Annons
Annons
10:27 2017-02-22

img_3633.jpg

Hej amöbor

Insåg att det var längesen (eller var det, det???) jag skrev ett vardagligt inlägg som bara berättade om livet. Så nu tänkte jag göra det……….. Men vad har jag egentligen att skriva? Tillbringat asmånga timmar på den här arbetsplatsen som jag älskar så mycket. Vi klipper vårt melloprogram och jag tycker det blir riktigt kul.

Har också så älskvärda kollegor som gör jobbet kul. Här ser ni keps-Amanda och prakikant-Amanda.

img_3638.jpg

Nackdelen med att jobba mycket är att jag inte hinner eller orkar träna längre. Hade sån bra träningsflow för typ en månad sen men allt jag vill göra nu är att ligga i soffan med ena handen innanför byxan och kolla på Call the Midwife säsong 4.

Men! Vi har ju gym på jobbet dit jag går nån gång i veckan. Så idag på lunchen ska jag gå på spinning i 45 minuter. Älskar förresten instruktörerna som är runt 50 och spelar så bra musik på passen? Iaf en kvinna. Sist spelade hon Blood Orange – Best to you och jag blev så chockad att jag SKREK TILL mitt under passet. Det är liksom min mest lyssnade låt 2016. Var tvungen att berätta detta för henne efteråt.

Ok, fördomsfullt av mig och tro att 50+ inte har koll på *modern bra musik*. Var ju trots allt Antons PAPPA som tipsade mig om Blood Orange 8-)

Och ikväll; då är det livepod. Vaknade 05:55 inatt med andan i halsen och var tvungen att skriva ner 2-3 anteckningar på ämnen jag borde prata om. Har inte förberett något och känner mig stressad då folk har betalat….. MEN brukar förlita mig på min enorma charm och det brukar gå bra………. oftast.

Puss puss

22:10 2017-02-21

För någon vecka sen skrev jag om min rengöring, inlägget hittar ni här. Nu är det äntligen dags att ta sig an själva SMÖRJET och där har jag helt snöat in på ett och samma märke:

b8b12b52-8fc0-44d1-a365-87f12215caff.jpg

Sååå… Var börjar vi? Jo, märket är ju som sagt samma på all ansiktssmörj jag använder för tillfället. Det heter Beauté Pacifique och går att beställa på bl.a Skincity eller köpas på NK och säkert på andra ställen.

Jag var också på en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k ansiktsbehandling på Estetisk hudläkarcentrum för ett par veckor sedan där de både använde och sålde märket.

Det är främst Super3 Boostern med Vitamin A (i mitten) som jag är helt frälst vid sen ca 2 år tillbaka, hon hudspecialisten berättade att Vitamin A egentligen är det enda som bevisligen föryngrar huden. Tror jag att hon sa? Alltså, kommer ju inte ihåg eftersom jag njöt.

Så efter min syra från Paulas Choice brukar jag lägga Boostern direkt på och sen ögonkrämen. När jag inte syrar så använder jag serumet (blå flaskan) först och sen boostern eller den mindre fuktkrämen. Ibland båda?

Fuktansiktsmasken (stora) använder jag ca 1 gång i veckan under vintern.

Så, så ser det ut för mitt fejs 8-)))

 

OBS! Emellanåt sover jag med smink och jag klämmer fortfarande finnar dagligen. Det är inte JÄTTEVIKTIGT med hudvård eller perfekt hy. Herregud. Men!!! Det är lite kul att hålla på och ”greja” tycker jag. Men låt er inte bli koko om ni inte bryr er ett skit om detta.

Annons
09:35

HAAALLLOOOOOOOOOOOOJ

”Varför ingen pod idag?” var en fråga jag fick igår! Jo, det beror ju på att vi har livepod på onsdag. Och på torsdag kommer därför den podden ut. Hade ju för övrigt GLÖMT den här livepodden och hittade den av en slump i min kalender och fick panik över att ingen köpt biljetter, så jag hörde av mig till de som arrangerar och tydlige var alla biljetter redan sålda!!!!!!!!

Tjoho!

Ni kan ni!

Kommer bli så jävulskt kul. Kl 20.00 drar vi igång på Cantina real på Södermalm i Stockholm. Det kommer bli skratt! gråt! stora insikter! och så får ni se Martins hår live. Ni som köpt biljetter – attenda gärna eventet här så får ni aktuell info om något ändras till i morrn. Eller om ni vill sälja biljett kanske någon i eventet vill köpa etc. etc.

 

livepod

Annons
22:20 2017-02-20


HEJ HEJ


Tack för alla härliga historier igår, låg och mös med dem som kvällsläsning.Idag är en ny dag (uppenbarligen). Varit på jobbet mellan 07:30 och 21. Klippt nya programmet som vi spelade in på för- och eftermiddagen, tror det kommer bli riktigt kul.

Runt lunch där någon gång drabbades jag av mensvärk och menzen, vilket ju på ett sätt är bra pga var ju dags, kroppen funkar, pms:en börjar lämna osv. Men har på riktigt haft ont sen dess, legat i duschen som ett litet foster och grymtat sen jag kom hem och NU är den äntligen över.

Ska se mitt favvoprogram på SVTplay nu; Bonusfamiljen. Låter superlökigt, men är riktigt riktigt bra! Det hatet jag känner mot barnet Eddie och hans farsa är ovanligt starkt, så skådisinsatserna måste vara riktigt bra.

Puss

19:10 2017-02-19

Försökte ta hand om mig hela dagen, göra yoga, promenerade hela vägen till Aspudden för att titta på Johannas fina nya lägis, hängde med bästisar och skrattade.

Ändå slutar den här söndagen med att jag bara vill ligga som en liten boll på ett moln. Morsan och farsan var här i helgen och åkte idag på dagen och jag hatar den här känslan. Avslut och avsked. Trodde det inte skulle vara jobbigt att de åkte, men känner mig typ ensam? Sån ovanlig känsla i min kropp, något alltid känt mig välsignad från, kanske mycket på grund av att jag alltid varit i en nära relation eller överlag väldigt orädd med att uttrycka mina känslor. Eller typ att jag haft den här bloggen att skriva i och med er. 

Men senaste tiden har det varit väldigt mycket locket på och ledsamhet förklädd i ren ilska eller irritation. Hatar att inte vara nära mig själv.


…Ja, och så är det ju den lilla detaljen med att min mens är tre dagar försenad också. Pmshelvetet.

Nu ska jag äta pizza. Känns alltid lite bättre av att bara skriva till er, som gratis terapi! Kan inte ni skriva om ROLIGA och HÄRLIGA saker i era liv nu, brukar må så bra av det <3

Puss och kram

Annons
Annons