MILANO!!!

3:06 9 Apr 2016

Nu åker jag och möter våren i Italien. Ha det så kult på högskoleprovet.

A photo posted by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Jag har inte varit helt ärlig med er. Jag åkte till Milano imorse för att MÖTA VÅREN I ITALIEN!!! Mmmmmmmmm. Har noll planer den här resan förutom att dricka vin och ha samma matvanor som Edward Blom. Så härligt!!! Sitter här i en ”hipp” bohemisk airbnb-lägenhet i ”det hipstriga kvarteret” och äter parmaskinka med halva ansiktet.

Vet inte hur mycket jag kommer hinna med, men om någon har ett oumbärligt Milano-tips att dela med sig av så kan ni ju höra av er………. Vill inte göra några jobbiga saker, bara NJUTA! Såatteh….

Kommer tillbaka till Sverige på tisdag igen. Ska försöka uppdatera dagligen, men annars finns jag på @tramsfrans på instagram. Kommer enbart skryta och vara jobbig.

 

4 kommentarer | “MILANO!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Du måste till Italiens bästa (obs sant) tryffelrestaurang Tartuffotto! Ta råbiff eller carpaccio. Och drick bubbel högst upp i köpcentret på restaurangen Obica. Det ligger bredvid Doumo (domkyrkan). Där sitter man nos mot vägg med katedralen och kan titta på alla fina detaljer och sola sig samtidigt, sååå hääärligt!
    Eller lite billigare men kanske det mysigaste, köp bubbel och charkisar i mataffären och ha picnic i Park Sempione som ligger brevid det gamla pampiga slottet Castello Sforzesco. Och såklart, ta en apertivo vid kanalen Naviglio. Är så avundsjuk, vill också ha italiensk vårsol i ansiktet!! Ha de bäst! /Stort fan

  2. Maria skriver:

    Hej från en som bor i Milano! Först och främst: om du vill hänga måndagkväll hade det varit sjukt kul!! Här är några tips:

    Blanco: sjukt populär gaybar
    Elephant: en till populär gaybar
    Båda dessa ligger utanför centrum så bara massa italienare!!

    Navigli området: ta en aperitivo på MAG, bästa stället där med snyggt folk.

    Isola området: hela kvarteret är sjukt coolt, bara massa italienare och hipsters. Ta en drink på Anche. Ät på Pesciolone för fisk, på Vecchi Ricordi för billig och god italiensk mat. Drick vin på L’Ebrezza.

    Cool Kinarestaurang: Mong Kok på via Padova, gott med coolt folk.

    Vill du ha mer tips?? Skriv!! Ciao!

  3. Hallongrottan skriver:

    Frans!

    Först och främst: Hoppas du har det fantastiskt och glassigt i Italien!!

    Sen: Har du hört om den nya bonde-förlovningen?? Lindorff rapporterar följande på sin blogg:

    Vissa tjejer tog för sig ordentligt och Mikael han visste inte riktigt hur han skulle hantera allt. Men vi tog oss igenom det och så plötsligt hände det. Catharina föreslog att han och Mikael skulle baka hallongrottor och det var då allt blev glasklart. Det var kärlek och det var självklart. Hallongrottorna blev kanske inte de bästa jag nånsin ätit men vem bryr sig om det saknar lite hallonsylt eller kanterna är torra när kakorna är bakade med nyfunnen kärlek :)

    Ack, ack :’)

    1. L skriver:

      Haha, hallongrottan. Gick in på hennes blogg för första gången någonsin nu och det är ju Book-nivå på inläggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer