RECENSION – Bonde söker fru

10:50 13 Apr 2016

Häromdagen var det premiär för Bonde söker fruEller ja, premiär vet jag väl inte, men årets bönder presenterades och nu är det upp till Sveriges kärlekskranka singlar att skriva parfymerade brev och berätta om hur mycket de längtar efter att eventuellt flytta in på en gård tillsammans med tre andra kvinnor under sommaren och slåss om en sensuell traktordejt.

Linda Lindorff var som vanligt i sitt esse. Åkte runt i en stadsjeep i höga stövlar och njöt av årets vackraste månad, dvs februari. En av bönderna tolkade Stad i ljus av Tommy Körberg, varpå Linda Lindorff börjar STORBÖLA för att det är så STARKT och VACKERT ”när en stor karl sjunger”Han sjöng inte ens fint!!! Därefter dansade de en påtvingad FOXTROT i köket så att Linda skulle få lite träning inför Let’s Dance.

En annan bonde kramade henne, och Linda blev så till sig att hon bah ”SLÄPP MIG ALDRIG!!!” och försökte ställa till med någon sorts scen. Ja, ni hör ju själva, det var kaos.

Annars blev jag inte direkt upphetsad av programmet. Å ena sidan kanske det beror på att jag inte letar efter en ”kristen mjölkbonde”. Jag trodde länge att jag inte tillhörde målgruppen för Bonde söker fru, men så såg jag att en av årets bönder är 21 år gammal och ABSOLUT vill skaffa barn, helst redan igår. Tidigare kändes Bonde söker fru som en sista utväg för personer som var rädda att dö ensamma, men nu är det tydligen fritt fram för vem som helst bara man är singel. Snart får väl DJUREN också ställa upp och börja dejta!

Man fick nästan lite modell för en dagkänsla av bönderna och deras presentationsklipp. Det gäller ju att visa upp det allra BÄSTA man har på så kort tid som möjligt!!! En av bönderna tolkade Tommy Körberg, en spelade piano, en visade upp sitt nyrenoverade kök och en annan skrittade omkring på en häst och inspekterade ägorna. Och naturligtvis måste man posera med en griskulting i famnen!!! TV4 gjorde sitt bästa för att göra det lite avslappnat, men personligen känner jag att det blev lite för konstlat och tafatt. Linda Lindorff höll på att ramla av stolen när en av bönderna var intresserade av INREDNING!!! EN KARL SOM GILLAR GARDINER!!! DRA PÅ TRISSOR!!! Killen ba ”Eeeh… Ja?”.

En annan kul grej med programmet är att de flesta bönderna verkar vara mest sugna på Linda Lindorff själv. Linda Lindorff  verkar också vara relativt intresserad av de flesta. Det kastas lystna blickar, det bjuds på bryggkaffe och ”körv” och det ska dansas och kramas stup i kvarten. Man ba ”get a room”!

Nu är det dags att höra av sig till just DIN favoritbonde!!! Och om det är någonting ni ska veta är det att alla som är med i Bonde söker fru kallas för ”karlar”. Inte män, utan KARLAR!!!!!!! Programmet spelas in i sommar, och i höst får vi njuta av hångel bredvid skördetröskan. Längtar!

2 kommentarer | “RECENSION – Bonde söker fru”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Carly skriver:

    När kommer en recension av Päron i Solen!?!?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG