Charlotte Perrelli och V6

12:45 17 Apr 2016

Skärmavbild 2016-04-17 kl. 12.05.19

Som många av er kanske redan vet så älskar Charlotte Perrelli att göra reklam. De flesta av uppdragen har ingen röd tråd, och bara det senaste halvåret har hon hunnit med att promota både lådvin och kontantkort – två produkter som Charlotte Perrelli förmodligen inte ens visste om vad det var innan hon blev talesperson för det.

Just nu är Charlotte aktuell med en stor kampanj för tuggummit V6!!! Kampanjen handlar om att ”ta kontroll över vardagspusslet”. 

Det är oklart hur ett tuggummi ska lösa livets alla problem, men som lite hjälp på vägen har Charlotte Perrelli lagt ut ett flertal youtubeklipp med tips på allt från storkok till hemmaspa. Jag har tittat på några av dem!

Mitt tips på vardagslyx… är att lyssna på en podcast när du handlar mat” 

Mitt tips på vardagslyx är att få tid till att träffa sina vänner. Det behöver inte vara jättelänge, men en liten stund räcker till massa pepp och energi, som varar i FLERA DAGAR!!!!!”. 

Älskar att Charlotte Perrelli äntligen knäckt koden till lyx i vardagen! Träffa vänner! Dock inte för länge. Då blir det bara jobbigt.

Mitt tips för att underlätta vardagen – det är att göra STORKOK!!! Perfekt till dagen efter, eller till matlådor!”. 

Här så stiftar Charlotte Perrelli kontakt med konceptet ”storkok” och ”matlåda”. Två nya koncept som kommer REVOLUTIONERA din vardag!!! Visste ni att man kan laga så mycket mat att det räcker även till dagen efter??? Tack Charlotte för tipset, det här kommer jag spara mycket pengar på!

Mitt tips på vardagslyx… är att få en stund på kvällen och läsa en GOD BOK!!!!”

GOD BOK!!! Alltså, det är ju bara personer som inte läser i vanliga fall som skulle få för sig att kalla en bok för ”god”. Dessutom så verkar det ju inte finnas några bokstäver i boken som Charlotte läser? Busted!

Mitt tips på att slippa kravet på ett perfekt hem, det är att släppa tanken på ett perfekt hem. ALLA har det stökigt ibland!”.

Till och med i Djursholm! Ni anar inte hur jobbigt det är att kontrollera att städerskan har städat alla 350 kvadratmeter. Då är det skönt att man kan släppa tanken på ett perfekt hem.

Det roligaste med de här klippen är att Charlotte får det att låta som att hon är den första personen i världshistorien som kommit på det här med storkok, och att hon blivit noga utvald av Gud och V6 att dela med sig av sin aldrig sinande visdom kring hus, hem och Livet självt. Det kan inte vara en lätt vikt att bära på sina axlar.

Frågan är dock vad fan V6 håller på med egentligen. Alltså, är det meningen att man ska bli inspirerad av det här på riktigt, eller tycker de bara att det är kul att driva med Charlotte? Jag undrar verkligen.

Om ni inte får nog av klippen så finns det ännu fler HÄR. Jag kollade på dem igår när jag förfestade ensam, och jag höll aldrig på att komma ut över huvud taget. Hade fullt upp med att suga i mig Charlotte Perrellis kloka tips!

12 kommentarer | “Charlotte Perrelli och V6”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Hahahahaha! Tack Frans för ännu ett fantastiskt inlägg!
    Gillar fö speciellt inledningen på de här klippen (som ser ut att ha producerats av en högstadieklass), att V6 tar hand om Charlottes tänder så att hon har tid att ta hand om sitt vardagspussel. Alltså hur länge borstar hon sina tänder varje dag?!?

  2. Anna skriver:

    Alltså sluta borsta tänderna och tugga tuggummi istället ? Det ger ju ca 5 minuter extra lästid per dag. Är bibliotekarie och ska sprida tipset till våra låntagare det kommer att höja utlåningsstatistiken när de inser att det går att pussla in läsandet i vardagen med hjälp av tuggummi.

  3. Mija skriver:

    Jag tar mig för pannan! Vad håller hon på med?!! ??

  4. Johan skriver:

    ”Mitt tips för att få en bättre relation med sin partner, är att göra saker tillsammans”.
    Ovärderligt kärlekstips att ta med sig ut i livet.

  5. Kattis skriver:

    Ehh man blir juxtäee för henne! Så på hon är.

  6. Sandy skriver:

    Nämen. Vad hände precis? Världen förändrades på något sätt… Var det där på riktigt? Klippte de, på riktigt, in en bild av Perelli när hon fejk-pratade och skrattade i telefon a la 90-tals reklam. Är hon en sekt? Ett projekt? Har hon inte tillräckligt med pengar eller varför.. Varför gör hon det här? Tack Frans för att du visade mig detta. Men vad VAR det där?

  7. Ulrika skriver:

    Alltså O EM GEEE! Vad hände? Vem är marknadschef och vilken byrå kom på det här?? (kan man såklart ta reda på men pallar inte). Hur kom de fram till att Charlotte Perelli är en trovärdig talesperson för V6 som målgruppen (”Kvinna 30+”) relaterar till? Och vaddå vardagspussel?? Är tandborstning en så stor post på to do-listan att den annars riskerar att strykas pga att man inte hinner? Och då -ta daaa – räcker det med att tugga tuggummi? Vad säger sveriges samlade tandläkarkår egentligen om detta?*lol*. Nä men allvarligt måste detta vara den mest långsökta och icke kostnadseffektiva lösning jag sett.

  8. Elin skriver:

    Det är för sjukt för att vara sant… Måste vara en kupp a la ”Tommy Black” (Tommy Nilssons samarbete med Marabou http://www.dagensmedia.se/marknadsforing/kampanjer/marabou-bakom-tommy-nilssons-black-6115688).

  9. Moa skriver:

    Frans!
    Titta på nyhetsmorgons senaste instagram…. :)

  10. Tetra skriver:

    Varför verkar alla kändisars universaltips vara matlådor och storkok? Har för mig att även Blondinbella har angett matlådor som ett ”spartips”. Vanligtvis kommer det i kombination med att man ska åka kollektivt lite oftare och ha en matbudget.

  11. Sandra skriver:

    Kul att baguetten i ‘storkoksklippet’ ser väldigt ekivok ut, ‘stork*ksklippet´? Och baguetter har man ju i mängder i sina storkok f ö!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp