Annons
Annons
17:42 2016-09-28

SÅ har det dragit igång igen. Inspelningarna av mitt succéprogram (johoru!!!!!) Hanna badar med en kändis säsong 3. Ett ungdomsprogram producerat av SVT och utvecklat av typ mig och redaktionen.

Vet inte om ni tycker det är kul att läsa om det här och se bilder från inspelningen? Aja, ni får väl scrolla med små-fingrarna annars, men OM ni tycker det är kul så kan ni ju ”hojta” i kommentarsfältet så att jag vet om jag ska få foton från producent-Amanda som fotar allt.

Jaha, låt oss då titta hur det har sett ut under första inspelningsdaaaaaaageeeeen.

img_4207.jpg

Började gårdagen med att bada med vloggaren Kammi som här gav mig en snygg tatuering i form av en…. ja, det får ni väl helt enkelt se, tror inte jag får avslöja för mycket? Jag älskade Kammi, hon va cool (kan man NÅGONSIN skriva ”cool” utan att framstå som töntig???) och lättintervjuad vilket är ju skönt vid en första inspelning.

Baddräkten är av märket Jaded London förresten.

img_4208.jpg img_4205.jpg img_4212.jpg

Fortsatte dagen i äkta diva-anda med världens finaste badrock från SVT rekvisitan (gillade att tänka att någon stor stjärna kanske haft den innan mig, men insåg snabbt att den förmodligen varit med i nån tv-serie som typ Svenska hjärtan eller liknande). Jag badade med artisten och youtubern Ben Mitkus som var supergullig. Svarade bl.a. ”kroppen” på min fråga ”vad tränar du?”. Fniss.

Baddräkten är från Missguiden.

 

Mm. Det var det hele från första inspelningsdagen.

Har nu haft min andra (bilder kommer) och är helt slut psykiskt? ”Hur kan hon vara det hon har väl bara suttit i ett badkar” muttrar ni för er själva. Ja, men 5 h i ett badkar två dagar i rad med känslan av att behöva prestera konstant är ju…. en pärs? Men OJ så kul.

Typ 90% kul.

Nu vill jag göra en timmes yoga och sen se alla avsnitt på nya säsongen av Modern Family som nu kommit till Netflix! TJOHO!

Puss alla coola (<- hehe)

22:42 2016-09-27

hallis

Här är vårt ”kontor”.

Fint va???

Skoja. Toka! Ha!! Det är ju inget kontor ÄN, men det är ett mindre rum som vi målat gröna väggar i. Älskar färgen osv. men vet inte alls hur vi ska inreda det.

Vill ha hyllsystem som är väggfasta dvs. Ingenting i golvet + en djup skrivbordsskiva i hyllsystemet. 

Varför får hyllorna inte ha ben? Jo, för vi vill kunna blåsa upp säng på golvet när vi har gäster som vill sova över. Då måste golvytan vara fri. 

Förstår ni?

Stringhyllor är inget alternativ då de har ben (de breda systemen, vi vill inte ha grunda hyllor). Men vad finns det för andra fina hyllsystem? Förutom elfa? Eller kan man göra ngt kul med elfa? Spraylacka samma färg som väggen? 

Mm. UTGÅR från att ni är experter på hyllor.

Annons
21:42

5252208400_1_1_1

1. Rolig byxa från Zara

0399450003_1_100020

2. Gyllene skor! Från & Other stories

7901279501_1_1_1
3. Grön sammetsklänning från Zara


image1xxl
4. VA!!!! Enhörningsskal från Asos!!!! Behöver det här!

20:29 2016-09-26

WOW! Vilket avsnitt. Vi klippte i det EN GÅNG. Allt som behövs i ett flow. Lyssna gärna älskade ni! Denna vecka snackar vi bl.a. om:

Att byta känslor som underkläder, smittan Martin, cykelhjälmar, ”stå på sitt logiska ben”, Hanna måste ha sista ordet i podden, vikten av att vara en SKAMLÖS hagga och massa massa mer.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Gör du konst av torkat snor, hostar utan att hålla för och älskar naturfilm? Tryck play nedan då:

18:40

img_4035.jpg

Hej älskade ni

Sov några ynkliga timmar inatt, vaknade med ett VRÅL sent i morse och var så otroligt övertrött och stressad att jag började tokgrina och härjade på här hemma. Cyklade till jobbet snabbt som en vessla och ville DÖDA alla som var i min väg.

En vanlig cyklist med andra ord.

Nu känns det lite bättre. Men kanske behöver det inte kännas bättre, kanske får det bara vara såhär. Fast jag vill ändå, i något slags värnande om mitt humör, ändå lista grejer som gör denna röviga rövdag lite bättre:

Kul med tv-inspleningar denna vecka. I morgon drar vi igång med Hanna badar med en kändis säsong 3 och det är ju båda kittlande OCH totalt uttömmande att ha inspelning.

Gör yoga rätt ofta nu och tycker det är så härligt. Är så glad för att Yoga with Adrienne finns. på youtube. Har ni någon bra yogagrej för er, tipsa er master!!

Ska spela in pod med Martin snart och prataprataprataprata lalala

I helgen kommer mina svärisar hit <3

 

Aja, precis allt annat med att leva detta liv känns skit å röva men men

Det var allt från mig denna dag :-))))))) Podden kommer iofs ikväll

Puss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons