Blondinbellas tjejresa

7:50 14 Apr 2016

Jag själv ska inte resa någonstans på ett tag nu, men jag har ändå lite resfeber idag eftersom Blondinbella och hennes peppiga tjejgäng ska åka till New York idag!!! Bella rapporterar:

”Jag, Sheila och Fanny bor ju i en lägenhet som vi hyrt så vi bestämde oss för att dela upp lite packning, jag kör allt från LCC i skönhetsväg till oss. Fanny queen of make up och hårstyling tar med sig värmetänger och sånt. Sheila kör teknik såsom adapters, vilket teamwork! ”

Vissa människor får verkligen aldrig nog av TEAMWORK!!! Inte nog med att man tvingas samarbeta med folk på arbetstid, nu ska semestern dessutom koordineras med ett flödesschema och olika ansvarsområden för att uppnå maximalt resultat inom koncernen Tjejgänget.

Vet inte hur ni brukar göra när ni åker på semester, men jag hade iallafall inte någon adapteransvarig senast jag åkte någonstans. Innebär det här att Sheilas väska kommer vara full med sladdar? Och att Fanny har väskan fylld med locktänger? Det här är verkligen en tjejresa i industriell skala. Om ni frågar mig så låter det dock rätt opraktiskt. Tänk om Sheilas väska försvinner? Hur ska energiförsörjningen för gruppen tryggas då? Det rimligaste hade varit att man spred ut adaptrarna i olika väskor för att minimera riskerna. Det borde Bella ha koll på.

”Det känns så pirrigt i kroppen när jag tänker på att jag faktiskt ska till New york – Utan min familj! Hur ska det gå till eller är det ens lagligt, tänkte jag skriva. Men småbarnsmammor får faktiskt gå crazy också. Vi har till och med ordnat med listor på klubbar redan, det ni! Om det är något vi inte ska göra så är det sightseeing. Inte ett enda museum eller känd byggnad. Vi ska flyga bekvämt, bo lyxigt, dricka bubbel, shoppa, äta tills vi storknar och klubba tills det blir morgon och fötterna värker av allt dansande. Det är målet.”

ÄLSKAR att Bella ska ”gå crazy” och ”festa hela natten” TROTS att hon är småbarnsmamma!!! Inte EN enda ”känd byggnad” ska de se heller! De får blunda eller titta åt ett annat håll om de råkar åka förbi Empire State Building eller något annat man känner igen.

Bella har även ordnat med ”listor på klubbar” också! Det märks verkligen att hon börjar bli gammal som börjar ordna allt i förväg. Drinkarna är säkert också redan beställda och fakturerade. Den här utekvällen kommer bli mer lyckad än räkenskapsåret 2015 för Löwengrip Care & Color.

Personligen så är jag dock oroad över hur Bella ska kunna shoppa utan att ha sin stylist med sig. Hur ska det gå? Snart vet vi!!!

8 kommentarer | “Blondinbellas tjejresa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Catz skriver:

    Haha sjukt kul, huvet på spiken som alltid! :D

  2. Karin skriver:

    Haha, så jävla begåvad Frans är!

  3. Nadi skriver:

    Frans – du är bäst! :’D <3

  4. Angelica skriver:

    Så himla bra! Både inlägget och du!

  5. Malin skriver:

    ”Tänk om Sheilas väska försvinner?” Lmfao

  6. paola skriver:

    ”Drinkarna är säkert också redan beställda och fakturerade” Hahahaha, dör lite :D

  7. Frida skriver:

    Hahaha fattar inte hur du alltid lyckas skriva så jävla bra texter och älskar det

  8. sarahnews skriver:

    tack för du kommenterade!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg