Annons
Annons
16:14 2016-05-25

img_1225.jpg img_1224.jpg

HEJ HEJ

Sprang ute i värmen igår och var helt förstörd när jag kom fram. Försökte fånga HUR rött mitt ansikte faktiskt var, men lyckades inte få det på bild typ?

Blev mest bara ….sur.

Jaha, annarsch då? Jo kan vi inte prata lite om vädret. 23 grader och sol igår, 10 grader och regn idag. Och jag har lite lite ont i halsen och semesterångest över att inte få det ”sommarlov” jag haft de senaste åren. Eller ja, sen jag var liten. Eller alltså, hela livet med andra ord.

Visst, har ju alltid haft bloggen, podden och mindre inspelningar under sommaren. Men jag har ju ändå haft typ 2 månader ledigt utöver det. I år har jag 4 veckor…………………….

Sånt jävla I-landsproblem när jag borde bara vara glad över jobb och framförallt tänka på att det är ju precis det här jag velat. Herregud Hanna Persson nu är det du som håller käften.

Ok jag vet förlåt hejdå

15:37 2016-05-24

img_1150.jpg img_1149.jpg img_1151.jpg

Haha sista bilden…?

Liksom på språng och livrädd för att nån cool såg mig ”uppställd för foto”. Aja, snapchattade denna stil helt inspirerad från mina skolår 1997-1998 och fick en massa frågor om var allt var ifrån. Jag kan då berätta följande:

Magtröja från Monki
Klänning med röv- och magsvett på från Weekday
Sneakers från Nike
Örhängen från Glitter

Och så var det med det.

 

Idag fyller Anton 30 år förresten. I morse blev det mimosas på sängen och ikväll käk på Haymarket.

Älskar honom.

20:53 2016-05-23

WOW. Detta avsnitt ska ni lyssna på, det blev riktigt bra snack. Så öj öj öj öj.

Vi snackar bl.a. om:

Vikten av att ha kallt vatten i kranen, Martins visioner om sitt liv och sina vanor, Hanna slår fast att det är ALDRIG tanken som räknas, Anna Books Goohlåda-gate och barnboksstereotyper hos läkaren. 

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Gör du blöjtårtor, är rädd för marksänd tv och hatar andra människor? Tryck då play nedan:

 

23:13 2016-05-22Klänning i för liten storlek – Other Stories
Trosor med ”tokiga glassar” på – h&m
Tandborste – TePe


Närå!!!
Ska absolut ha mer ”dagens outfitta” problemet är väl att jag oftast är såpass inspirerande som bilden ovan. Men ska bli bättre på att fota.

Aja. Ny vecka i morrn och en helg som kändes… lång? Hatar söndagskvällar och även dessa sista timmar känns jävliga, är liksom alldeles hudlös och skör de här sista timmarna, vill bara att allt ska vara härligt och skönt. Tror det handlar om alkoholgrejen, att hjärnan och kroppen är lite ur balans.

Tänkte på att man kanske ska ta en ”vit månad” men samtidigt känns ju inte det helt hållbart i längden? Istället bör jag väl hitta sätt där fest inte behöver betyda ”FEST!!!!” med efterfest osv osv och aldrig med en tanke på morgondagen.

Nu blir det historiepodden, lyssna på den ni med.

Puss godnatt

14:24

När vi bodde i Sundsvall hade vi en mellanstor balkong högst upp mot en väg. Vi satt på den balkongen kanske…. tre gånger på ett år? Därför var jag ändå inte HELT besatt vid tanken på att ha balkong när vi letade ny lägenhet här i Stockholm. Tänkte att det här med balkonger är överskattat och mest något som man har som förråd för grejer man inte orkar ha inne.

Men! Det var jävligt tur att vi till slut köpte en med balkong – för herregud vad det berikar mitt liv? Förstår inte vad vi höll på med i Sundsvall, om vi bara var okunniga barn eller om det handlade om att den balkongen låg mot en väg, för det är ju så HÄRLIGT det här med balle (hehe).

Som idag. Sitter och dricker kaffe och luftar min lilla odlingsvagn här ute. Tjuvlyssnar på grannar på innergården och har fått upp ett stort intresse för en man snett nedanför som bara har designmöbler hemma och dricker iskallt vitt vin flera gånger per dag. Vill lära känna honom och vara en del av hans liv!

Och det kanske jag kommer göra, här från min fantastiska balkong.

Annons