Annons
Annons
20:46 2016-07-22

X SKRIVER:

Hanna!!! Jag måste ha hjälp från någon som inte bara ser svart och vitt. Jag och min pojkvän har varit ihop i ett par år och nu har jag fått reda på att han varit otrogen flertalet gånger på sistonde (senaste månaderna – aldrig samma tjej, alltid bara sex). Han säger att han älskar mig och att det aldrig betydde något. Vi har varit lyckliga annars, kära och älskar varandra – planerat framtid och allting ihop. Jag har egentligen inga problem med det fysiska, det är själva sveket och lögnerna jag inte kan ta. MEN jag har googlat, läst och tänkt och funderar på ett öppet förhållande. Är det helt knäppt? Att man ska få fortsätta ha sex med andra utan några som helst känslor eller kontakt men bara ha korten på bordet och inte ljuga eller svika. Gud är jag bara hjärntvättad?

tänkte att kanske är du klok nog att vägleda. tack för att du e bäst!

 

HANNA SVARAR:

Hej X! Fan vad jävla vidrigt att upptäcka att den du älskar ljugit för dig och svikit dig. Det suger rävballe på alla sätt.

Först och främst; det är svårt att skriva om otrohet/öppet förhållande etc. för med en gång kommer massa tyckare som bah ”om man älskar varandra så ska man vara ihop hela livet och aldrig göra snedsteg eller vilja va med någon annan!” eller ”är någon otrogen så ska man göra slut!” osv.

Och jag tror inte på det. Många andra gör det och tvåsamhetsnormen säger ju att det ska vara på det här sättet. Men det finns tusen sätt att vara ihop på och det är inte alltid superlätt.

Min grundinställning är att jag kräver att jag och min partner ska vara schysst och förstående mot varandra, det innebär att se varandra som de två människor med egna tankar, känslor, lustar osv. som vi faktiskt har. Vi har inget ”öppet förhållande” på det sättet du beskriver, men saker kan hända, känslor förändras, livet kan drabba osv. Och då är det ju vettigt att påminna sig om att tvåsamhetsnormen inte är något som står skrivet i sten utan att VI faktiskt bestämmer hur VI vill ha det.

OBS! detta är ju såklart alltid mycket lättare i teorin än när saker väl händer, men att ha det som grundinställning funkar för oss.

För saker är sällan svartvita.

Kanske bör du ställa dig frågan om vilket typ av förhållande du vill ha? Och varför? För kanske kan det vara så att du just nu vill ha ett öppet förhållande för att du vill ha kvar din pojkvän som just din pojkvän. Och det känns ju inte som en vettig lösning för din del.

ELLER vill du ha ett öppet förhållande för att du på riktigt kan särskilja det fysiska från just tvåsamhetskärleken och är själv sugen på att ligga med andra?

Det där måste man ju reda ut i huvudet. Försök sätta dig själv i främsta rummet och klura ut vad DU känner för, vad som gör dig lycklig och försök särskilja det från rädslan att förlora din kille.

Jag tror absolut man kan fortsätta efter svek, men det krävs ju en massa arbete och funderingar både på egen hand men också tillsammans.

Va rädd om dig själv och respektera dina känslor, men låt dig inte kvävas av tvåsamhetsnormen.

Stort lycka till och massa kramar

20:24

Bild 2016-07-22 kl. 20.16 #5

 

ÄLSKADE NI,

Det blev podinspelning idag ändå. Även om den bröts efter 30 minuter och jag satt och höll en monolog för mig själv med enbart könsord. Jaja, just nu är den på klippning hos vår klippare <3Johan<3.

En annan Johan är förresten här på besök här på torpet den här helgen. Det är Antons (och min) polare alltså. Hittills har vi hunnit tränat, ätit bananpankakor och badat tunna…. Så otroligt instagramvänlig livsstil?

Jag har börjat filma lite med vår bra kamera här på semestern också. Tänker att det kanske skulle vara kul och göra ett typ av…. klipp? Dvs. rörligt material. Man måste ju HÄNGA MED I SVÄNGARNA.

Plus att jag märker ju att vi har fler podlyssnare än bloggläsare. Betyder det att bloggar är på väg att dö ut? Synd. Eftersom det är så kul att skriva och bra att läsa. Och att jag tjänar pengar på att skriva. Men får väl försöka tjäna pengar på rörligt material.

VAD SKULLE NI VILJA HA FÖR RÖRLIGT FRÅN MIG? Vloggar(haha), information, pranks(skoja), tankar, åsikter, outfits? Nåt annat? Kanske ska specialisera mig i något?

Btw LÄSTE ju förresten nånstans att all information vi tar del av kommer vara rörlig inom de närmsta 10 åren. Dvs hela facebookflödet kommer vara rörligt, all nyhetsmedia, sajter etc. Men det kanske inte behöver vara dåligt. Eller lite kanske. Eftersom dEt SkriVnA oRdEt äR jU sÅ hÄrLiGt.

Aja.

 

Mvh

Snart 30

 

13:11

Skärmavbild 2016-07-22 kl. 13.10.20

 

I en solig natur med havsvatten i håret fann jag Martin Huss. Synd bara att han har noll uppkoppling och att det är omöjligt att prata normalt utan uppehåll.

Går under av det här teknikstrulet. KAN VI BARA FÅ GÖRA EN JÄVLA POD.

22:47 2016-07-20

Bild 2016-07-20 kl. 22.44

KANONBILD FRÅN 20 JULI ÅR 2016.

Men orkade inte ta en ny. Är nämligen helt slut efter att ha gått 4 km i jakt på Pokemons här på landet. Ja, jag har också börjat. Idag. Efter att Anton hållt på och hetsat de senaste dagarna. Typ såhär:

– STANNA BILEN ÄR JU FÖR FAN EN GOLDUCK HÄR!!!!

Och då har jag alltså blivit tvungen att stanna pga att han ska fånga en Pokemon. Var helt enkelt tvungen att börja för att inte vara utanför. Och nu är jag såklart fast, dock bara på level 3 eftersom det inte finns några Pokemons på landet.

MEN det är inte bara Pokemons jag letar, har också sökt efter MARTIN HUSS de senaste dygnet eftersom jag trodde vi skulle spela in pod snart. Men han är …försvunnen? Hans mobil är liksom avstängd. Jahapp. Får väl spela in en monolog i värsta fall.

Eller så kanske NI kan försöka få tag på honom?

15:47 2016-07-19

WOW. Hittade en body som jag köpte i Paris för 3 år sen. Har typ aldrig använt den pga varit så tight över magen och stor över röven.

Fattar inte hur jag tänkt???? Provade nu och bah ”varför har jag inte denna?”. Tror inte det handlar om att jag är mer tränad på ngt sätt, tror på riktigt att jag kommit till ett stadie i livet där jag skiter i hur saker ”sitter” och har bara saker jag TYCKER OM!!!!! 

Och visst ären väl tjusig? Lite fransk bebis *tuggar på en baguette gaga*.

Matchar med ett par höga Vans.

Annons