Annons
Annons
4:01 12 Feb 2016


Att vakna och käka frukost till utsikt som denna gör något för själen. Känner mig som ett slags…. Djur. Sen fick jag jordens mensvärk idag så sket i att åka skidor och spenderade istället tid på ”byn” med mitt eget fantastiska lilla sällskap! Fan vad kul jag hade! Gick och skämta på med mig själv som den tok man är!

Nä, var jättetråkigt. Så jag åkte hem och duschade(?) och nu ska jag sminka mig jättelänge. Samtidigt som jag dricker vin.

Blev tårögd nu pga så härlig syssla.

 

<3 <3 <3TREVLIG HELG ERA RÖVAR <3 <3 <3

6:56 11 Feb 2016

Bild 2016-02-11 kl. 18.49

HEJ ÄLSKADE

Skriver det här från tåget till Åre. Jag och Anton är på väg upp till Sundsvall för att sen ta bilen därifrån till stugan i Tegefjäll. På plats är lite polers och så är Antons pappa där uppe.

MyZ.

Men hörrni, kom på att min ”mardrömsmorgon” som innehöll både gråt och irritation kanske inte bara berodde på tom mage och avstängda bussar. För det höll i sig.

Och har pendlat mellan irritation-oro-förbannad-lycka-ledsen-oro-sämst sen dess. Och min mens-app säger att den är påväg och den har i 99% av fallen rätt.

Jag har helt enkelt PMS.

Ok nu tvärbromsade tåget…….?

Blev självklart helt orimligt irriterad/orolig över det också. GAAaaaaahhhHhh.

Lite stughäng på det här så.

11:45 10 Feb 2016

Såg ut såhär idag på jobbis när jag gick runt och var riktigt riktigt otrevlig mot fölk pga tom mage. Har haft dåligt samvete hela dagen.

Vet ej varför det är sagg på spegeln på SVT…? Har säkert varit där sen Hylands tid.

Allt jag har på mig är från & Other Stories förutom skorna som är ett par vita Adidas Superstar. Och så min klocka av märket Tudor.

PUSS!

9:22

Bild 2016-02-10 kl. 19.11 #3

Tvp dygn och 12 timmar klarade jag med att bara dricka juice från Juica.

Sen gick det inte mer. Efter att ha skällt ut folk på jobbet och varit grinig mot precis alla jag känner det senaste dygnet så var jag tvungen att sätta stopp.

Första kvällen tyckte jag var bäst, mornarna har också känts helt okej. Men runt lunch och sista två kvällarna var i princip outhärdliga. Och min mage har inte heller känts speciellt spektakulär förutom att den varit ….tom.

Så när jag kom hem ikväll åt jag en advokado med salt och creme fraiche och rös över hela kroppen av lycka. Sen blev det morötter, korv, ost mmmmmm

Ja. För hörrni, oavsett IBS eller inte så vill jag aldrig någonsin mer känna hunger på det sätt jag har gjort senaste dagarna. Jag älskar att äta och det här mixtrande med att BYTA UT just mat mot dryck känns så jävla taskig mot ens psyke.

Däremot är det ju, som ni skrivit, en idé att testa andra kosthållningar för att få bukt på rännskitan. Men det är en annan femma.

Visst kan ni testa juicer om ni är typ över 25 och vill utmana er tarm, magsäck och framförallt PSYKE. Men annars ska man låta bli, tror det är lätt att bli manisk och konstig av det här.

Förlåt.

Mmmmmmm ska man kanske ta en bärs nu? Jaharå! Ha! Ha! Ha!!!!!!!!!! Ja jävlar ja vad livet är gött med mat och rus.

9:14

Bild 2016-02-10 kl. 09.09 #4

ÄR. SÅ. JÄVLA. IRRITERAD.

Tänk er att ha druckit bara juice i två dagar (och varmt vatten med citron…… mmmm va gott???) och sen lyckas somna på tom mage, men vakna redan 05.30 av en så otroligt vidrig mardröm om att Anton högg mig i magen med en kniv om och om igen. Tills jag dog.

Sov dåligt efter det. Stressar i mig lite varmt vatten och ska åka till jobbet. Det spöregnar ute och precis då jag ska gå ut så får jag sms från Anton att alla bussar på Skepssbron är inställda fram till söndag pga ett sånt kukigt skidlopp.

Bestämmer mig för att promenera till slussen i spöregnet till jag inser att mitt SL-kort har gått ut och att jag då lika gärna kan ta en taxi.

Sådana finns bara att få tag i inom 22 minuter.

Yesssss

Nu kööööööööör viiiiiiiii.

 

EDIT: Hoppade in i en taxi, redan supersen, satt fast i trafiken en bit från slussen. Bestämde mig för att hoppa ur taxin i spöregnet för att försöka ta tuben. Betalade 100 kr för ca 900 meter. Sprang till tuben, missade den pga hade inget SL-kort och mitt kontokort var plötsligt inte längre kopplat till SMS-betalning. Fixade ett nytt månadskort. Åkte till Karlaplan. Gick sedan till tv-huset i spöregn.

OCH UTAN MAT I MAGEN.

Det är ju egentligen inte synd om mig, men jag grät sista biten ändå.

Annons