Annons
Annons
16:29 2016-09-30

hanapee-gotland

Jag gör: inga barn

Jag kan: göra en riktigt bra eyeliner

Jag köper: jättemycket italiensk korv och färdigpoppade popcorn

Jag borde: skriva på en föreläsning jag ska hålla snart

Jag måste: rensa lill-rummet vårat inför svärisarnas besök ikväll

Jag vet: att 8×7 är 56 pga är det första mattetalet jag lärde mig!!

Jag tycker: om bilden på mig i hatt

Jag tänker: inte bli ägd!!!

Jag förbrukar: förtroenden ……….

Jag lyssnar: alltid på Enya när jag cyklar pga rys

Jag drömmer: inatt att jag var i Sundsvall med Antons polare och hade en liten liten päls på mig och inget mer

Jag längtar: efter morsan och farsan

Jag fasar: inför resultatet av amerikanska valet

Jag använder: deo?

Jag njuter: ALLTID

Jag blir: lätt irriterad när någon bestämmer över mig

Jag äter: allt utom pepparrot

Jag dricker: milk!!

Jag struntar: i skammen

Jag ska: boka in en massage 8-) kom på denna idé nu!!!! *genomför*

Jag sparar: till fler massager och en bil

Jag brukar: skoja

Jag tittar: inåt

Jag läser: captions till instagrambilder och ibland DN + gratistidningar

Jag vill: komma nära ett djur

 

13:29 2016-09-29

img_4233.jpg img_4235.jpg

HEJ

Här kommer två starka(?) bilder från gårdagen. Jag var stylad av mitt privata GLAM TEAM Hillewi (ni vet min frisör som också är make up artist) – så jag tog kanske 200 bilder pga kände mig stilig.

Här är jag förresten med min kollega Amanda som är inslagsproducent på Hanna badar med en kändis, och sociala medier -redaktör på vår redaktion. Tänker att vi är Public Services Hanna och Amanda.

Fast mest bara lika på namnen

 

JAHA vad ska jag skriva idag då?

Är fortfarande konstant irriterad. Eller typ konstant, går över lite då och då, men sen kommer det tillbaka i FULL KRAFT. Gärna i kontakt med andra personer. Det är inte pms pga har stenkoll på min menscykel och har inte pms-veckan nu. Någon skrev att jag kanske var stressad och att irritation ofta är en konsekvens av det. Kanske är det då, men samtidigt känner jag mig inte SÅ stressad? Har ju varit värre liksom.

KAN det kanske vara så att jag har rätt att vara irriterad på …det mesta? Och flesta? Fast ja, det känns ju också orimligt att saker plötsligt gått och blivit irriterande nu.

En grej som får mig på bra humör är att Justin Bieber är i stan. Känns som om att Stockholm plötsligt blev lite härligare? Lite mer färgglatt. Har bytt skrivbordsunderlägg till Bieber nu för att behålla denna känsla mmmmmm 8-))))))))))

 

 

Annons
17:42 2016-09-28

SÅ har det dragit igång igen. Inspelningarna av mitt succéprogram (johoru!!!!!) Hanna badar med en kändis säsong 3. Ett ungdomsprogram producerat av SVT och utvecklat av typ mig och redaktionen.

Vet inte om ni tycker det är kul att läsa om det här och se bilder från inspelningen? Aja, ni får väl scrolla med små-fingrarna annars, men OM ni tycker det är kul så kan ni ju ”hojta” i kommentarsfältet så att jag vet om jag ska få foton från producent-Amanda som fotar allt.

Jaha, låt oss då titta hur det har sett ut under första inspelningsdaaaaaaageeeeen.

img_4207.jpg

Började gårdagen med att bada med vloggaren Kammi som här gav mig en snygg tatuering i form av en…. ja, det får ni väl helt enkelt se, tror inte jag får avslöja för mycket? Jag älskade Kammi, hon va cool (kan man NÅGONSIN skriva ”cool” utan att framstå som töntig???) och lättintervjuad vilket är ju skönt vid en första inspelning.

Baddräkten är av märket Jaded London förresten.

img_4208.jpg img_4205.jpg img_4212.jpg

Fortsatte dagen i äkta diva-anda med världens finaste badrock från SVT rekvisitan (gillade att tänka att någon stor stjärna kanske haft den innan mig, men insåg snabbt att den förmodligen varit med i nån tv-serie som typ Svenska hjärtan eller liknande). Jag badade med artisten och youtubern Ben Mitkus som var supergullig. Svarade bl.a. ”kroppen” på min fråga ”vad tränar du?”. Fniss.

Baddräkten är från Missguiden.

 

Mm. Det var det hele från första inspelningsdagen.

Har nu haft min andra (bilder kommer) och är helt slut psykiskt? ”Hur kan hon vara det hon har väl bara suttit i ett badkar” muttrar ni för er själva. Ja, men 5 h i ett badkar två dagar i rad med känslan av att behöva prestera konstant är ju…. en pärs? Men OJ så kul.

Typ 90% kul.

Nu vill jag göra en timmes yoga och sen se alla avsnitt på nya säsongen av Modern Family som nu kommit till Netflix! TJOHO!

Puss alla coola (<- hehe)

22:42 2016-09-27

hallis

Här är vårt ”kontor”.

Fint va???

Skoja. Toka! Ha!! Det är ju inget kontor ÄN, men det är ett mindre rum som vi målat gröna väggar i. Älskar färgen osv. men vet inte alls hur vi ska inreda det.

Vill ha hyllsystem som är väggfasta dvs. Ingenting i golvet + en djup skrivbordsskiva i hyllsystemet. 

Varför får hyllorna inte ha ben? Jo, för vi vill kunna blåsa upp säng på golvet när vi har gäster som vill sova över. Då måste golvytan vara fri. 

Förstår ni?

Stringhyllor är inget alternativ då de har ben (de breda systemen, vi vill inte ha grunda hyllor). Men vad finns det för andra fina hyllsystem? Förutom elfa? Eller kan man göra ngt kul med elfa? Spraylacka samma färg som väggen? 

Mm. UTGÅR från att ni är experter på hyllor.

21:42

5252208400_1_1_1

1. Rolig byxa från Zara

0399450003_1_100020

2. Gyllene skor! Från & Other stories

7901279501_1_1_1
3. Grön sammetsklänning från Zara


image1xxl
4. VA!!!! Enhörningsskal från Asos!!!! Behöver det här!

Annons
Annons