Rix Morron Zoo

9:53 23 Mar 2016

HALLÅ! Jag var med i Rix Morron Zoo i måndags med Adam Alsing, Laila Bagge och Markoolio. Tre personer jag aldrig trodde jag skulle ta en selfie med, men plötsligt så står man där på en av sina sämre huddagar och ba *hej*.

Tanken är att jag ska vara med varje måndagmorgon runt klockan 8 och prata om allt som går på teve och annat nöjesrelaterat. Till exempel nämna krissituationen att Linda Lindorff fortfarande inte har hittat någon rumbaklänning inför fredagens Let’s Dance! Förra veckan var hon ju rädd att behöva amputera ett av sina ben, och nu har hon ingen klänning heller för att den blivit ”bortlovad till nån annan – i en annan del av världen” som hon skrev på Instagram.

Det känns JÄTTEKONSTIGT att jag ska vara en liten del av Rix Morron Zoo. Alltså jag lyssnade på det VARJE DAG från mellanstadiet till gymnasiet när jag bodde i Gävle, och nu står jag där själv och skrattar ikapp med Laila Bagge.

Laila Bagge hade tyvärr läst allt jag tidigare skrivit om henne. Till exempel det här. Stelt. Vi har dock grävt ner stridsyxan nu och är nära vänner.

Tänk på det hörni. Var försiktig med vem ni skriver om på er kändisblogg, för en vacker dag så står ni en radiostudio tillsammans. Eller dricker drinkar hemma hos Anna Book!

7 kommentarer | “Rix Morron Zoo”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Claes skriver:

    Du ska alltså bli Morron Zoo’s egna Farao Groth? Har jag fattat konceptet rätt?

    1. Jabben skriver:

      Äh, Groth är helkul som makeupsnubbe och allmänt skönt typ. Frans är en som kan skriva skitbra och prata.
      Två världar som ej mötas.

    1. Camilla skriver:

      Instämmer med Sofi; jag kom hit direkt efter att ha läst nyheten, ser fram emot din input!

  2. Amanda skriver:

    Men grattis!

  3. anna skriver:

    Alltså SOM jag skrattade efter att ha lyssnat på Laila Bagges utbrott på Linda L imorse! Så klockrent. Tänkte direkt på dig. Lyssnade du?

  4. Jessica skriver:

    Frans! Jag älskar din blogg något kopiöst men kommenterar aldrig (för jag är kass) men jag lyssnar på morgonzoo varje morgon (när jag inte försover mig) och kan på riktigt inte tillräckligt uttrycka hur mycket jag känner PEPPENS PEPP att du ska vara med!! Så glad för din skull!! Och min som får lyssna!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg