17:57 2017-07-24

I lördags bjöd Anton B och Emelie Kagart in till fest för fjärde året i rad på Spikarna som är en fiskeby på Alnö (Norrlands Hawaii). Som vanligt var det askul och den enda vettiga bilden innan jag DÖK ner i cava och snaps var bilden ni ser ovan.

Andra bilder skulle kunna va:

Stå på stol och sjunga snapsvisa
Skjuta luftgevär och vara usel
Ramla på knäet på en bro
Dansa till Mwuana i rökfyllt discorum

Dagen efter fick jag åka med värdparets (lol) nya båt, vilket var den bästa båt jag någonsin varit på. Kan ju tyvärr noll om båtar men det var en motorbåt med soldäck och som man KUNDE SOVA I. Hur mysigt? Att ha en sån båt skulle kunna vara min enda morot till att försöka bli rik.

 

12:51

HAHAHAAAAA.

Ni måste lyssna på veckans pod. Kryp upp i närmsta baden-baden och press play!

Hanna jagar en kändis, vilka barnfigurer är inne nu, allergier ÄR visst på riktigt, att va kär i en häst, SNYGGA fiskar och den gången Martin blev en hund.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast.

Tämjer du järvar, äter konkelbär och sitter i andras träd? Tryck play nedan:

14:27 2017-07-22

Hej gullamööööööbor

Nu ligger jag i en solstol på torpet och jäser i den lelle solen vi får i år. 18 grader i luften och halvsoligt. Oj, varför blev det här ett vykort från Yvonne 52?

Ja ja. Tack för era gulliga kommentarer på förra inlägget, värmde och lugnande master. Tänkte nu visa några bilder från senaste dygnet:

”Hästen borde få medaljen det är den som gör jobbet” säger en del och har då missat mina enorma svettningar NÄR JAG LÄRDE MIG ATT DRIVA I GALOPP SITTANDES. Ska inte tjata men; älskar hästar. Älskar hästen Eric. Älskar doften! Att lära sig ngt nytt! Att det är så svårt! Etc! Etc! Etc!

 

Anton tog morsan ut på tur i merchan. Hon skyndade sig att klä på sig skinnjacka och solglasögon ”för det måste man ha i en sån här bil”. Alldeles korrekt morsan.

Ikväll ska jag och Anton på fest på Spikarna där våra kompisar har ett hus vid haaaaaaavet. Lär väl bli EN OCH ANNAN instastory, @hanapee heter jag där(!).

PUSS OCH KRAM

23:45 2017-07-20Tycker ni jag suger på att uppdatera? Fan. Fick tidigare idag vrål-ångest över mitt uppdaterande och sakerna jag faktiskt DELAR MED MIG AV I DEN HÄR BLOGGEN(!!!). Inte särskilt kul eller fina bilder nu för tiden.

Tänkte att jag bara ville ge vettiga förklaringar varför hjärnan min är på vift nu. Vi kör i siffror eftersom jag börjat så bra med det:

1. Rider. Alltså, den 3/12 ska jag HOPPA en BANA på friends arena för 20 000 personer och jag vill verkligen försöka förstå hästar och hoppning till dess. 

2. Bygger loft. Jag och Antons mamma håller på att få till övervåning på torpet vi bor i på sommaren. Just nu håller vi på med isoleringen vilket består av sådana där vidriga gula glasfiber-HELVETEN ni vet? 

3. Umgås. Försöker hinna med att umgås med vänner som är här uppe, syskonbarn, syskon, föräldrar, svärföräldrar och dement farmor. Blir fan utbränd av dåligt samvete VARJE semester eftersom personerna jag längtat efter hela vintern ALDRIG får tillräckligt mycket tid av mig. Löste iaf barnkorsord med fina fina fina farmor i förra veckan. Ögonen tårades när hon glatt svarade ”LO!” när jag läste ”katt i skogen”.

Kram alla läsare!!!

21:50 2017-07-19

Sticker in lill-hövvet och påminner om att ni MÅSTE göra min favvopizza på grillen i sommar!

Så här tänker jag att ni gör:

1. Köp billig pizzasten på typ Biltema och så kör ni detta härliga recept:
2. Köp en bulle deg på pizzerian. Kostar typ 15 spänn
3. Smeta på créme fraiche, skär en buffelmozarella i tunna skivor och lägg på, koka grön- eller svartkål i typ 1 min, lägg på kålen, hyvla över parmesanost
4. Grädda på pizzasten på grillen
5. Lägg på prosciutto och ringla över balsamico
6. Blunda, ät och stöna: ”mmmmmmmmmm tack mmaaaaaster för att du delade detta recept”