FRANS GRANSKAR: Linda Lindorffs trafikolycka

9:14 24 Mar 2016

Skärmavbild 2016-03-24 kl. 09.13.12

Natten till idag har på många sätt varit svår för mig, sedan jag fick kännedom om att Linda Lindorff varit med om en ALLVARLIG BILOLYCKA!!! Aftonbladet har naturligtvis skrivit en artikel om detta, och nämner att Linda varit med om ”en chockartad krock”. 

Inte för att vara sån, men är inte ALLA krockar mer eller mindre chockartade? Vad jag vet körde inte Linda in i en annan bil med flit (även om det inte hade förvånat mig). Linda har tack och lov skrivit ett blogginlägg om detta, och här kommer de bästa delarna!

”Krockkudden exploderar i mitt ansikte och det svartnar för ögonen. Allt står stilla och jag ser hur det ryker inne bilen. Jag tänker att jag kanske har skadat en annan människa och känner en rädsla så stark att jag har svårt att röra mig. När jag ser mannen från den andra bilen komma gående mot min bil sprutar tårarna. Han lever, tänker jag. Han lever. Han hjälper mig ur bilen och jag kramar honom och frågar hur han mår. Det slutar ändå med att det är han som tröstar mig då jag inte kan sluta gråta.”

Krockkudden ”exploderar” i Lindas ansikte men HAN LEVER!!! Lyckan över att mannen inte är död varar dock inte speciellt länge, eftersom Lindas egna tårar naturligtvis tar över. Så mycket känslor!!!

”Hur gick det här till? Varför? Jag har aldrig krockat i mitt liv.”

Förstår inte riktigt Lindas logik här. Bara för att man inte har varit med om en krock tidigare (det är ju faktiskt inte speciellt vanligt) betyder inte det att man är immun för att råka ut för det i framtiden. ”Varför?”. Det kan faktiskt hända den bästa.

Foto: Linda Lindorff.

Den obligatoriska ”hej jag har krockat men allt gick bra”-bilden på krockkuddarna. Tar man inte en bild på det så har det inte hänt!!!

”Jag har kört in i en annan persons bil. Det är så fruktansvärt att jag blir illamående när jag tänker på det. Bilar stannar, bärgningsbilar kommer, blinkade lampor, en annan bil med en parkeringsvakt och ytterligare en bil med en trafikkille kommer.”

Ja ni vet hur det är, man krockar och det kommer genast en parkeringsvakt (?) och en till bil med ”en trafikkille”. Då vet man att det är allvarligt!

”I allt detta händer något som får oss att skratta. Sören, som mannen heter, vars bil jag krockat med, säger med ett leende att han var på väg till kiropraktorn och att det ju var synd att han missade tiden för nu skulle han ju behöva det lite extra. Jag skrattar och säger att det är lustigt för dit var jag också på väg. Det visar sig dessutom att vi var på väg till samma kiropraktor Lennart Gedin.”

När man inte trodde att den här trafikolyckan kunde bli mer oklar så visar det sig att Linda och Sören båda två skulle till kiropraktor Lennart Gedin!!! Soliga Lennart!

Nu när den värsta chocken lagt sig förväntar jag att Statens Haverikommission SNARAST utreder detta. Hur kunde detta få hända en av våra allra mest folkkära personer? Förstår de inte vad som hade kunnat ske? Linda Lindorff hade kunnat få låga poäng av juryn två veckor i rad!

Och vem är denna ”Sören”??? Och Lennart Gedin??? Har han ett finger med i spelet? Det låter ju väldigt konstigt att två personer på väg till samma KIROPRAKTOR krockar med varandra.

Skärmavbild 2016-03-24 kl. 09.02.59

En god nyhet är dock att Linda hittat en ny gråtbild på sig själv!!! Eller ja, ny och ny, hon har faktiskt bara använt den EN gång tidigare i samband med ett inlägg om bonde-Stefan och Hanna:

Skärmavbild 2016-03-24 kl. 09.08.04

Ännu en perfekt gråtselfie! Passar lika bra till att beskriva ”hårglädje i Hassela” som en trafikolycka. Så praktisk!


Foto: TV4.

För att avsluta det här inlägget vill jag bara påminna er om att Linda Lindorff var programledare för ”Sveriges värsta bilförare” 2005. Kram.

9 kommentarer | “FRANS GRANSKAR: Linda Lindorffs trafikolycka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tania skriver:

    Hysterisk roligt .
    Du är bäst !

  2. Ulrika skriver:

    Hahahah!!! Soliga Lennart!

    Alltså vilken vuxen människa kommer ens på tanken att fota sig själv när man gråter (eller typ klämmer fram en tår, helst så mascaran rinner lite = bevis på Äkta Känslor)?? Det är så sinnessjukt. Roligt att hennes bil ser helt oförstörd ut förutom airbagsen. Ser framför mig att typ registreringsskylten blivit lite bucklig och typ ena framlyktan spräckt. Tack GUD att alla överlevde!!! Dom på verkstan ba alltså du kan ta en kaffe så fixar vi detta så kan du åka hem sen.

  3. elli skriver:

    Så himla välskrivet! :D
    Älskar hur du tar ansvar och levererar högkvalitativ rapportering av världens mest intressanta kändisar.

  4. Emil skriver:

    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article22495621.ab

    Den har artikeln behover mer uppmarksamhet!!

  5. Jezper skriver:

    Men en fråga kvarstår. Om två personer skall till samma kiropraktor, samtidigt. Hur jobbar då egentligen Lennart Gerdin?

  6. Ellen skriver:

    Hahah alltså..

  7. Mija skriver:

    Blinda Blindorff- förblindad av tårar…

  8. Linnea skriver:

    BAHAHAHA!!!
    Detta är det bästa blogginlägg jag har läst på länge! Du har verkligen öppnat mina ögon för Linda L, hon är en skatt och en citatmaskin utan dess like. Och du plockar russinen ur kakan. Briljant!
    Puss på dig Frans och glad påsk!

  9. Sanna skriver:

    Soliga Lennart! hahaha du är så rolig! Är så glad att jag hittat din blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg