Annons
Annons
14:23 2017-02-23

ÄLSKADE!

Igår var dagen då jag släppte avsnitt 3 av WZUP MELLO (med riktigt bra tittarsiffror första dygnet!!) – men också dagen då jag och en av mina favvopersoner i världen; Martin Huss Knave hade vår livepod på Cantina Real.

Ångesten över att prestera innan var stor hos EN av oss innan, gissa vem……

78c4e799-1675-4622-9913-939d0dc8c05b.jpg 811cc6f5-c368-4a33-b511-b1755fa7951a.jpg

Men SEN kom vi ut till publiken som till 100% bestod av superhärlig, vettiga, öppna, roliga, fantastiska personer och min press var som bortblåst. Var helt tåris av hur jävla peppande och skrattiga de var. Alla som lyssnar på vår pod är ett urval av jordens bästa personer tror jag. Mäktigt.

Här bad jag dem tända mobilerna och svaja…… blev ju KANON det, förutom att just ”svaj” är svårt att fånga på bild.

280d8541-c237-4556-844a-a755239fce30.jpgd74d7edf-93fc-424b-9744-3fa0897f7d32.jpg

Sen stannade några soliga personer kvar och drack öl med oss. Fan vad härligt och TREVLIGT livet kan vara ändå!!!!!

Nu är jag dock helt psykiskt utpumpad och typ tom. Har tagit helt ledig idag eftersom jag jobbat så mycket senaste tiden. Ska resten av dagen ägna åt att ligga i soffan och bara glo. DET är livet det. Underskatta aldrig att bara ligga ner och glo på något hörrni.

PS. Ikväll kommer livepodden ut i alla appar. Men den måste bara klippas och censureras rätt hårt pga hängde ut personer

15:33 2017-02-22

Hamnade på bloggbevakningsbloggen och såg denna spaning som jag på riktigt skrattat åt i en kvart. Tycker det är så komiskt och får mig att ÄLSKA internet.

Natasha Peyre har alltså skapat ett instagramkonto åt sitt FOSTER.

bebis

 

….OCH nu är fostret ute och härjar i hennes kommentarer! Hahahaha <3 <3 <3

luna

Annons
10:27

img_3633.jpg

Hej amöbor

Insåg att det var längesen (eller var det, det???) jag skrev ett vardagligt inlägg som bara berättade om livet. Så nu tänkte jag göra det……….. Men vad har jag egentligen att skriva? Tillbringat asmånga timmar på den här arbetsplatsen som jag älskar så mycket. Vi klipper vårt melloprogram och jag tycker det blir riktigt kul.

Har också så älskvärda kollegor som gör jobbet kul. Här ser ni keps-Amanda och prakikant-Amanda.

img_3638.jpg

Nackdelen med att jobba mycket är att jag inte hinner eller orkar träna längre. Hade sån bra träningsflow för typ en månad sen men allt jag vill göra nu är att ligga i soffan med ena handen innanför byxan och kolla på Call the Midwife säsong 4.

Men! Vi har ju gym på jobbet dit jag går nån gång i veckan. Så idag på lunchen ska jag gå på spinning i 45 minuter. Älskar förresten instruktörerna som är runt 50 och spelar så bra musik på passen? Iaf en kvinna. Sist spelade hon Blood Orange – Best to you och jag blev så chockad att jag SKREK TILL mitt under passet. Det är liksom min mest lyssnade låt 2016. Var tvungen att berätta detta för henne efteråt.

Ok, fördomsfullt av mig och tro att 50+ inte har koll på *modern bra musik*. Var ju trots allt Antons PAPPA som tipsade mig om Blood Orange 8-)

Och ikväll; då är det livepod. Vaknade 05:55 inatt med andan i halsen och var tvungen att skriva ner 2-3 anteckningar på ämnen jag borde prata om. Har inte förberett något och känner mig stressad då folk har betalat….. MEN brukar förlita mig på min enorma charm och det brukar gå bra………. oftast.

Puss puss

Annons
22:10 2017-02-21

För någon vecka sen skrev jag om min rengöring, inlägget hittar ni här. Nu är det äntligen dags att ta sig an själva SMÖRJET och där har jag helt snöat in på ett och samma märke:

b8b12b52-8fc0-44d1-a365-87f12215caff.jpg

Sååå… Var börjar vi? Jo, märket är ju som sagt samma på all ansiktssmörj jag använder för tillfället. Det heter Beauté Pacifique och går att beställa på bl.a Skincity eller köpas på NK och säkert på andra ställen.

Jag var också på en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k ansiktsbehandling på Estetisk hudläkarcentrum för ett par veckor sedan där de både använde och sålde märket.

Det är främst Super3 Boostern med Vitamin A (i mitten) som jag är helt frälst vid sen ca 2 år tillbaka, hon hudspecialisten berättade att Vitamin A egentligen är det enda som bevisligen föryngrar huden. Tror jag att hon sa? Alltså, kommer ju inte ihåg eftersom jag njöt.

Så efter min syra från Paulas Choice brukar jag lägga Boostern direkt på och sen ögonkrämen. När jag inte syrar så använder jag serumet (blå flaskan) först och sen boostern eller den mindre fuktkrämen. Ibland båda?

Fuktansiktsmasken (stora) använder jag ca 1 gång i veckan under vintern.

Så, så ser det ut för mitt fejs 8-)))

 

OBS! Emellanåt sover jag med smink och jag klämmer fortfarande finnar dagligen. Det är inte JÄTTEVIKTIGT med hudvård eller perfekt hy. Herregud. Men!!! Det är lite kul att hålla på och ”greja” tycker jag. Men låt er inte bli koko om ni inte bryr er ett skit om detta.

09:35

HAAALLLOOOOOOOOOOOOJ

”Varför ingen pod idag?” var en fråga jag fick igår! Jo, det beror ju på att vi har livepod på onsdag. Och på torsdag kommer därför den podden ut. Hade ju för övrigt GLÖMT den här livepodden och hittade den av en slump i min kalender och fick panik över att ingen köpt biljetter, så jag hörde av mig till de som arrangerar och tydlige var alla biljetter redan sålda!!!!!!!!

Tjoho!

Ni kan ni!

Kommer bli så jävulskt kul. Kl 20.00 drar vi igång på Cantina real på Södermalm i Stockholm. Det kommer bli skratt! gråt! stora insikter! och så får ni se Martins hår live. Ni som köpt biljetter – attenda gärna eventet här så får ni aktuell info om något ändras till i morrn. Eller om ni vill sälja biljett kanske någon i eventet vill köpa etc. etc.

 

livepod

Annons
Annons