Prinsessan Estelles golfsuccé

9:51 7 Apr 2016


Foto: Kungahuset.se

Jag vet inte vad ni gjorde i helgen, men kronprinsessfamiljen var iallafall på Öland! Sveriges Sicilien! Sveriges viktigaste man, dvs Expressens hovreporter Johan T Lindwall var självklart också på plats för att följa varje steg de tog. Här är hans berättelse.

”I fredagskväll sågs Victoria och Estelle handla på den lokala Ica-affären i Borgholm. De köpte bland annat morötter, och passade på att öva på att räkna på engelska med varje morot som de la i varukorgen. Estelle uppges ha klarat av det hela galant. Hon drillas som bekant sedan tidigare i engelska av en av sina barnflickor, som är engelskspråkig.”

Inte nog med präktigheten i att köpa MORÖTTER, det ska dessutom övas på engelska! Min största farhåga är att morötterna inhandlades som fredagsmys, och att kronprinsessfamiljen alltså är en sån familj som äter morotsstavar med dip istället för chips? Panik!

”När mamma Victoria, pappa Daniel och storasyster Estelle åt dagens lunch, en buffé med två huvudrätter, hjortstek och torsk, med tillhörande sås och potatis, vilade Oscar i barnvagnen bredvid bordet. När det kom andra gäster som skulle gå förbi familjens bord flyttade Victoria artigt på vagnen med den lille prinsen, berättar en uppgiftslämnare.”

Vilken chock att Victoria flyttade på vagnen när folk ville gå förbi! Vad skulle hon annars ha gjort, fällt krokben på någon fattig?

”Efter lunchen var det dags för Estelle att prova på sina golftalanger. Tillsammans med pappa Daniel gav hon sig ner på drivingrangen på Ekerum för att träna sina utslag. Och även närspel! Även Daniel passade på att öva på svingen. Efter en stund tog far och dotter en liten paus, men fortsatte sedan att slå bollar. Spelare som såg Estelle säger sig vara imponerade över hennes färdigheter.”

Okej…Spelare var alltså ”imponerade” över hennes extrema golftalanger. Hon är ju faktiskt fyra år gammal nu så det låter rimligt! Om jag inte hade vetat bättre så hade jag trott att jag läst en nordkoreansk veckotidning med propaganda för Kim Jong Un. Hans far Kim Jong Il är ju känd för att ha gått en runda på 38 under par och gjort 11 hole in one på samma runda. Precis som duktiga Estelle!

3 kommentarer | “Prinsessan Estelles golfsuccé”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Melina skriver:

    Hej!
    Har du nånsin läsarträffar eller liknande, hittade denna blogg för nåt år sen och tycker du är helt ofantligt klockren!

    Skulle vara kul att se om du är lika skön i verkligheten ;) (Obs tolka det ej som raggreplik)

  2. Anna skriver:

    Ännu en klockren krönika! Du fortsätter att imponera!

  3. Anna skriver:

    Jag tycker att de borde tänka lite på stackars Johan och göra jobbet lite roligare för honom, att skriva om småbarnsfamiljers morotsinköp och luncher måste ju vara jättetrist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer