följare trodde att nedräkningen var inför Messias (!) ankomst till jorden!!! Förväntningarna skruvades upp ännu mer när ett rykte om att hon skulle uppträda på Eksjö Stadsfest tog fart, vid sidan om spekulationerna kring Messias eventuella återkomst.

4 DAGAR KVAR! .. 💥💥💥💥

A photo posted by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Spekulationerna fortsätter! Många tror nu att Carola har en nedräkning inför sin femtioårsdag. Synd bara att hon fyller år den 6 september, och inte ens Carola är ju så dålig på att räkna.

Här börjar fansens spekulationer spåra ur på allvar. ”Hmm.. Du ska väl inte flytta till SydAfrika? Spännande! Hoppas du ska gifta dig💕kram”. Spänningen stiger! Ska Carola gifta sig, eller blir det en flytt till Sydafrika så att hon äntligen kan få göra dreads på alla föräldralösa barn som finns där?

Nu så spricker hela fanbasen av nyfikenhet. Ska ni bygga hus?” undrar en som kommenterar. Bra gissning!

Förväntningarna är nu SKYHÖGA, och Carola börjar själv inse att det kanske har spårat ur litegrann. Ryktet att Messias kommer komma till jorden har tagit ny fart.

Kära vänner! Vet att jag hållt dig på halster.. Sorry! Men jag lär mig klippa ihop en video samtidigt sen tidigt imorse.. Den kommer strax!! Under tiden ett pressmeddelande från Livenation: DRÖMMEN OM JULEN – CAROLA PÅ NY TURNÉ I VINTER Carola är mer aktuell än någonsin. Under sommaren har hon gjort bejublade konserter i Sverige och Finland, samt hyllats som sommarvärd i P1. Nu befinner sig Carola i studion för att spela in ny musik och vi kan idag meddela att hon beger sig ut på den nya turnén ”Drömmen om julen” i vinter. Biljetterna släpps på fredag den 26 augusti via LiveNation.se. Efter mer än 30 år som artist är Carola närmast en musikalisk institution i Sverige. I och med sitt legendariska genombrott i Melodifestivalen 1983 med ”Främling” etsade hon sig fast i varje svenskt medvetande och några av hennes största hits, ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad av en stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991), är en del av den svenska musikhistorien. 2014 glänste Carola i ”Så Mycket Bättre”. Hennes medverkan och låtversioner hyllades enormt och media skrev att den säsongens rekordhöga tittarsiffror var ett resultat av ”Carola-effekten”. Därefter följde en rad utsålda, hyllande och kritikerrosade turnéer. Livenation. Carola befinner sig för närvarande i studion ihop med en av Sveriges mest välrenommerade producenter/arrangörer. Tillsammans spelar de in ett nytt julalbum ihop för piano och liten orkester. Mer information kommer att avslöjas senare i höst. Turnén ”Drömmen om julen” har premiär den 16 november och biljetterna släpps på fredag den 26 augusti kl 9.00 via LiveNation.se. Turnédatum 16.11 Stavanger, Konserthuset 17.11 Haugesund, Vår Frelsers Kirke 18.11 Kristiansand, Kilden 19.11 Oslo, Konserthuset 25.11 Malmö, Malmö Live 26.11 Helsingborg, Helsingborg Arena 1.12 Stockholm, Filadelfiakyrkan 2.12 Örebro, Conventum 3.12 Karlstad, Karlstad CCC 4.12 Norrköping, Louis De Geer 10.12 Halmstad, Halmstad Teater 11.12 Göteborg, Göteborgs konserthus 15.12 Linköping, Linköping Konsert & Kongress 16.12 Kalmar, Kalmarsalen 17.12 Jönköping, Jönköpings Konserthus 18.12 Uppsala, Uppsala Konsert och Kongress

A photo posted by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

09.59 så släpps bomben. Carola är aktuell med…………….. en ny julshow……………….. Zzzzzz…….

Alltså, förlåt men att Carola gör en julshow är väl inget spektakulärt? Det har hon väl gjort varje år sedan 1983? Jag känner mig lurad, besviken och förd bakom ljuset av Carolas nedräkning. Jag trodde verkligen att hon skulle släppa något mer upphetsande än ÄNNU en julshow. Jag vill ha pengarna tillbaka. Skämmes!

10:23 24 Aug 2016


Foto: Kate Gabor, kungahuset.se

Äntligen har hovet släppt lite gulliga BEBISBILDER! Sånt blir jag verkligen glad över. Om vi betalar 100 miljoner i apanage om året så är väl det minsta man kan begära lite gulliga bebisbilder i utbyte? Det mest rimliga hade egentligen varit om kungafamiljen hade skaffat Snapchat/Periscope så att man kan följa dem hela tiden överallt för att få valuta för pengarna. Nedan kommer en beskrivning av hur några medlemmar i kungafamiljen hade kunnat bete sig på Snapchat.

Drottning Silvia: Om Silvia hade haft Snapchat så hade hon troligtvis varit en riktig spammare. Alltså en sån person vars mystory tar MINST fem minuter att gå igenom när man vaknar på morgonen. Många selfies med såna ”coola” effekter och filter där alla rynkor är borttagna, och en hel del bilder på barnbarnen som de själva har tagit eftersom Silvia inte är en sån som har kodlås på telefonen. Kan även tänka mig att hon är en sån som snapar från bilen när hon hör en bra låt på radion. Vuxna älskar sånt. Typ valfri låt med Cher.

Kung Carl Gustaf: Kungens snapchat kan man sammanfatta med ett ord, och det är DARRIGT! Många osammanhängande suddiga bilder man inte riktigt förstår, och många ofrivilliga selfies eftersom kungen inte vet hur man stänger av framkameran. Bara allmänt förvirrat.

Prins Daniel: Kanske den tråkigaste snapchaten någonsin. Mycket proteinpulver. Daniel har sin telefon fäst på armen i ett sånt fodral som man har när man joggar, så man får ofta följa med på diverse träningseskapader i Hagaparken. Missbrukar dessutom det filtret där man kan lägga till temperatur och hastighet så man kan se hur fort han rör sig.

Prinsessan Madeleine: Här är det äntligen lite mer uppstyrt och organiserat för en gångs skull. Madeleine har alltid styrt sin facebooksida med järnhand, och snapchaten är inget undantag. Gulliga bilder på barnen, en och annan naturbild samt bilder på mat som hon påstår att hon lagat själv men egentligen har beställt hem från Londons bästa cateringfirma.

Prinsessan Estelle: Estelle sänder live 8 timmar om dagen från sitt trendiga ur- och skurdagis i Djursholm. Man får bland annat följa dramat på skolgården med Charlotte Perrellis son Adrian till exempel.

Kronprinsessan Victoria: Här är det superpräktigt. Många bilder från när hon är på resande fot på olika statsbesök. Gillar att ta kort på tråkiga museum och utställningar. Såhär är det varje dag, förutom en gång i halvåret då hon unnar sig en mammautgång med väninnorna och dricker drinkar på ”klubb” (dvs valfri AW-bar klockan 19.30), är *crazy* och kommer hem så sent som 21.30, varpå Daniel redan förberett en resorb åt henne.

Chris O’Neill: Chris snapchat är stendöd varje dag mellan 06.00 till 19.00 då det äntligen är dags för AW. Därefter så är det bild efter bild på män i kostym i grupp som dricker Gin & Tonic och brölar i otakt.

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons