Linda Lindorffs tårar för världens djur

12:50 18 Apr 2016

Stoppa pressarna, Linda Lindorff har gråtit igen! Den här gången handlar det dock inte om en misslyckad piruett eller av att någon har brustit ut i sång till Stad i ljus av Tommy Körberg, utan om något betydligt viktigare – världens djur! ALLA djur i HELA VÄRLDEN som far illa på ett eller annat sätt, och speciellt troféjakten i Afrika. I programmet Linda och djurens hjältar har Linda själv sett hur det kan gå till, och gästade därför Nyhetsmorgon imorse.

Alltså, det kommer ju inte som en chock att Linda Lindorff börjar gråta, men jag känner faktiskt att det tar fokus från själva grundproblemet. Vilken skadeskjuten antilop blir hjälpt av att Linda Lindorff sitter med perfekt makeup och gråter i Nyhetsmorgon? Borde hon inte kunna hålla känslorna i schack tillräckligt mycket för att sakligt kunna utföra sitt jobb och berätta om djurens situation istället för att börja gråta och få allt att handla om henne själv?

Det blir ju väldigt svårt att ta problemet seriöst när hon gråter offentligt oftare än vad jag byter underkläder. Alltså, om man ena dagen hulkar och bara ”jag vill dansa samba”, och andra dagen gråter för alla världens djur, har man ju trovärdighetsproblem. Det finns faktiskt andra sätt att visa känslor på än att gråta. Jag förväntar mig inte att Linda ska sluta gråta helt och hållet, det känns inte speciellt realistiskt, men kanske att hon väljer sina offentliga gråtstunder med lite mer omsorg? Klart hon ska få gråta, men hon fäller ju krokben för sig själv när det är hennes reaktion på ALLT.

Skulle man börja gråta över allt som händer i världen skulle man ju inte göra något annat än att torka tårar. Inte för att jag förväntar mig några journalistiska stordåd från Linda Lindorff, men om man jobbar framför en kamera i en professionell teveproduktion borde man kunna lägga band på sig själv ibland och kunna utföra sitt jobb utan att känslorna tar över gång på gång. Det är inte friskt.

5 kommentarer | “Linda Lindorffs tårar för världens djur”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Tania skriver:

  Jag håller med .Det får väl vara någon hejd på den känslomässiga inkontinensen . Jag blir irriterad över att det ska gråtas överallt . Samla ihop sig lite.

 2. Sandra skriver:

  Varför gråter hon hela tin!? Okej, jag är själv jävligt gråtig. Kan börja gråta över vad som helst. Men om jag vore programledare hade jag nog försökt samla mig på jobbet! Gör till och med det i mitt jobb och jag sitter bara på kontor. Någe måtta får de väl va? :D

 3. Mia skriver:

  Snææææælla skriv en recension Niklas wahlgren och ”Kickens” nya podd! haha

 4. Therese skriver:

  Hahaha alltså jag älskar denna serie om Linda o hennes gråtmildhet! Det finns ingen hejd på det! Bästa av allt är att hon levererar gråt och rubriker gång på gång! Är också en gråtare av rang men inte skulle jag kunna sitta i tv och gråta som hon gör över såna saker, hon känns lite emotionellt instabil.

 5. Mija skriver:

  Blir ju inte trovärdigt till slut… ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp