Annons
Annons
09:20
Igår åkte vi upp till Mora med Antons föräldrar, där tittade vi på en bil som Anton snackat om i flera veckor. Och så vips var det den bilen vi åkte upp till Sundsvall i!

”Vår” första bil. Som vi iofs bara kommer använda på sommaren, men ändå. Jag älskar den. En Mercedes från 1998 som var den tidens vrålåk. 

Jag har ngn idé av att bila ner till Italien i nästa sommar. Men den här sommaren börjar vi med att åka ner till södra Sverige och sen till Köpenhamn.

Vill ni veta något sjukt? Jag har aldrig varit i Malmö. Lol. 

Aja är så glad!!!!!!!!!!! Tjohoooo wrooooom

Annons
12:59 2017-05-24

 

Tröjan är svingammal från soliga(…) American Apparel, kjolen är sexig (visst då?!) från H&M och skorna är, som ni ser, ett par vans.

Så här ser det förresten ut inne på mitt jobb. Ändå lite ful-fint va? Många av utrymmena i tv-huset är inte renoverade sen 70-talet och ibland är det förjävligt men ibland lite fint. Som allt det ljusblå.

Kram alla denna soliga onsdag på väg till långhelg!

 

 

 

 

Annons
09:44

Äh!

Sprang lite igår bah! En halvmil bah! Hehe vill alltid skriva ”halvmil” pga låtar ju så mycket bättre än 5 kilometer. Gick rätt tungt pga har ju varit sjuk……………………. ……………. Men! Jag gjorde det i alla fall.

Tänkte ju springa tjejmilen i början på september så ska försöka springa 2 mil i veckan nu framöver. Någon som har ett bra springchema för att springa milen på under en timma? Det HAR ju hänt att jag gjort det, men då körde jag mest på pannben och hade liksom ingen riktig ”metod”.

Idag kör jag fem kilometer på drygt 27 minuter, men då är jag ju heeeelt färdig och förstår inte alls hur jag ska fortsätta hålla tempo i ytterligare fem kilometer?!?

OBS att man behöver ju inte springa snabbt, men för mig har jag märkt att det funkar som motivation att ens komma ut att springa. Vilket är världens bästa mentala grej ojojoj.

Pusspuss alla springare där ute!!!!

Annons
Annons