Annons
Annons
09:25 2016-06-30

Ja ni som följer mig på snap (@hanapee) har hört mig TJATA om detta. Men det har varit förjävligt.

Tappade synen i tisdags på Sveavägen och låg sen hemma med sprängande huvudvärk. Hela dagen igår hade jag tv-inspelningar och den där rida-med-bloggläsare-grejen, kunde liksom omöjligt sjukskriva mig.

Nu är det väl OK i huvet men faktiskt inte helt bra. Känner mig typ ÖM i hela hjärnan.

AJA. Två dagar kvar till semester. Håll tummarna för att jag inte får en hjärnblödning till dess.

16:05 2016-06-28

JAAAAAAS. Säger varje vecka att det är bra avsnitt och denna vecka är inget undantag! Vi snackar bl.a. om:

Köpa läderfåtölj, kritik av bil, brexithelvetet, Martins nyhetschock, kan det verkligen bli krig i ett samhälle med hoverboards?, vad är EU, en väldigt höjd sadel, att fira framgång och störiga personer som ska påpeka att de ”kom på” saker. 

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Samlar du på sovsäckar, rider på järvar och äger ett lasso? Tryck då play nedan:

 

17:02 2016-06-27

img_2069.jpg

HEJ HEEEEEEEJ????????

Här är min nya favvotröja från Ann-Sofie Back. Passande nog hade jag på mig den när det blev kallt på midsommar bredvid en tjej som hade diskbråck. KOMISKT VA.

Nä, fy fan, led verkligen med henne <3 <3 …och kände att jag behövde acceptera att det är där man är i ålder nu. När ens polare börjar få fysiska bekymmer liksom.

I övrigt känner jag mig usel som inte ens nämnt Brexit här i denna ELEKTRONISKA DAGBOK? Men känner ju framförallt:

  1. Det är alldeles för ångestladdat och deppigt
  2. Tror det jag säger i frågan har ca 0.00001 % påverkan på världen

 

 

Men i kvällens podcastavsnitt blir det lite luftande i frågan. Förlitar mig helt på att Martin har någon teori som han kan utveckla sen sin kurs i Statsvetenskap 30 hp.

Kul förresten att det var så många av er som uppskattade förra veckans pod om otrohet. Blir så glad när ni känner igen er och blir stärkta, då blir jag precis samma!!!!

PUSS PUSS

 

 

10:17 2016-06-26

TJABA

Började helgen med att vara helt förstörd men lycklig efter den där långa tv-sändningen som blev en succé. Flög på små moln men var alltså samtidigt supertrött efter 4 timmar sömn. Hoppade in i en full bil och sov hela resan upp till Sundsvall.

Där jag spenderade hela midsommar på Åstön! Ett superfint ställe vid havet utanför Sundsvall. Kolla rå:…här har vi åkt båt, bastat, ätit, sovit och sjungit!! Mmmmm.

Nu är det tillbaka till Stockholm och jobb en vecka till. Sen SEMESTER!!!!!!!!!!

!!!!!!!

!!!!!!!!!!

TjohooooooooooooOoOooooOOoo

22:50 2016-06-23

HAAALLLOOOOOU
Ledsen för lite radiotystnad. Men jag har jobbat konstant sen jag satt hos frisör-Hillewi, och sen direkt upp till Sundsvall där jag är nu och njuter.

Här är håret i alla fall!!! Älskar det som ni ser på mina poseringar.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons