Let’s Dance Junior

9:51 22 Mar 2016

Om det finns något TV4 verkligen ÄLSKAR  är det Let’s Dance. De älskar det till och med så mycket att det inte räcker med en säsong om året. Förra året sände de jubileumssäsongen Let’s Dance 10 år direkt efter den ordinarie säsongen, och igår blev det klart att TV4 lanserar ett helt nytt format med namnet Let’s Dance Junior. Vad är då Let’s Dance Junior egentligen? Aftonbladet rapporterar:

”I ‘Let’s Dance Junior’ kommer tio barn att dansa tillsammans med jämnåriga proffsdansare.

Programmet kommer att sändas i TV4 Play, och för programlederiet står Morgan Alling, 47, och Marie Serneholt,32.”

Alltså, är det här något sorts skämt? När man inte trodde det kunde bli värre än ett Let’s Dance för bebisar offentliggörs det att Marie Serneholt ska leda programmet. Aftonbladet fortsätter:

”Barnen som är med och tävlar är antingen kända av sig själva eller barn till kända föräldrar.

Bland deltagarna syns till exempel Arga snickarens (Anders Öfvergård) son, Dr Albans (Alban Uzoma Nwapa) dotter och ‘Håkan Bråkan’ från Sune-filmerna.”

Förlåt, men nu sätter faktiskt jag ner foten. Bara för att det börjar ta slut på kändisar i Sverige som ännu inte har varit med i Let’s Dance behöver man väl inte utnyttja deras BARN??? Liksom ”Hasse Aros dotter Elsa, 11 år”. Är deras föräldrar medvetna om detta eller har TV4 brutit sig in på olika dagis på Södermalm för att casta deltagare?

”Eftersom deltagarna är barn och fortfarande går i grundskolan finns flera regler att ta i beaktning för TV4:s del. Men med tidigare erfarenhet från bland annat ‘Sveriges yngsta mästerkock’ och ‘Hela Sverige bakar Junior’, har kanalen bra koll på läget, menar man.

– Det finns specialregler som till exempel handlar om att barnen inte får träna för mycket och att de inte får missa skolan – alla är ju trots allt mellan 10 och 12 år gamla. De kommer att träna på sin fritid, säger Amanda Hjärtmyr, pressinformatör på TV4.”

Det är verkligen inte lätt att vara kändisbarn nu för tiden. Förr räckte det att följa med mamma och pappa på biopremiärer och få gratis popcorn, men nu måste de slita från tidig gryning till sen kväll för att förtjäna sin plats i rampljuset. Hur ska de hinna med allt? Och varför ska inte Gunilla Perssons dotter Erika vara med? Jag har så många frågor.

Känns verkligen som att TV4 har överskattat Sveriges intresse för dans. Varför skulle man vilja kolla på när några barn man aldrig har sett förr lär sig dansa slowfox? Nu förstår jag att 22-åriga bögar inte är målgruppen för programmet, men ändå. Enda anledningen till varför Let’s Dance har blivit så stort är ju för att deltagarna varit relativt kända. Tar man bort kändisarna från Let’s Dance finns ju ingenting kvar. Tur att superstjärnorna Marie Serneholt och Morgan Alling kommer vara på plats iallafall!!!

6 kommentarer | “Let’s Dance Junior”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hanna skriver:

    Antingen kända själva eller har kända föräldrar…. Näe. Det här var så dumt så det orkar jag inte ens ta in. Skänker istället en tanke till Linda Lindorff som med BARA TRE DAGAR kvar till fredag inte har någon KLÄNNING!!!!!!! Pga att någon jävel ”i ett annat land” har roffat åt sig den. Där snackar vi hjärtat av Let’s Dance

  2. Tuva skriver:

    Det hade ju faktiskt varit rimligare att ta in random barn som vill dansa lite. Eftersom man ändå inte vet vilka det är :) Nu känns det lite väl krystat.

  3. Sanne skriver:

    Varför är så många artiklar negativa hos er? Det är så mycket skit i världen redan och något positivt borde ni kunna se i saker och ting.
    Vad har Marie Serneholt gjort för fel nu då?

    ”What Sussie says about Sally says more about Sussie than about Sally.”

    Som i denna artikel, allt fler barn blir stillasittande så detta är väl ett utmärkt sett att få barn att röra på sig, kanske hitta ett nytt intresse. Ev. inspirera andra barn att börja dansa? Motion och att röra sig har inga negativa effekter på oss. Vi behöver det idag!

    1. Amanda skriver:

      Haha, din kommentar är ju guld! Det är ingen artikel, det är ett BLOGGINLÄGG av EN person. Inte av Nöjesguiden i allmänhet. Dessutom är det ett skämt för att programidén är lite fånig.

      Och så heter det Susie, inte Sussie.

  4. Anna skriver:

    Alltså du skriver så sjukt roligt!!!!!! Du är helt klart bäst!!!!

  5. Magnus Lindholm skriver:

    Svenska avundsjuka för att han aldrig kommer att bli inbjuden till let’s Dance. Tönt!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer