Linda Lindorff har brutit ihop (igen)

11:25 8 Apr 2016


Foto: TV4

Ikväll är det Let’s Dance som vanligt, och en person vars nerver sedan länge har ramlat ut och ligger i en hög på golvet är vår älskade Linda Lindorff. I onsdags ”bröt hon ihop” på genrepet, och känner sig ”uppgiven och mentalt nedbruten” enligt Aftonbladet. På sin egen blogg skriver Linda såhär:

”Vi hade det tufft känslomässigt idag. Jag fick blackout på genrepet och sedan tog prestationsångesten över. Jag vet att det är fånigt men jag rår inte för det. Vill duga till, vill klara av det som förväntas av mig, vill visa att jag gör mitt bästa. Det finns en gammeldags arbetsmoral i mig som gör att jag känner att jag måste göra rätt för mig. Har jag tackat ja till något så ska jag jobba stenhårt och göra mitt allra bästa. Idag klarade jag inte av det. Känslorna tog över och jag bröt ihop. Jag kände att mig så värdelös. Jag kände att jag inte dög till. Men så ser jag bilder som denna från i morse och då får jag ändå lite glöd tillbaka. Jag kan klara det här. Jag vill inte ge upp. Nu samlar jag kraft hemma med familjen och imorgon ska jag baske mig lära mig den fina koreografi som Kristjan gjort. Med kärlek och lite fightingspirit så kommer det att vara möjligt. Det hoppas jag på. Nu ska jag kämpa.”

Alltså, nu kanske jag är lite krass här, men när Linda berättar om sin kamp så låter det typ som att hon kämpar mot cancer. Inte att hon ställer upp i ett fredagsunderhållningsprogram på TV4 som hon knappt får betalt för. Det är ju inte ens ett riktigt jobb. Linda verkar verkligen tro att hela Let’s Dance, eller rentav hela TV4, står och faller med hennes cha-cha och att himlen kommer ramla ner om hon inte har korrekt fotarbete. Vad är det hon tror ska hända egentligen?

Att vara med i Let’s Dance är inte ett förtroendeuppdrag. Speciellt inte när tävlingen är inne på sitt ELFTE år och det börjar ta slut på potentiella c-kändisar som kan tänka sig att ställa upp. Linda verkar dock tro att hon har blivit folkvald, eller rentav att GUD personligen har utsett Linda till någon sorts quickstep-Messias som ska frälsa hela planeten. Det är som att hon tror hon blivit helgonförklarad och har fått ett heligt uppdrag hon måste utföra.

Jag vet verkligen inte vad Linda Lindorff har förvandlats till de senaste veckorna. Inte ens Anna Book höll på såhär när hon var med, och hon LEVDE ju för Let’s Dance. Linda kommer ändå från ordnade förhållanden och verkar ha haft ett relativt funktionellt liv innan tävlingen. Nu verkar hela hennes liv ha vänts upp och ner. Vad gjorde hon egentligen innan Let’s Dance som gör att hon har kunnat bli så uppslukad av tävlingen? Hur har hon ens TID???

Bävar redan för hur det ska bli dagen då Linda åker ut. Vad ska hon göra då? Har TV4 ett kristeam som står standby och ser till att Linda inte blir lämnad ensam? Det kommer ju bli kaos. Eller ska TV4 låta henne vinna hela tävlingen bara för att slippa hantera ett sånt scenario? Har det gjorts en riskanalys? Det hoppas jag verkligen.

rubrik

VEM DÖPER ETT BLOGGINLÄGG TILL DET HÄR?????? Jag får panik på riktigt. Det är ju en sak att kvällstidningar överdriver saker som kändisar råkar ut för, men Linda skriver ju sina löpsedlar själv? Tidningarna behöver inte ens överdriva och vinkla när de skriver om henne. Det är bara att citera rakt av. Praktiskt! Hon har blivit någon sorts fanatisk Let’s Dance-jihadist. Trevligt!

 

8 kommentarer | “Linda Lindorff har brutit ihop (igen)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sanna skriver:

    Fånigaste inlägget någonsin. Du vet tydligen ingenting om prestationsångest och hur det är att bryta ihop. Var seriöst jobbigt att läsa detta, du har ingen aning om vad andra människor går igenom och du borde lämna det till dem. Mind your own business och fyfan vad tragiskt av dig att skriva detta, fy.

    1. Philip skriver:

      Vet du vad det tragiska är? Att du tog din tid att gå in här, läsa texten, och skriva en kommentar som bara påvisar att du helt saknar humor. Hoppas du lär dig slappna av i framtiden!

      Kram!

    2. Sara skriver:

      Fånig kommentar, Sanna. Frans är inte bara vass och rolig här, han har ju rätt också. Jag har också prestationsångest och sätter höga krav på mig – men då och då får jag också påminna mig om att det inte är hjärtoperationer jag sysslar med. Kanske är det ett tips till dig? Och att skaffa lite självdistans och inte bli så himla kränkt för ingenting. Kram!

  2. Matz skriver:

    Instämmer med Philips! ? ffs!

  3. Anna skriver:

    Hahaha! Ett av dina bästa inlägg! Du är grym Frans!

  4. Mija skriver:

    Klockrent Frans!???

  5. Ingela skriver:

    Frans, du är otroligt rolig och smart :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG