18:31 2017-09-19

Nemen! Vad har vi här då? En helt vanlig kvinna på konferens i tyska huvudstaden Berlin. När det här foto togs hade vi ännu inte gjort vår lilla presentation och jag hade då puls och framförallt en molande ångest inför det som komma skulle.

Sen var det gjort! Gick rätt smärtfritt. Snubblade på något ord men tycker jag var lite rolig och hll det kärnfullt. Men ”hey” vi får väl erkänna att vårt program är ett sånt EXTREMT budgetprogram jämfört med typ BBC som snackade innan oss.

Men är ändå stolt och glad för att jag hållit min första engelska presentation framför 100 stycken framstående tv-människor.

Nu skiner sola här i Berlin och ett mingel väntar med alla europeiska tv-människor i klackskor och utställda byxor. Ska svepa ett glas vin nu.

Tjohooooo!

23:59 2017-09-17

Måndag
Jag flyger till Berlin! Jag och min projektledare My ska hålla föreläsning om Hanna badar med en kändis på mitt hatspråk genom alla tider: Rövarspråket.

Nej, men: ENGELSKA. Men först ska vi på *företagsmingel* hela måndagen.

PS. Podden utgår denna vecka, känns skit men vi gör ett riiiiktigt bra avsnitt nästa vecka


Tisdag

Här har vi själva föreläsningen i Berlin. Så kommer väl ha panik-puls och dödsångest ett tag här tänker jag. OBS vårt program har alltså blivit nominerat på en tv-gala så är ju också väldigt STOLT förstås.


Onsdag

FYLLER ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommer hem på kvällen från Berlin och kommer förmodligen vara en liten *pöl* men hoppas att Anton har ”ordnat” något (inte alls en pik) (jo) (nä) (va?) (ok).


Torsdag
Göra klart andra avsnittet av Hanna badar S04 i redigeringen. Rida Spex på kvällen! Längtar så otroligt mycket efter det, vill rida ute och länge, helt utan prestation. Måste messa Sabrina (Spex ägare) och fråga om det går att ordna.


Fredag

Helt l e d i g. När jag har min stresspanik tänker jag på denna dagen. Första helt lediga dagen på 14 dagar så jag ska enbart ligga i soffan och stirra. Om jag får ”feeling” gör jag nog naglarna eller yogar.


Lördag

Jobbar med ett superduper hemlig grej mellan kl 09 – 18. Obs är ingen ”inspelning” så vet ej ens om det kommer komma ut? Hoppas jag får berätta det NÅGON GÅNG? Pga rätt kul.

Min kompis Erik fyller 30 på kvällen så då ska vi fira honom på Häktet.

Söndag
Jobba med samma hemliga grej hela dagen. Förmodligen grina på kvällen.

21:06

Älskade ni

Har ni sett någon mer bakom-tv-kamera-mässig person någonsin? Tror faktiskt inte det. Har i lördags och idag jobbat med produktionen bakom Sveriges starkaste man, som SVT sände. Har jobbat med att inslagsproducera och pusha (låter som en födselgrej nu???) programledar-Kalle genom programmet och typ innehållsfixa med inslag.

Älskar verkligen live-tv.

Och starka män!

Här intervjuar Kalle vinnaren Johannes. SÅ mysig person som knappt kommit in genom dörrarna på våra svt-möten och sett superfarlig ut men är världens goaste. Tycker det är mer regel än undantag för killar med muskler. I alla fall om jag använder alla deltagare i den här tävlingen som något slags facit.

Kul var det i alla fall.

Är helt slut nu men känner att jag gjort ett bra jobb???? Får man säga så??? I det här jävla landet??? Sändningen blev i alla fall supermysig. Finns här på SVTplay om ni vill se.

Puss och kram

21:05 2017-09-16

Visa en bra höstbild från ditt arkiv:

Vem har ”höstiga” bilder i sitt ”arkiv”? *Fotar ett gulnat löv i vinden*. Bjuder dock på bilden ovan från min förra födelsedag, fyller ju år på hösten så tycker det bör gillas. Fyra dagar kvar till årets största dag nu.

Ps. Va lite gulli i mörkare hår? Ska jag färga så igen tycker ni?

Beskriv din kommande höst i tre ord?
Eat pray and love

Vilka är dina bästa minnen från sommaren 2017?
Alla kvällar i stugan, när jag och brorsan överraskade morsan med middag, Köpenhamn med Linnea och Johan, när vi rullade in med cabben i Halmstad och fick ett glas bubbel i solen och så hela avslutningen i Palma med farsan.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Bästa är att jag fyller år!!! OCH att man äntligen kan ”klä” sig vettigt igen också kul att elda ljus och brasa. Sämsta är att det blir läskigare att springa ute (mörkt och kallt) samt att glädjenivåerna rasar i mitt psyke.

Hur höstmyser du?
I stickad halsduk uppkrupen i fåtölj med händerna runt tekoppen.

Skoja

Som vanligt, dricker vin? Skillnaden är väl att det sker framför vår brasa nudå.

Vilka böcker har du planerat att läsa i höst?
Precis lika många som förra hösten:

0.

:-)

Dina 3 bästa hösttips – alla kategorier?

  1. PROMENERA I SKOGEN. Ja det går också i storstaden! Här i Stockholm är ju hett tips Nackareservatet som är längs med tunnelbanelinjen (Hammarbyhöjden). Åk ut en lördag kl 11, packa ryggan med kaffe och bulle, ta med dig en kompis och bara vandra omkring längs stigarna tills ni blir trötta och fikar. Och så hem igen.
  2. BJUD IN TILL MIDDAG. Gör nån slags gryta/chili, den här är god och bjud in någon du tycker om, eller vräk i dig den själv? Huvudsaken är att den ska få TA TID på sig. Att puttra osv. som bara grytor kan.
  3. FLY. Boka resa till värmen så *tankar* du värme och sol.

Hur ser din höstoutfit ut?
Såhär typ *googlar hanapee+höst*

Har skol/jobbstarten fört med sig några insikter?
Ja, det sinnessjuka att man ska behöva jobba resten av sitt liv? Så sjukt fenomen!!!!!!

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Fick DIREKT höjd puls när den här frågan kom, så tackar för det. Om 2 veckor ser jag dock ljuset i tunneln. Håll ut Päschon! Håll ut!

Några tips på hur man botar höstdeppigheten?
Planera in resor kanske? Alltså obs behöver såklart inte vara ngt flyg eller fancy fancy, kanske en weekend i gbg (om du inte bor där förstås…). Rekommenderar också ALLA att hoppa på Yoga with Adrienes yogautmaningar på Youtube. Finns en lista som heter typ ”30 days of yoga”. Tror huvudsaken är att man sysselsätter sig och har små ”uppdrag” varje dag.

Vad är två nya grejer du vill lära dig i höst?

1. Hoppa över hinder på bana i full galopp, alltså på häst……
2. Stå på huvudet, känns dock omöjligt pga världens svagaste armar OCH nacke som en jävla duva

Vilka serier rekommenderar du att följa?
Plöjt Netflixs:

Dear white people
Friends from college
The good place

Topp tre favoritdrycker i höst?

Milk
W(h)ine
Water

Don’t know why I wrote it in english tbh

 

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?

Ja! Jag och Anton åker till Nerja på långhelg i mitten av november (hans föräldrar hyr lägenhet där!). Och så ska jag försöka ta mig till Köpenhamn med Linso och Johanna i slutet av oktober. OCH ev till varmt ställe med Linnea i december….. Kommer ju dock aldrig få röven ur??

Hur förbereder du dig för vintern?
Låter pälsen gro och skapar underhudsfett

14:50 2017-09-15

Började sträcktitta denna serie igår och blev helt fast. Ä L S K A R att hitta oväntade bra serier på  och sen bah sugas fast i historien.

OBS får man ångest av ens tanken på otrohet etc. så är det här ingen serie för dig.

Men i övrigt är den smart, rolig, snabb och lite ångestfylld. Och framförallt otroligt… RÅ? Älskar att den stannar superkort i sentimentala stunder men ändå såpass länge att relationerna i serien hinner bli såpass viktiga att man bryr sig om människorna i den.

Visst, ibland går det lite väl snabbt fram och tappar trovärdighet, men tycker ändå det som helhet hålls ihop. Den underliggande otrohetsstoryn driver serien framåt och jag är helt kittlad av precis alla relationerna i serien. Också mycket igenkänning i tankarna och känslorna ändå? Om man ens VÅGAR dra sånna paralleller mellan sig själv och temat i serien?

Aja, se den! Finns på Netflix.